Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To uopste ne mogu da pojmim ,zasto bi covek ,samog sebe pokopavao ?!Bilo da je kriv ,bilo da je nevin ,i nije on glup ,inteligentan je on ,ali cini mi se da tu postoji neki strah kod njega,,,a nekima to deluje kao da on manipulise ,,,mulja ,,,ali ti ne postavljaju pitanje ZBOG CEGA ON TO RADI ,ZBOG CEGA TAKVO PONASANJE?!

U tome grmu lezi zec...

- - - - - - - - - -

Mislim da su Sipka ,Spasic i Radovanovic dosta ispravnih stvari rekli ,,najbolje stvari....cak i onaj nabedjeni Nikolic je nesto ubo,,,ali ova trojica su ga razbili

To uopste ne mogu da pojmim ,zasto bi covek ,samog sebe pokopavao ?!Bilo da je kriv ,bilo da je nevin ,i nije on glup ,inteligentan je on ,ali cini mi se da tu postoji neki strah kod njega,,,a nekima to deluje kao da on manipulise ,,,mulja ,,,ali ti ne postavljaju pitanje ZBOG CEGA ON TO RADI ,ZBOG CEGA TAKVO PONASANJE?!

U tome grmu lezi zec...

- - - - - - - - - -

Mislim da su Sipka ,Spasic i Radovanovic dosta ispravnih stvari rekli ,,najbolje stvari....cak i onaj nabedjeni Nikolic je nesto ubo,,,ali ova trojica su ga razbili

Sve su opcije otvorene bas kao i kod gospodina Šipke? Njega su ljudi shvtili kao nekog ko optuzuje samo Z ali nije to tako ako se s razumijevanjem saslusa! Šipka je otvorio i druge mogucnosti osim nasipa a to izgleda nikom ne odgovara,a to je vrzino kolo o kome mozemo samo pretpostavljati!
Pitam se da li je angazovanje gosp.Šipke ubrzalo rijesavanje ovog slučaja ili je to slucajnost da se bas sad dogodi ovo sve?

E sad..da li je Z ponasanje srljanje iz greske u gresku zbog krivice ili moranja ,pitanje je ?

Pitali su onog Gačica sto je snimao duete s Jelenom ,druzili se da li prepoznaje Z i sta misli o Z ulasku u rijaliti,odgovor mu je bio d njemu to nije jasno? Dakle poznavao je nekog drugog Z?

Poslednja izmena:
Sve su opcije otvorene bas kao i kod gospodina Šipke? Njega su ljudi shvtili kao nekog ko optuzuje samo Z ali nije to tako ako se s razumijevanjem saslusa! Šipka je otvorio i druge mogucnosti osim nasipa a to izgleda nikom ne odgovara,a to je vrzino kolo o kome mozemo samo pretpostavljati!

E to je to ..o tome i pricam ,bas si lepo objasnila ,,otvorio je druge mogucnosti ,kada su iscrpli mogucnost da nekako mogu da dokazu da je ubijena u kuci ,,onda naravno nasip im je ostao.,,znaci u kuci nEMA nikakvih tragova ,,to je jasna stvar kao dan,,,Sipka je otvorio pandorinu kutiju

Zar je nije neko mogao oteti DRUGI koji takodje ima kucu ili sta vec?
I Šipka i Spsic cini mi se pricaju da bi to u tom slucaju,vracanje tijela,bila PORUKA SUPRUGU!

Sa time se slazem ,mislio sam da na nesto drugo aludiras..ja i mislim da je neko ili neki drugi oteli,,,e to kad kazes PORUKA SUPRUGU,,,secas se onih naslovnica kada je Maticka pretila i jos neki kontroverzni naslovi ,kao poruka da CUTE,Grom je o tome dosta pisao...tu nesto smrdi...

- - - - - - - - - -

Kakve drzavne sluzbe ,izgubili su poverenje nacisto?!Sta spamujes pa ti...

nista ne spamujem..tu ana rece neka fero tehnologija i odmah imas resenje u cemu je caka..da nije on smislio taj patent..ako jeste izvinajvam se..

E to je to ..o tome i pricam ,bas si lepo objasnila ,,otvorio je druge mogucnosti ,kada su iscrpli mogucnost da nekako mogu da dokazu da je ubijena u kuci ,,onda naravno nasip im je ostao.,,znaci u kuci nEMA nikakvih tragova ,,to je jasna stvar kao dan,,,Sipka je otvorio pandorinu kutiju

Tako je !

