Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Morace da ga puste na kraju usled nedostatka dokaza, ali makar ce ljudi ukapirati nesto... Ono sto se ovde izjavljivalo cesto; "Pa da je on oni bi ga vec odavno uhapsili"... E vidite da ne bi!
Cak su pogresili i sto su ga sada uhapsili i ovo je bilo prebrzo s obzirom da nema dovoljno dokaza... Sad ce da prodje 30 dana i morace da ga puste... Nema sile da bude drugacije... A nakon toga mu tek nista ne mogu.. Doduse isto bi se desio i da su ga ovako uhapsili odmah, ali sada je jos gore... Nadali su se da ce neko popustiti, ali nema nista od toga...
Od advokat ce Z dobiti garancije da nista ne treba da se brine, jer mu ne mogu nista.. Eto do cega je dovelo pozurivanje sa hapsenjem... Koliko god da je vremena proso, pravi dokazi nisu prikupljeni...

Za uzimanje dokaza bilo je sigurno potrebno dosta vremena.... Telo je nadjeno u 13h, a odvezeno ok 15h(tako i pise na slici uslikanoj kada je nose), posle su imali jos nekoliko sati i sutra planirali da dodju i nastave prikupljanje dokaze, e tada je padala kisa celu noc i verovatno dosta tragova ili unistila ili delimicno unistila... Meni je jasno da je itekako moguce da nije prikupljeno dovoljno dokaza zbog svega toga...

Milena neko je okačio sliku lika koji liči na osobu sa snimka slave marjanovića! Ja bogami iščita ovu temu i meni se učinilo da je to taj u plavoj košulji sa slave! I ovaj je neki čudan!Čak mu se svidjaju osobe lika Jeleninog! Čudno! Evo pogledj..
https://forum.krstarica.com/showthread.php/782849-Beze-od-mene-ko-djavo-od-krsta!

Pa, iskreno, liči... na klipu je ošišan i maaalo mršaviji.

- - - - - - - - - -

Novine su pocele da vrte iste tekstove koje su vrtili i pre godinu dana...
Tekst o modrici je bio i pre godinu dana... takodje i tekst o recenici "Deka je zayebao"...
Nadajmo se da je istraga ipak otisla nesto dalje od novina...

...

Modricu povezuju sada sa Zoranom, a to sa izjavom za dedu, sa telefonom iz kanala...

Kad pogledate sada ranije izjave i intervjue, računam uglavnom samo snimke, možete zaključiti koliko su Marjanovići lagali. A zašto bi lagali ako su nevini?

Ako je kada je zvao policiju rekao "ubili su mi zenu" pa valjde je to linija koja snima sve pozive, oko toga nema sta da se prica i spekulise... Ako ne snimaju pozive ka policiji onda stvarno ja vise nista ne ocekujem... Nadam se da snimaju...
Usput da kazem da mislim da su pozivi po ovim emisijama namesteni....

Poslednja izmena:
Komentar sa portala Alo. Nije prvi put da ovo piše, ovako je od početka svega. Kaže da je bio sa novinarkom Alo na nasipu...i jednom je rekao da su bili u yugu tj svedok ih je video u tim kolima.
http://www.alo.rs/ma-deda-je-zaj-bao-stvar/123568

Korisnik: Kvazimodo Sorabius
19/09/2017 - 18:15
I od navodnih forenzicara pa je mnogo! Namerno ili ne, tek sire istragu umesto da suze. Pevacica jeste bila na rampi, iskoracila jednu nogu - pas je legao na taj trag. Zoran je onesvestio, doveo kuci okrvavljenu, a brat nasrnuo na nju i usmrtio. Brisanje tragova, varikina, tepisi, zidovi; poturanje bicikliste, coveka sa stapom, kamiondzije, camdzije... Policija je odmah znala, ali je politika zadrzala istinu? Alo! je istinu objavio prosle godine, u maju/junu.

- - - - - - - - - -

A ovo "ma deda je zaebao stvar" ako je bilo, moze da bude samo za jedno; Da je deda non stop potencirao na tome da ga zena vara... da je sa nekim tajkunom ili sa kim vec... I tako palio vatru, mozda i zeleci da se rastave...

Kad smo kod dede... pročitala sam sada negde komentar kao da li je moguće da niko nije provalio da se lik farba? Iskreno, nasmejao me komentar, jer zaista on je čovek u godinama. Da li je moguće da je toliki narcis?

