Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovu sliku i link koju je ubacio Kiriku,pokazuje da je krv na samo jednom mestu ,sto uopste ne ukazuje na to da je ona tu ubijena ,vec da se krv na tom mestu koncentrisala ,kada je telo izvadjeno iz tog kanala.Da je na tom mestu ubijena ,krvi bi bilo na sve strane ,a ne samo u toj jednoj tacki.

- - - - - - - - - -

Oprostite ,sto nisam citirao ,nesto trenutno ne radi kako treba,Kiriku zna na koji njegov post se odnosi,posle Gromovog.

Kiriku kritikuje rad cfi, što je potpuno nebilozno. Slučaj se I pomerio sa mrtve tačke zahvaljujući njima. Porodica Krsmanovic traži pravdu za Jelenu što je logično jer muža boli tuki samo prividno glumata.
Pravi se taj lud još gore je što je sigurno bolestan.
Trebao bi da se popne u astrale I popriča sa mrtvima, to je radio sa 8 godina.
Što se tiče njegove podrške ništa normalnija od njega. Ta ako je sposobna da govori da su joj dva muža poginula a oba živa, govori da nije normalna.
Njen suprug bivši se dopisivao sa nekim ženama jer su ga našle, mislim da je lela iz Beča odakle I Rada.

Ovu sliku i link koju je ubacio Kiriku,pokazuje da je krv na samo jednom mestu ,sto uopste ne ukazuje na to da je ona tu ubijena ,vec da se krv na tom mestu koncentrisala ,kada je telo izvadjeno iz tog kanala.Da je na tom mestu ubijena ,krvi bi bilo na sve strane ,a ne samo u toj jednoj tacki.

- - - - - - - - - -

Oprostite ,sto nisam citirao ,nesto trenutno ne radi kako treba,Kiriku zna na koji njegov post se odnosi,posle Gromovog.

Tako i ja mislim,bas zbog toga sto je na jednom mestu.Odvezana patika i razbacane stvari mogu puno toga da pokazu.Recimo odvezana patika,da je bila negdje u nekom objektu i sama se izula,to moze biti mozda kuci pre trcanja-spremanje na trcanje ili trening,ili posle trcanja dolazak kuci ili kod nekoga.drugo duks koji je ocigledno skinut ili odvezana,snala za kosu-retko da bi zena koja trci imala snalu,pre gumicu za kosu...trece bile bi sve te stvari na njoj,a i mokre,da je neko napao odma na nasipu i potom bacio u kanal.zasto bi neko skidao stvari,pa odvezivao patike?nema Logike.

Ko zna mozda ima istine u tome.
To je onaj deo gde sam procitala da je udba ubila Jelenu da se pokaze Vucicu koliko ima nesposobnu policiju. SVAKAKO NE MOGU UDBU DA STAVIM U TAJ KOŠ I DA SE TIME BAVE. PRE MI LIČI NA TAJNU SLUŽBU SA POKRIĆEM UDBE.
A DA TU ULAZE UMNO POREMEĆENI BEZ SAVESTI A SA PUNO BOLESTI NE ČUDI ME NIŠTA.
OTVORENA SU VRATA A MNOGI SE PRAVE LUDI DA NISU DEO TOG PROFILA.
TAKO DA STO SE TICE ZENA U OVOM UBISTVU NE BI ME ZACUDILO DA SUTRA UHAPSE NEKU ZENU.
SVE JE MOGUCE.

Pazi sliku kod ove vesti: http://www.telegraf.rs/vesti/hronik...sipu-u-borci-mobilni-otkriva-4-kljucne-stvari
Taj spomenik se skoro pa ne vidi od vegetacije i siprazja(siblja) kako vec koje je naraslo tako brzo nakon sto su taj teren potpuno rascistili... Ti tvrdis da je tu sve vidljivo itd... Do tamo od staze ima oko 100m i tu oko kanala uopste nije rasciscen prostor kao sto ti zelis da prikazes ne bili podkrepila svoju tvrdlju da je telo dovezeno...
Evo i ovde pri dnu ima slika gde je jelenina majka kod spomen ploce...: http://www.dnevne.rs/zuta-stampa/11...ovi-detalji-zlocina-ce-strpati-ubicu-u-zatvor

Da bi neko dovezao telo on treba prvo da bude potpuno ubedjen da nije ostavio niti jedan trag na telu! A to ne moze ni jedan ubica...Sta vama ljudi pada na pamet? Pa telo i sva ta odeca koju je onda neko razbacao tuda moze sa sobom da ima trag onog ko ju je ubijao, a i mesta gde je ubijena i mesta gde joj je bilo telo, a takodje tu bi bili i tragovi napravljeni prilikom dovozenja tela... Nema teoretske sanse da je telo dovezeno! Telefon je nadjen oko 3h ujutru...! Tad je jos uvek bilo istrazitelja na nasipu!