Pitali su onog Gačica sto je snimao duete s Jelenom ,druzili se da li prepoznaje Z i sta misli o Z ulasku u rijaliti,odgovor mu je bio d njemu to nije jasno? Dakle poznavao je nekog drugog Z?
Poslednji put ažurirao/la Ani Četiri Pištolja : danas u 19:39

E ovo je isto odlicno ,,malo sam gledao tu emisiju...vidis sta kaze kao neki drugi Z,,,i rekao je da je pametan covek,,,opet me to asocira da sve ovo sto je radio ,radio pod nekom prinudom,,,

nista ne spamujem..tu ana rece neka fero tehnologija i odmah imas resenje u cemu je caka..da nije on smislio taj patent..ako jeste izvinajvam se..

E ne znam z ato ,ovo sam lično slušala gospod. Šipku kad je spominjao firmu i da su prvi i jedini za sad u Evropi!

- - - - - - - - - -

Poslednji put ažurirao/la Ani Četiri Pištolja : danas u 19:39

E ovo je isto odlicno ,,malo sam gledao tu emisiju...vidis sta kaze kao neki drugi Z,,,i rekao je da je pametan covek,,,opet me to asocira da sve ovo sto je radio ,radio pod nekom prinudom,,,

E to...Gacic je neko ko je dosta vremena proveo s njima,dakle druzili ,se ,poznaje ih i on izrazava svoje čudjenje za Z ?

sad su mi postali sumnjivi..mogu i oni da budu na tapetu ko je ubica lore palmer iz twin pixa..zasto ne..kad moze da se sumnja na drzavu pa moze i na lopurde preko bare..
To bi se svakako uklopilo u GROMOVE teorije koje svakako nisu za ismijavanje jer zivimo u vijeku u kom su "pomjerene granice" u svemu,u svakoj oblasti o ekonomiji da ne pričam!

E to...Gacic je neko ko je dosta vremena proveo s njima,dakle druzili ,se ,poznaje ih i on izrazava svoje čudjenje za Z ?Ani

Pa eto nesto tu ne stima,,,pa i Nada Topcagic ih poznaje prilicno dobro ,,ona bi bila odlican svedok ,za to kakve su medjusobne odnose imali ,i da li su nju uopste i pozvali da svedoci na sudu?!

Ona Indi je samo koristila radi samopromocije ,nije joj ona nikakva prijateljica ,,ona je prijateljica Zoranove prve zene..

E to...Gacic je neko ko je dosta vremena proveo s njima,dakle druzili ,se ,poznaje ih i on izrazava svoje čudjenje za Z ?Ani

Pa eto nesto tu ne stima,,,pa i Nada Topcagic ih poznaje prilicno dobro ,,ona bi bila odlican svedok ,za to kakve su medjusobne odnose imali ,i da li su nju uopste i pozvali da svedoci na sudu?!

Ona Indi je samo koristila radi samopromocije ,nije joj ona nikakva prijateljica ,,ona je prijateljica Zoranove prve zene..

Da i Nada je govorila "da nije čula ni povisen ton"? Cudne stvari jer poremećeni bračni odnosi se mogu kriti ali ne i uvijek sakriti!

Indi je po njenim riječima "od njih učila pjevati i mnogo toga vezano za muziku kao i za ostale oblasti" iz čega proizilazi da im je mogla samo zavidjeti i vjerujem da je to i bilo tako!

Poslednja izmena:
Зашто З није у секунди пријавио нестанак Јелене

Čuj mozda ne bih ni ja ako npr. imam saznanje da oni odmah ne reguju,ako stvarno mislim da joj pozlilo,kao npr. pomislim da je hitno odjurila majci iako mi to nije bas jasno ,zar ne bi autom to bilo brze? Šta znam eto mozda ne bih ni ja odmah njih zvala jer znam njihov rad ,iako sam ja na drugim prostorima ali isto je i kao u Srbiji!
A ako bih posumnjala na otmicu, tu bih tek razmislila da li bih upetljala policiju prije nego čujem zahtjev otmičara?

Osim toga,koliko znam Z je izjavio da je zvao nekog prijatelja u policiji,mozda je tad i dobio odgovor da policija ne izlazi odmah i da mora doći lično? To mi ne znamo bas kako je to bilo!

Poslednja izmena:
A zasto kod njih odmah?Zato sto ima previse otmica i ubistava...ovde kod nas je takav zakon i to je to ,,on zakon nije prekrsio ,,prijavio je ,apelovao preko novinara ,da se to pokrene ..i u Meksiku je tako ,kod njih jos gore,pogotovo ko ima para.

U vezi toga slušala sam na nekim od linkova da dnevno nestane 4 zene,misli se na Bg tu teritoriju ,nemamo mi ni toliko policije koja bi se bavila svim tim nestancima na pravi način a interesantno ,rečeno je da se o tome o tim nestancima i ne pišee ovako? A ovo je zbog tog navodnog poziva te neke "privrednice" prijateljice Marjanovića dospjelo u medije preko advokatice i toliko medijski iskoristeno da zdrav mozak to ne moze pojmiti zaista! To su te "pomjerene granice" i pitanje je šta nas tek u budućnosti čeka?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back