Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сви знамо шта је посао адвоката

A sta ako je neko odlučio da konačno stavi tačku na slučaj Marjanović oslobadjajućom presudom? Porodica iskorištena medijski,mozda Z još vrate i u rijaliti "Zadruga"?Slučaj ostane neriješen i to je to! Pitam se da li bi tuzilastvo to sebi dozvolilo? Ovo bi išlo u korist nekih teorija zavjere?

A sta ako je neko odlučio da konačno stavi tačku na slučaj Marjanović oslobadjajućom presudom? Porodica iskorištena medijski,mozda Z još vrate i u rijaliti "Zadruga"?Slučaj ostane neriješen i to je to! Pitam se da li bi tuzilastvo to sebi dozvolilo? Ovo bi išlo u korist nekih teorija zavjere?

Razmišljala sam o tome kada su ga uhapsili. Ako su možda imali bilo kakvu zaštitu od državnih institucija (preko Zoranove majke), ovo može biti samo mazanje očiju, uhapsili ga, optužili i oslobodili. Ne mogu više da mu sude. Kraj.

Sve je moguce

- - - - - - - - - -

JELENA JE ZIVA
OVO JE RIJALITI

Kada se uzme u obzir onaj komentar sa Kurira dok je još nisu našli u kanalu "Konačno je slobodna. Ne tražite je, pobegla je na jedini mogući način." I to što je na identifikaciju išla majka devojke njenog devera, ni ta informacija me ne bi iznenadila. Bilo bi dobro kada bi ta teorija bila tačna....

Kada se uzme u obzir onaj komentar sa Kurira dok je još nisu našli u kanalu "Konačno je slobodna. Ne tražite je, pobegla je na jedini mogući način." I to što je na identifikaciju išla majka devojke njenog devera, ni ta informacija me ne bi iznenadila. Bilo bi dobro kada bi ta teorija bila tačna....

Od cega slobodna...od deteta da pobegne ,o cemu ti pricas?!

- - - - - - - - - -

Nenade sa tobom necu da diskutujem vise ,ti u svemu kontriras,,barem sto se tice pristrasnosti.U vezi nekih drugih stvari ,,da

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back