Spomen ploča je postavljena 31. maja...nije ista stvar kao dva meseca ranije. Možda možeš da izgubiš pudlicu ili nekog sitnog psa tamo, ali da čovek ubije ženu na nasipu i da je vuče onuda u sred bela dana, to nema šanse!

Upotrebljivih tragova nemaju, baš zato što je ona negde drugde ubijena, tragove su očistili i bacili je u kanal! Da je ubijena na nasipu, tragova bi bilo na sve strane.

- - - - - - - - - -

Tako i ja mislim,bas zbog toga sto je na jednom mestu.Odvezana patika i razbacane stvari mogu puno toga da pokazu.Recimo odvezana patika,da je bila negdje u nekom objektu i sama se izula,to moze biti mozda kuci pre trcanja-spremanje na trcanje ili trening,ili posle trcanja dolazak kuci ili kod nekoga.drugo duks koji je ocigledno skinut ili odvezana,snala za kosu-retko da bi zena koja trci imala snalu,pre gumicu za kosu...trece bile bi sve te stvari na njoj,a i mokre,da je neko napao odma na nasipu i potom bacio u kanal.zasto bi neko skidao stvari,pa odvezivao patike?nema Logike.

Da dodam na sve ovo, patika je nađena na njivi sa druge strane kanala. Između glavne ulice i kanala. Jedan od boljih dokaza je i ta odvezana pertla na patici. Išla je na trčanje po neravnom terenu, da je trčala samo sa uvučenim partlama u patike izvrnula bi zglob posle 20 metara. Da je neko napao na nasipu, po položaju njenih stvari koje su pronađene, ona je sa ubicom bila prvo na livadi gde je nađen telefon, pa kod kanala gde je nađena krvava trenerka i onda otišla na sred njive U SRED BELA DANA, izula patiku i onda je ubica dokrajčio i bacio u kanal! A tragova krvi na njivi gde je patika nema.
A sigurno nije dolazila od glavnog puta ka kanalu pa da bude obrnut redosled... Gotovo je nemoguće da je u sred bela dana neko ubio na nasipu!

Patika nije odvezana, vec nije ni vezivana... A i da je bila vezana, mogla se odvezati... To bi bilo isto ko kad bi rekli "gorni deo trenerke nije bio sa njom, znaci skinula ga je, nije mogao sam da spadne"... Patika je nadjena u njivi preko, zato sto patika nije mogla odmah da potone i ubica ju je bacio preko kanala na njivu, nije sigurno nju vodio da je tamo izuje... Patika je nadjena bas tu gde je preorana njiva, ne na putu na kome bi sa vasom teorijom mogli da kazete kako je spala sa tela dok je neko dovozio... Mada i ovako verovatno mislite da je patika spala sa nje iako je nadjena na preoranoj zemlji preko koje sigurno niko ne bi mogao da donese telo a da sam ne padne 100 puta... Ili mislite da bi neko pored puta isao oranjem i ostavljao vidljive tragove... Jer po oranju se ne moze ici, a da se to ne vidi...
Sto se tice one slike na kojoj je krv, tu je moglo da istekne vise od jednog litra krvi... nakon udaraca i u vreme dok je lezala sa licem na dole, krv se slivala niz njeno lice u zemlju tacno tu gde pokazuje slika... Nisu tu neke arterije pa da krv prsti, verovatno se slivala kako sam objasnio... I tu je bila neko vreme dok nije premestena u kanal(u periodu prikrivanja tragova)... Taj period je bio ili nedugo po ubistvu ili malo kasnije, ali naravno pre pozivanja policije...
Sto se tice CFI da li vi vidite da se radi o privatnom istrazivackom centru? Svakom privatniku je potrebna reklama! Verovatno da zakon ili preksa ne dozvoljava da drzavni istrazitelji njima predoce neka svoja saznanja, onda bi sve iz istrage bilo javno... Ne kazem mocno zvuci to Centar za forenzicka istrazivanja, ali oni rade na osnovu clanaka iz medija... Pa covek izlazi u medije i kaze da su oni NEDVOSMISLENO utvrdili da nije ubijena tu i da je ubistvo planirano! Ja mislim da je taj centar obe tvrdnje zesce promasio... I da je i svakom drzavnom istrazitelju baz mnogo iskustva jasno da je ovo ubistvo iz strasti(znaci ne planirano) i da telo nije dovozeno od nekud...
Ovaj drugi gospodin iz ove emisije je vidi se strucnjak i covek sasvim realno govori, al' eto mora da postoje neki senzacionalisti koji prave spanske serije:

Možda možeš da izgubiš pudlicu ili nekog sitnog psa tamo, ali da čovek ubije ženu na nasipu i da je vuče onuda u sred bela dana, to nema šanse!
Ne mora da znaci da ju je vukao... Vidimo da se obicno u rekonstrukcijama predpostavlja mesto napada i to da je onda ona bezeci strcala do kanala... Medjutim ona je mogla mnogo ranije da skrene sa staze bezeci..Tj. mozda je napad bio ranije na stazi pa je ona skrenula sa nje, a onda u toj brzini posto je videla kanal pocela je da trci paralelno sa kanalom ne bi li nasla mesto za prelaz(mada u toj brzini se mozda ne razmislja tako), ali moze da se desi da je trcala paralelno sa kanalom 50ak metara... Trava je gusta, nema tu gole zemlje pa da se tragovi prepoznaju, istrazitelji su imali mozda druge predpostavke, a i teren je toliko izgazen pretragom da se ne moze uzeti u obzir gazenje po travi tj. prelomljene(povredjene) travke... Ceo taj teren je bio izgaze pretragom... Verovatno da su i to propusti u istrazi...

Ne mora da znaci da ju je vukao... Vidimo da se obicno u rekonstrukcijama predpostavlja mesto napada i to da je onda ona bezeci strcala do kanala... Medjutim ona je mogla mnogo ranije da skrene sa staze bezeci..Tj. mozda je napad bio ranije na stazi pa je ona skrenula sa nje, a onda u toj brzini posto je videla kanal pocela je da trci paralelno sa kanalom ne bi li nasla mesto za prelaz(mada u toj brzini se mozda ne razmislja tako), ali moze da se desi da je trcala paralelno sa kanalom 50ak metara... Trava je gusta, nema tu gole zemlje pa da se tragovi prepoznaju, istrazitelji su imali mozda druge predpostavke, a i teren je toliko izgazen pretragom da se ne moze uzeti u obzir gazenje po travi tj. prelomljene(povredjene) travke... Ceo taj teren je bio izgaze pretragom... Verovatno da su i to propusti u istrazi...

A nije joj palo na pamet da vrišti dok beži?

A nije joj palo na pamet da vrišti dok beži?

Mozda je neki put i vrisnula(kuce su stotinama metara daleko), a u tim kucama ne sede ljudi cijii je posao da cekaju da neko zavristi, a oni da cuju... Mozda i nije vristala od soka... Pogotovo ako je prvi udarac bio jak...
Mnogi ti ljudi u okolini su posle svega sto se desavalo na nasipu u toku cele veceri(pretrage) tek sutra saznali sta se desilo na nasipu...

...
Upotrebljivih tragova nemaju,
baš zato što je ona negde drugde ubijena, tragove su očistili i bacili je u kanal!
Da je ubijena na nasipu, tragova bi bilo na sve strane.
...

Ццц ... Шта је вама људи ?

Знате ли колико се прави једна просечна позоришна представа ?
Око четири месеца !
Отприлике се толико снима и неки филм.
И онда на генералној проби - цврц !
Превида и пропуста колико хоћеш !

То како ви објашњавате како су Јецу убили,
па то нема ни у филму.

Испада да су предвидели све
и суперхрабро преко насипа препуног полиције
вукли тело,
намештали доказе ...

Ало !
Ало Пожега !

