Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta je Klara sta hoces,samo banes tako odjednom,u cemu je problem ?!Ne smem da komentarisem!?

Smeš da komentarišeš, da postavljaš dijagnoze na osnovu fotografije ne smeš. Bukvalno ne smeš, ni u pravnom smislu. Samoubistva su teška tema i ne trebe širiti zablude oko toga kako se potencijalne samoubice ponašaju i izgledaju, pogotovo ne stereotipe koji nemaju veze sa realnošću.

Nisam "banula", komentarisala sam i ranije, onda sam prestala zato što je ceo slučaj prerastao u rijaliti (kasnije čak i doslovno). Nisam htela da potpomažem tu histeriju, iz pijeteta prema ubijenoj i ćerki joj. Sad je već svejedno, toliko su izmaltretirali to dete, što otac, što medija, Rada iz Beča, Zoran i Zorica jedna, Zorica druga, Zadruga, političari, pevaljke, pa sad hapšenje, Šešelj, Vučić... da ne vidim da moji komentari mogu išta da pogoršaju.

Rijaliti je korišćen kako bi ga analizirali Z i da kaže neke detalje,pričao je kako maloj pušta hapšenje(veoma čudno jer je mala još)

Rijaliti je korišćen da bi zaluđivali ovaj narod, ko i svi drugi rijalitiji. To za hapšenje jeste malo bizarno, ali samo po sebi ništa ne govori.

- - - - - - - - - -

Z od samog početka slučaja pravi rijaliti CEO SVET je protiv mene

On je u svakom slučaju podoban, čak idealan učesnik, to da.

moje je mišljenje da su prvi novinski članci posle ubistva baratali sa istinitim informacijama a da je onda policija posle nekoliko dana kad je shvatila da je dospela u ćorsokak počela da plasira raznorazne nebuloze preko novina da bi vršila pritisak na Marjanoviće da propevaju pošto, pošto policija više nije imala nikakvu ideju gde da istražuje i to traje i do dana današnjeg

da, ima logike

Poznato je da osobe koje nisu čistie gledaju hapšenje

Ma celo njegovo ponašanje je čudno i kontradiktorno. Malo kao smotan, onda pasivno-agresivan, pa konzervativan i patrijarhalan sa jedne strane, kobojagi moderan i buntovnik sa druge... neki misle da je ograničen (često se tako izražava), drugi da je natprosečno inteligentan (još nismo videli dokaz za to)... Kako god, ne možeš ga uhvatiti ni za glavu ni za rep.

- - - - - - - - - -

Našli su krvavu krpu u stanu Z

To novine pišu, ako je njima verovati, našli su još dosta toga (npr. tragove varikine, tragove leševa u gepeku, bar dve sekte u Borči, bar dva duha koji se redovno pojavljuju na Jeleninom grobu i na mestu ubistva, celu gomilu svedoka, babe i dede sa štapovima i kozama, bicikliste, nekoliko snimaka sa sigurnosnih kamera, bačene torbice, krvavog beskućnika, itd.). I ako je od informera, mnogo je.

Porodica uopste nije zelela da se pravi rijaliti od slucaja, za to su novinari "krivi"... Z nije padalo na pamet kada je izvrsio delo da ce to imati ovakvog odjeka... Savete koje on prima su saveti advokata i naravno da su ga posavetovali, a i obrazlozili mu da ono sto on kaze na tv nije nikakav dokaz i da moze da se opusti i da udje u rijaliti ako hoce... Pazite, on je mogao da se pojavi u rijalitiju i da kaze pred celim auditorijumom "ja sam je ubio" , a onda u policiji da da izjavu da je nije ubio i ne mogu mu nista.. Jer je iskaz u policiji RELEVANTAN(ako nije pod pritiskom), a to sto kaze u rijalitiju uopste nije relevantno... To niko u obzir ne bi uzeo! Zato i taj ulazak u rijaliti nema veze sa istragom... Takodje oni intervijui koje je davao sa medije na pocetku nemaju nikakvu vaznost, oni mogu da pomognu istrazi i da ih upute na nesto, ali on je kao gradjanin slobodno i bez posledica da kaze jednu pricu na intervjuima, a sasvim drugo da prica na saslusanju... Naravno da je za medije izbegavao da prica konkretno o tome sto se desilo, a da je u policiji rekao vise detalja(od kojih su mnogi verovatno izmisljeni).... Sada se brani cutanjem na sta ima pravo... I ako stvarno nemaju dovoljno dokaza, morace da ga puste, a onda vise nece moci ovako da ga privode...
Verovatno je mnogo toga poslato na analizu u inostranstvo i to mogu da budu kljucni dokazi.... Jer kod nas nemaju dovoljno "moderne" metode... Ovaj slucaj se moze resiti (moja predpostavka) samo na osnovu nekih mikrocestica za sta kod nas izgleda nema uslova.... I nadam se da su dovoljno dobro uzeli uzorke sa lica mesta svega sto im je potrebno...

Sutrašnji "Srpski Telegraf"

Tajanstveni svedok među Marjanovićima: Zorana odao član porodice!
AUTOR: E. S. T.
sreda, 20. 9. 2017.| 21:00
0
Ključni svedok u istrazi koja se vodi protiv Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), rođak je porodice Marjanović, ekskluzivno saznaje Srpski telegraf!

SHARE:
ST/V. LUKIĆ/youtube.com/Kuća Cveća
Novi dokazi se samo pojavljuju
Ovaj tajanstveni svedok tvrdi da je kobnog dana, kad je prijavljen pevačicin nestanak, Marjanovića video na nasipu, skoro dva kilometra dalje od mesta na kojem muž pevačice tvrdi da je bio! Time će bez sumnje oboriti Marjanovićevu odbranu.

- Svedok, čije se ime zasad drži u tajnosti, posle godinu i po dana odlučio je da progovori i otkrije sve što zna u vezi s brutalnim ubistvom pevačice "Granda". Njegov iskaz kosi se s tvrdnjama kojih se od dana nestanka Jelene Marjanović pa sve do danas drži njen suprug - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

- - - - - - - - - -

7760_1_iff.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back