kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.604
Mislim da sumljaju,i da novinari nemaju nikakve veze
Ne sumnjam da mislis...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da sumljaju,i da novinari nemaju nikakve veze
Pazite sad ovo: Nakon sto ju je ubio popeo se na satazu(kod deteta, ako je bilo tu ili sam, ako je dete kasnije dovezeno) i spustio se na drugu stranu staze (tj. deo koji sam zaokruzio na ovoj slici gde se vidi pocetak staze).. Kada se tuda hoda onda se uopste ne vidi da je neko na stazi(ne moze ga videti niko ciji pogled ide ka stazi)..Tako se vratio sa mesta ubistva pa sve do ovde gde pokazuje ova slika i dosao nazad do pocetne livade.. Tada krece ona gluma oko boravka na poljani itd... On je u policiji(kako rekose u emisiji) rekao da je uglavnom tuda trazio Jelenu tj. sa te strane staze, sto ce pokriti svaki njegov trago o njegovom kretanju tuda..
Pogledajte prilog 455571
Mislim da je to tako bilo..
...
Znaci idemo redom
umislio varikinu-utvrdio da nije koriscena na nasipu-utvrdio nedvosmisleno da nije ubijana tu...
i...
...
sve se ponavlja,
naslovi kao kada se ubistvo desilo,
niko im ne veruje
...
Ako je to tako ,onda ovaj slucaj nije legitiman ,nego obicna farsa i sprdnja ,,ako je neko dobacivao info stvarno ,,taj treba da leti sa posla ,,i da odgovara ,,,to treba ispitati..