Patika nije odvezana, vec nije ni vezivana... A i da je bila vezana, mogla se odvezati... To bi bilo isto ko kad bi rekli "gorni deo trenerke nije bio sa njom, znaci skinula ga je, nije mogao sam da spadne"... Patika je nadjena u njivi preko, zato sto patika nije mogla odmah da potone i ubica ju je bacio preko kanala na njivu, nije sigurno nju vodio da je tamo izuje... Patika je nadjena bas tu gde je preorana njiva, ne na putu na kome bi sa vasom teorijom mogli da kazete kako je spala sa tela dok je neko dovozio... Mada i ovako verovatno mislite da je patika spala sa nje iako je nadjena na preoranoj zemlji preko koje sigurno niko ne bi mogao da donese telo a da sam ne padne 100 puta... Ili mislite da bi neko pored puta isao oranjem i ostavljao vidljive tragove... Jer po oranju se ne moze ici, a da se to ne vidi...
Sto se tice one slike na kojoj je krv, tu je moglo da istekne vise od jednog litra krvi... nakon udaraca i u vreme dok je lezala sa licem na dole, krv se slivala niz njeno lice u zemlju tacno tu gde pokazuje slika... Nisu tu neke arterije pa da krv prsti, verovatno se slivala kako sam objasnio... I tu je bila neko vreme dok nije premestena u kanal(u periodu prikrivanja tragova)... Taj period je bio ili nedugo po ubistvu ili malo kasnije, ali naravno pre pozivanja policije...
Sto se tice CFI da li vi vidite da se radi o privatnom istrazivackom centru? Svakom privatniku je potrebna reklama! Verovatno da zakon ili preksa ne dozvoljava da drzavni istrazitelji njima predoce neka svoja saznanja, onda bi sve iz istrage bilo javno... Ne kazem mocno zvuci to Centar za forenzicka istrazivanja, ali oni rade na osnovu clanaka iz medija... Pa covek izlazi u medije i kaze da su oni NEDVOSMISLENO utvrdili da nije ubijena tu i da je ubistvo planirano! Ja mislim da je taj centar obe tvrdnje zesce promasio... I da je i svakom drzavnom istrazitelju baz mnogo iskustva jasno da je ovo ubistvo iz strasti(znaci ne planirano) i da telo nije dovozeno od nekud...
Ovaj drugi gospodin iz ove emisije je vidi se strucnjak i covek sasvim realno govori, al' eto mora da postoje neki senzacionalisti koji prave spanske serije:

Kako to da nije vezivana? Kažu da je trčala, onda je morala da veže pertle za trčanje po toj podlozi. Ali u pravu si, nije vezivana jer nije ni trčala... Mogla se odvezati, ali pogledaj bolji zumiranu sliku patike,vidi se da je odšnirana tj prvi red pertli kod jezika je fino izvučen.

Patika nije mogla da potone i onda je on bacio na njivu, patika je na slici čista, bez traga mulja i prljave vode iz kanala. Sakrio je telo u kanal a patiku nacio na njivu jer nije mogla da potone. Mogao je da je ponese i spali, da je baci u njivu sa druge strane glavne ulice... Taj put koji spominjemo nije put to je nasuta zemlja preko kanalčiča kojim prilazi traktor na njivu sa glavne ulice i ja ne tvrdim da joj je patika spala sa noge dok su je prevozili nego da su patiku i stvari ubice i pomagači pobacali kako bi locirali Jelenino telo, prethodno očićeno od tragova ubica i pomagača.

Isto tako pišeš da niko ne bi mogao da donese telo a da sam ne padne 100 x na oranici. Pa nije niko sam nosio telo, to je očigledno.

Što se CFI tiče, razumem da im je potrebna reklama i ljudi ovo rade bez novčane nadoknade, ne žive oni od vazduha. To nije razlog da ne verujemo u te tvrdnje koje su sasvim logične.
Ubistvo možda nije planirano, iako mislim da jeste, ali da nije planirano i da je ubijena u neko određeno vreme, grupa ljudi pokušava da se izvuče, smisli priču, iscenira sve uz pomoć osobe koja im je možda dužna neku uslugu ili tako nešto. Tipa Zorica Marjanović ako je nekome pomogla ili ako su imali keša i obratili se čoveku koji je bio spreman na tako nešto.

Na primer inspektor koji je vodio istragu, onaj koji je bio u zatvoru u Skeli i iz čijeg stana je jednom prilikom ukradeno 50 000 evra. To imate na netu pa pretražite. U zemlji Srbiji doktori traže pare da operišu, porađaju, leče...isto tako ima ljudi koji bi uzeli pare da zataškaju i pomognu oko uklanjanja tragova kod ubistva. Ako je takav stručnjak, sve zna, zna šta mora da se ukloni i da se smisli alibi i to je to...