Prema mojim saznanjima to uopste nije tacno(ne kazem da ne postoji sredstvo koje moze da ih unisti skroz).. Varikina ne moze da unisti sve bioloske tragove... Njom su mogli da operu kadu, wc solju, lavabo, plocice(na kojima podsecam da postoje fugne)... Meni je vec odavno jasno da se ubistvo nije desilo kuci i da ne ponavljam stotine razloga... Mene ne ubedjuju te price da se na nasipu sve moralo cuti, a da komsije pored kuce nisu morale cuti ni svadju... Z je upravo takav covek koji ne besni na J u prisustvu drugih, ali kada su sami tada da...

CFI tvrdi da može

CFI tvrdi da može

Drustvo ogranicene odgovornosti-d.o.o. CFI .. Meni je stvarno zao sto ispada da ih ja napadam ovde, a verovatno gospodin Sipka cita forum... Mozda je i doprineo u smislu sto se prica vise u slucaju od kada se pojavio, ali mi se ne svidja sto je resen da istraje u svojoj tvrdnji da nije u ubijena na nasipu po cenu svega... Za to nema nikakvog osnova! Svi tragovi su na ovoj strani kanala, a on zakljucuje veoma neprofesionalno... Niko sigurno nije bacio telo sa one strane kanala pa onda preskocio kanal i ostavljao tragove krvi, trenerku upletenu u siblje, snalu i ostale tragove po drugoj strani... I sve to valjda lebreci u vazduhu prilikom dolaska do kanala(onda kad ga je preleteo valjda je aterirao na zemlju)...

Sto se tice novina s obzirom da slucaj nije resen oni imaju potpunu slobodu da napisu POLICIJA SUMNJA i u nastavku da stave sta god im padne na pamet... I bas ih briga niko im nista ne moze... Tako sad ubacuju da policija sumnja da je ubijena u kupatilu, studiju, kuci i dovezena... To je bas super za naslov...

CFI nema policijske izveštaje analize i tragove pa rade kao i što je rekao Šipka rade na osnovu priče sa porodicom komšijama

OTKRIVAMO! Sve više dokaza upućuje na zaključak da je pevačica "Granda" mučki usmrćena u muzičkom studiju unutar kuće Marjanovića, pored kojeg je nađena krpa sa skorelom krvi!

Saznajte sve o dokazima koji ukazuju da je upravo porodična kuća Marjanovića mesto na kojem je ubijena Jelena, zašto inspektori smatraju da su joj smrtonosni udarci zadati upravo u studiju u kojem je snimala, kakva je krpa sa skorenom krvi viđena na prozoru toaleta i zašto su tragovi varikine bili čak i po zidovima kuće...

Poslednja izmena:
Inače, Dragan M. nije bio jedni meštanin koji je to tvrdio. Naime još nekoliko meštana koji žive blizu nasipa je iznosilo istu tvrdnju da ubijenu pevačicu nisu nikada videli na nasipu kako trči i da su uvereni da Jelena nije bila nikada među onima meštanima Borče koji trče ovim nasipom.

- Ljudi najčešće trče vikendom. Sve ih znam, makar iz viđenja. To sasvim pouzdano mogu da tvrdim jer su to uvek iste osobe, koji mi se redovno jave ili mahnu. Oni koji ne trče uglavnom šetaju pse. Ali ovu pevačicu Jelenu, koja je ubijena, nikada nisam video. Ma ni da je prošla tuda, a kamoli da je redovno trčala nasipom.
- Ajde što je nisam video, nego nikada nisam ni čuo za porodicu Marjanović pre Jeleninog ubistva. Posle čitam izjavu njenog supruga da je ona tu trčala svakodnevno, pa čak i u danu kad je ubijena. Ne znam odakle mu to?! Ponavljam, ona da je trčala na nasipu, ja bih znao za nju - rekao je on pre više od godinu dana.

- On je dodao da ta devojka koja trči i dan-danas, sa slušalicama u ušima i telefonom. Možda malo podsećaju jedna na drugu, jer i ova devojka ima tamnu kosu vezanu u rep. Evo, baš sam je za vikend video živu i zdravu. Dakle, to nije Jelena - siguran je tada bio on.

Dragana M treba ispitati

CFI nema policijske izveštaje analize i tragove pa rade kao i što je rekao Šipka rade na osnovu priče sa porodicom komšijama

OTKRIVAMO! Sve više dokaza upućuje na zaključak da je pevačica "Granda" mučki usmrćena u muzičkom studiju unutar kuće Marjanovića, pored kojeg je nađena krpa sa skorelom krvi!

