Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
- On je čovek samo pričao o demonima, nije ih iz usta vadio. Ej, te priče, pa ja sam se sva naježila kad sam slušala. Ne želim da ga slušam, ali nešto me tera. On kaže: "Ne znate vi, a ja znam da oni postoje. Ja ih osećam." Pobegla sam kada je nastavio da priča o demonima, a onda je spopao malog Baneta Čolaka da i njemu priča iste stvari, a on ga je slušao kao hipnotisan. Iskreno, podilazila me jeza od njegovog prisustva. To njegovo gledanje u pod kad priča, skretanje pogleda... Ne daj bože - rekla je Saška.

Pazite sad ovo: Nakon sto ju je ubio popeo se na satazu(kod deteta, ako je bilo tu ili sam, ako je dete kasnije dovezeno) i spustio se na drugu stranu staze (tj. deo koji sam zaokruzio na ovoj slici gde se vidi pocetak staze).. Kada se tuda hoda onda se uopste ne vidi da je neko na stazi(ne moze ga videti niko ciji pogled ide ka stazi)..Tako se vratio sa mesta ubistva pa sve do ovde gde pokazuje ova slika i dosao nazad do pocetne livade.. Tada krece ona gluma oko boravka na poljani itd... On je u policiji(kako rekose u emisiji) rekao da je uglavnom tuda trazio Jelenu tj. sa te strane staze, sto ce pokriti svaki njegov trago o njegovom kretanju tuda..
nasip.jpg

Mislim da je to tako bilo..
Kad se tako vrati sa one strane staze na ovamo..Polako provireo, video da nema nikog i izasao na poljanu... Dalje ide gluma...

Poslednja izmena:
Pazite sad ovo: Nakon sto ju je ubio popeo se na satazu(kod deteta, ako je bilo tu ili sam, ako je dete kasnije dovezeno) i spustio se na drugu stranu staze (tj. deo koji sam zaokruzio na ovoj slici gde se vidi pocetak staze).. Kada se tuda hoda onda se uopste ne vidi da je neko na stazi(ne moze ga videti niko ciji pogled ide ka stazi)..Tako se vratio sa mesta ubistva pa sve do ovde gde pokazuje ova slika i dosao nazad do pocetne livade.. Tada krece ona gluma oko boravka na poljani itd... On je u policiji(kako rekose u emisiji) rekao da je uglavnom tuda trazio Jelenu tj. sa te strane staze, sto ce pokriti svaki njegov trago o njegovom kretanju tuda..
Pogledajte prilog 455571
Mislim da je to tako bilo..

Moguće

Što kaže Miloš Kordić kada je porodica učetsvovala u ubistvo cela porodica se drži

Poslednja izmena:
Realno oni su njega priveli da priča ko je ubio jelenu...naravno da nece pisnut inace ce mu i dete ubit.tkz sektaski običaji.ubijena jeste u kući,a tko je tacno ubio cut ce se.neko od ukucana je milion posto.ovaj iz cz vise nece videt sunca.advokat tamo vamo imali dokaze ne imali niko nije jaci od drzave.borba protiv vetrenjaca.ali ako je zoran nije ubio zna ko je.to zna javnost,policija,,advokati,on sam...morat ce progovorit u zamenu za manju robiju.

Menjanje izjava:

1 izjava

On je tada reporterima "Blica" rekao da su on i ćerkica polako hodali za Jelenom na nasipu pored Dunava u Borči dok je ona trčala ispred njih. S obzirom na to da je ta staza duga nekoliko kilometara, govorio je da je Jelena odmakla od njih daleko i da je brzo nestala iz vidokruga.
- Mi dolazimo ovde skoro svaki dan kako bi onda trčala. Auto parkiramo na prvoj rampi u Crveniki, Jelene trči do sledeće rampe i vrati se nazad. Danas smo mi išli prema njoj, ali u jednom momentu smo je izgubili iz vida i posle je više nije bilo - rekao je 2. aprila 2016. njen suprug.

2 izjava

Međutim, nakon što je priveden i saslušan Zoran Marjanović je tvrdio da su on i ćerkica Jana ostali na poljani da se igraju, dok je Jelena otišla da trči.
- Nekoliko minuta kasnije kada sam podigao pogled video sam da Jelene nigde nema - pričao je potom Marjanović

3 izjava

Nekoliko sati pošto je Jelena nestala, na nasipu u Crvenki novinari "Blica" prisustvovali su potrazi za njom. Zoran Marjanović rekao je tada: "Jelena je na fejsu imala dosta nekih obožavalaca, primala razne pretnje, 'prelepa si', 'ukrašću te', mada možda na to ne treba da se obraća pažnja".

Međutim, nakon toga i on i njegov otac Vladimir počeli su da vrte drugu ploču - govorili su da je Jeleni neko možda i pretio, ali da ona to nikada nije htela da im kaže.

3 izjave različite

I kada je prijavio nestanak rekao je inspektorima neko mi je ubio ženu(što je veoma čudno,odkud on zna da je ubijena)

Poslednja izmena:
U CFI rade bivši policajci i bivši forenzičari što znači da nisu neki šarlatani.
A policija verovatno sa razlogom sumlja da su je ubili u studiju

To novinari podmecu te price,,,novinare treba ispitati ,ali posto ovo nije uredjena i normalna zemlja?! Onda zato imamo cIRKUS

- - - - - - - - - -

Definitivno​su čudna porodica
NeNad

Zato su i idealni da bi bili okrivljeni za ubistvo ,,,najlakse je napusavati i bacati hejt na CUDAKE?!?

- - - - - - - - - -

pronadjena mrtva
Ja msm da taj CFI ima insajderske informacije ,doduse sture ali sasvim dovoljne da kad se slucaj resi mogu da kazu kakvi su strucnjaci. Reklama. Ja verujem da nije ubijena na nasipu i mislim da je to procurelo iz policije nekako.
Mislim da pojavljivanje CFI nema nikakve veze sa hapsenjem sutradan,prosto, bio je informisan za par stvari i to je to.MAJOLE

Ako je to tako ,onda ovaj slucaj nije legitiman ,nego obicna farsa i sprdnja ,,ako je neko dobacivao info stvarno ,,taj treba da leti sa posla ,,i da odgovara ,,,to treba ispitati..

Poslednja izmena:
Što kaže Miloš Kordić kada je porodica učetsvovala u ubistvo cela porodica se drži.Nenad

Ko je taj Milos Kordic?

- - - - - - - - - -

Realno oni su njega priveli da priča ko je ubio jelenu...naravno da nece pisnut inace ce mu i dete ubit.tkz sektaski običaji.ubijena jeste u kući,a tko je tacno ubio cut ce se.jukabg

Oni su njega priveli da bi kao propevao,,,posto nisu imali vise izbora.,,da je slucaj vodio Cfi ,dosta toga bl smo znali sta i kako,,,ovako pisi propalo.

Ali psiholog je upravu,osoba koja priča o smrti voljene osobe godinu dana bez prestanka je čist psihički slučaj.Nenad

Znaci njima je trebalo godinu i po dana da utvrde i da ga medijski predstave da je psihopata ,evo i dr Seki to potvrdio u rialitiju ,,,I sad ce svi kao cavke da vicu ,,,on je psihopata ,on je ubica ,sta ce vam dokazi ,,ovo sve govori ,je li tako?!

A i sta psiholog ima u novinama i zutoj stampi ,da nekog analizira,,,posto Kiriku kaze slicno za Cfi ,ja to isto kazem za te vestake?!

Da sam na mestu optuzenog ,ja bih trazio vestacenje i izvestaj psihologa i vestaka ,kakav je njegov profil licnosti,,,,u fulu..

Ako su ti koji pricaju da je psihopata ,zasto nisu izasli i pre u javnosti i apelovali na policiju i iostale sluzbe ,,,i rekli dajte ljudi ovaj je lud ,psiho ,,dvojna licnost ,,,nemojte to dete da ostavljate sa takvim covekom ,ko zna sta moze da se desi i kakva crna minuta moze da mu padne?!

Ne?!Nego ljudi sada kada je uhapsen ,,e sada je psihic!

Inače, Dragan M. nije bio jedni meštanin koji je to tvrdio. Naime još nekoliko meštana koji žive blizu nasipa je iznosilo istu tvrdnju da ubijenu pevačicu nisu nikada videli na nasipu kako trči i da su uvereni da Jelena nije bila nikada među onima meštanima Borče koji trče ovim nasipom.Nenad

Toliko o verodostojnosti svedoka koji iako je istraga i dalje otvorena ,,,,navodno frljaju sa informacijama ,naravno i da bi i oni dobili 15 minuta slave ,,15 minutes of shame ,pre bih rekao

...
Znaci idemo redom
umislio varikinu-utvrdio da nije koriscena na nasipu-utvrdio nedvosmisleno da nije ubijana tu...
i...

Ма није само то,
има једна много важнија ствар !

Да је Зоки ( и његови ) убио Јецу код куће,
па однео и бацио у канал,
ни у лудилу не би стао касније пар метара даље од леша
и викао "нестала ми жена !"

...
sve se ponavlja,
naslovi kao kada se ubistvo desilo,
niko im ne veruje
...

Поставља се питање
зашто ти тоалет папири лошег квалитета
толико инсистирају на тим чланцима са ненормалним анализама и закључцима ?!

Па зато што тираж расте !
А они, нови у Западњачкој слободи,
мисле то је све - тај тираж !

Полако само, видеће да није само то,
али то је као трава на Вимблдону.

Она јесте обична, али ту расте већ 300 година !

Ako je to tako ,onda ovaj slucaj nije legitiman ,nego obicna farsa i sprdnja ,,ako je neko dobacivao info stvarno ,,taj treba da leti sa posla ,,i da odgovara ,,,to treba ispitati..

Ako je tacno da u CFI rade bivsi policajci nije neki problem da saznas i neku informaciju. Mada gospodin Sipka kategoricno tvrdi da nema saradnje. Mozda nema saradnje ali ima kafe.

Takodje, secam se da je tada bilo price da Zoran kada je prijavio nestanak nije rekao "nestanak" vec "ubistvo".

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back