Saznajte sve o dokazima koji ukazuju da je upravo porodična kuća Marjanovića mesto na kojem je ubijena Jelena, zašto inspektori smatraju da su joj smrtonosni udarci zadati upravo u studiju u kojem je snimala, kakva je krpa sa skorenom krvi viđena na prozoru toaleta i zašto su tragovi varikine bili čak i po zidovima kuće...
Nema potrebe da uvelicavas slova, vidi se dobro... Ubijena u studiju... Tipujem;Sutra uvece ce da bude da je ubijena na nasipu, posto je juce bilo da je ubijena u wc....

opet kurir o poglavicinom telefonu:

ODAO GA MOBILNI! NA MESTU ZLOČINA PRONAĐEN SVEKROV TELEFON: U noći kad je Jelena ubijena Zoran je više puta zvao ovaj broj!

http://www.kurir.rs/crna-hronika/29...ena-ubijena-zoran-je-vise-puta-zvao-ovaj-broj

BEOGRAD - Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, na meti je istrage ubistva snaje Jelene Marjanović pošto je policija nedavno u blizini mesta na kojem je njeno telo pronađeno 3. aprila prošle godine našla njegov mobilni telefon.

Aparat u lošem stanju, koji je jedan od novih dokaza do kojih je policija došla, veštačen je i utvrđeno je da je na taj broj u vreme kad je Jelena već ubijena Zoran Marjanović uputio više poziva.

- Brzo je utvrđeno da je Zoran Marjanović u noći kad je Jelena već bila mrtva na ovaj broj uputio uzastopno više poziva. Pretpostavka je da su oni izgubili telefon i da je Zoran pozivao broj kako bi ga našao, ali nisu uspeli. Nakon veštačenja utvrđeno je da je telefon pripadao Vladimiru Marjanoviću - otkriva sagovornik Kurira upućen u istragu.

Kockice se sklapaju

Kako navodi, telefon se detaljno veštači i pošto njegova analiza bude završena, mogla bi da bude rešena misterija da li je Vladimir Marjanović pomagao sinu posle izvršenog zločina.

- Telefon je u kanalu bio dugo, moguće je još od večeri u kojoj je prijavljen nestanak pevačice. Kako je utvrđeno da je on pripadao Vladimiru, nelogična je njegova izjava da je telefon izgubio pre desetak dana u blizini vrtića u koji ide njegova unuka Jana. Očigledno je da ga je uhvatila panika i da mu je jasno da se kockice zločina koji je bio misterija duže od godinu dana polako sklapaju te da će uskoro biti uhapšeni i Zoranovi pomagači. Verovatno je zbog toga posle hapšenja sina u panici izmislio da je Jelena imala ljubavnika tajkuna - dodaje naš izvor.

Čekali da prođe potraga

Podsetimo, kako je Kurir ranije pisao, stručnjaci Centra za forenzička istraživanja iz Novog Sada (CFI) na osnovu svih dokaza smatraju da su ubica Jelene Marjanović ili njegovi pomagači bili na nasipu u vreme potrage, kao i da su koordinisali kad da telo bude bačeno.

- Taj ko je dovezao telo znao je da je potraga završena. To je mogao da sazna samo na dva načina - tako što je sam bio tamo ili je imao pomagača koji mu je dojavio da na nasipu nema više nikoga. To znači da su ubica ili saučesnik bili na nasipu i koordinisali kad je bezbedno da telo bude bačeno - objasnio je ranije za Kurir direktor CFI, doktor Nenad Šipka. On ukazuje na fotografije s mesta zločina, na kojima se vidi da je u blizini dela kanala u kojem je telo pronađeno zemljani put kojim su kola mogla da se dovezu do tog mesta.

Uklanjanje dokaza

U vreme potrage za Jelenom, čiji je nestanak prijavio njen suprug, na nasipu su bili Zoran i Vladimir Marjanović.

- Zoran sigurno nije jedini koji je umešan u zločin. Posle opsežno i detaljno sprovedene istrage, jasno je da je telo doneto i bačeno na nasip, što Zoran Marjanović nije mogao da učini sam. S druge strane, činjenica da se do sada niko nije odao ukazuje da je u uklanjanje dokaza i prikrivanje tragova bio uključen neko blizak osumnjičenom za ubistvo - otkriva sagovornik Kurira dalji pravac istrage o ubistvu Jelene Marjanović.

Dečak se odao
ZORANOV SIN: MA DEDA JE ZA*EBAO STVAR!

Da zaista nešto ne štima kod Marjanovića i da policija od početka ima indicija da su manje-više svi na neki način povezani sa ovim ubistvom, govori i sledeći događaj.

- U nedelju, 3. aprila, dan posle ubistva, negde oko 19 časova, u kuću je došao Zoranov sin iz prvog braka, koji je tog dana bio na saslušanju u policiji, i vidno uznemiren pred nama okupljenima prokomentarisao: „Ma deda je za.ebao stvar“, ne precizirajući o čemu je reč. Čim je to izgovorio, njega je jedna rođaka odvukla u drugu sobu. On se kasnije vratio, ali nije progovorio ni reč - otkriva naš sagovornik blizak porodici.

Vladimir ne odustaje
MOBILNI IZ KANALA JE JOŠ JEDNA NAMEŠTALJKA

Vladimir Marjanović tvrdi da telefon koji je pronađen u kanalu u blizini mesta gde je nađeno Jelenino telo ne pripada njemu.

- To je još jedna nameštaljka! Prvi put sam izgubio telefon ispred Janinog obdaništa pre deset dana - bilo je sve što nam je Zoranov otac rekao.

Trag.. Ko je bio na nasipu sa Zoranom
UMESTO JELENE TRČALA NJENA DVOJNICA?

Nenad Šipka iz novosadskog Centra za forenzička istraživanja osvrnuo se juče i na napise u pojedinim medijima da je Zoran Marjanović imao saučesnicu koja je glumila Jelenu na nasipu nekoliko sati pre nego što je prijavljen njen nestanak.

Navodno, policija je već u prvim satima istrage uzela snimak sigurnosne kamere s jedne kuće, a na njemu se navodno vide supružnici Marjanović u trenutku kada su stigli na nasip gde je, prema Zoranovim tvrdnjama, Jelena otišla da džogira. Međutim, policija do danas nije uspela sa sigurnošću da utvrdi da li je na snimku ubijena Jelena li neka druga devojka. Takođe, na snimku se ne vidi ni mala Jana u kolima, iako je Marjanović ranije izjavio da je ona bila s njim dok je Jelena džogirala.

- Ukoliko takav snimak zaista postoji, policija može da kontaktira s našim kolegom iz Hrvatske, takođe forenzičarem Vojinom Maštrukom, koji posebnom tehnologijom i s preciznošću može da utvrdi da li je na snimku Jelena ili neka druga žena. Naravno, ukoliko je snimak dovoljno kvalitetan - kazao je Šipka za Kurir.

Ja msm da taj CFI ima insajderske informacije ,doduse sture ali sasvim dovoljne da kad se slucaj resi mogu da kazu kakvi su strucnjaci. Reklama. Ja verujem da nije ubijena na nasipu i mislim da je to procurelo iz policije nekako.

Mislim da pojavljivanje CFI nema nikakve veze sa hapsenjem sutradan,prosto, bio je informisan za par stvari i to je to.

Skorela krv na krpi koja se videla na prozoru i taj neko ništa nije uradio povodom toga.... Malopre sam videla onaj njihov sivi mercedes, neko drugi ga vozi, možda su ga prodali.

Kakva je procedura sa tim dokazima koju su već jednom uzeti za veštačenje i vraćeni? Da li se mogu opet uzimati?

Moraju dobiti nalog za ponovo uzimanje dokaza

U CFI rade bivši policajci i bivši forenzičari što znači da nisu neki šarlatani.

A policija verovatno sa razlogom sumlja da su je ubili u studiju
Ne mora da znaci da nisu sarlatani..
A policija uopste ne sumnja da su je ubili u studiju.... To su novinari izmislili i objavili nakon nekih postova ovde sa foruma, jer imaju pravo i niko im nista ne moze... Dovoljno je da napisu POLICIJA SUMNJA ili samo da na kraj naslova stave znak pitanja i briga ih... Samo smisle sta je dobro da se novine prodaju... A za prodaju novina je najmanje dobro da slucaj uopste nije misteriozan, da je ovo klasicno ubistvo iz strasti, da porodica uopste nije ucestvovala osim u sakrivanju ubice(na sta imaju zakonsko pravo s obzirom da su u rodu), da ubica nije dugo sakrivao tragove niti je uspeo da ih sakrije vec su uslovi ucinili da ih ne bude puno... E to je istina koju novine nece objaviti, jer to niko nece da cita...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back