- - - - - - - - - -

Знате ли колико се прави једна просечна позоришна представа ?
Око четири месеца !
Отприлике се толико снима и неки филм.
И онда на генералној проби - цврц !
Превида и пропуста колико хоћеш !

Ko zna koliko dugo su oni planirali ovo.... i onda cvrc, utakmica petlića u vreme nestanka na nasipu...

Kako to da nije vezivana? Kažu da je trčala, onda je morala da veže pertle za trčanje po toj podlozi. Ali u pravu si, nije vezivana jer nije ni trčala... Mogla se odvezati, ali pogledaj bolji zumiranu sliku patike,vidi se da je odšnirana tj prvi red pertli kod jezika je fino izvučen.
.
Pa lepo, patika moze da se ne veze(mnogi je ne vezuju) vec da se uvuku pertle.... Prvi red pertli je izvucen jos od trenutku kada je patika spadala sa noge... Ubica ju je(patiku) kasnije prebacio preko kanala... Mozda je zeleo da bude tragova i sa one strane i da se pomisli da je ubica tuda pobegao....Ne mora nuzno da je bacio patiku zato sto nije mogla da potone... Ako je put nasut na njemu bi se poznali tragovi... Vi mislite kako je istraga dobro odradjena cim tvrdnju da nema tragova na nasipu uzimate kao tacnu, ali da su istrazitelji svemocni onda bi valjda nasli tragove dovozenja tela od strane vise ljudi preko zemljanog puta!
A to da li je i koliko trcala ne potvrdjuje da nije ubijena tu

MENI JE DOVOLJNO DA GLEDAM ZORANA I ZNAM DA LAŽE.
DOVOLJNA JE I ONA DRUGA KOJA SE PREKO JANE PROMOVISE DA ČUJE JAVNOST ZA ZORICU ZOKU I NJENOG ZDRAVKA.
DOVOLJNO DA SE SHVATI DA TO MALO DETE JE ZLOUPOTREBLJENO SA SVIH STRANA.
RAZLOG PA U ZATVORENOJ GRUPI PROZIVA CFI I MARKA ANDJELICA KOJI JE REKAO DA CE IZNETI U JAVNOST DA JE ONA U VEZI SA ZORANOM.
TAKODJE I MNOGO POJEDINOSTI.
ALI JE PREDUHITRILA PREKO MALE JANE JER JADNO DETE CIM JE USLA U ZADRUGU MORALA JE DA ISPEVA NAREDBU.
TAKO CE SLAVNA ZORICA ZOKA KOJA DAJE PODRSKU DA ISPLIVA KAO NORMALNA LICNOST A SVI OSTALI ISPADAJU BUDALE.

Malopre sam pogledao ovo u Zadruzi kad dolazi dete kod Z i mogu da kazem da me susret dirnuo... Bez obzira sto mi je jasno da je on uradio to sto je uradio meni ga je ipak zao... Toliko je propatio i toliko ce da pati da ga je ne bih osudio... Neka ga na slobodi, treba ovom detetu, a i onako je osudjen na celozivotnu patnju... Dete bi jako patilo kada bi se otkrila prava istina...

Pa lepo, patika moze da se ne veze(mnogi je ne vezuju) vec da se uvuku pertle.... Prvi red pertli je izvucen jos od trenutku kada je patika spadala sa noge... Ubica ju je(patiku) kasnije prebacio preko kanala... Mozda je zeleo da bude tragova i sa one strane i da se pomisli da je ubica tuda pobegao....Ne mora nuzno da je bacio patiku zato sto nije mogla da potone... Ako je put nasut na njemu bi se poznali tragovi... Vi mislite kako je istraga dobro odradjena cim tvrdnju da nema tragova na nasipu uzimate kao tacnu, ali da su istrazitelji svemocni onda bi valjda nasli tragove dovozenja tela od strane vise ljudi preko zemljanog puta!
A to da li je i koliko trcala ne potvrdjuje da nije ubijena tu

Već sam pisala o tome, ako je trčala tu redovno, a kaže njena familija da jeste, onda je vezala pertle jer bi u suprotnom izvrnula zglob negde. Podloga nije ravna, morala je da veže pertle! Ona se bavila sportom, nema šanse da je trčala na nasipu sa uvučenim pertlama!!

Put je nasut pre ko zna koliko godina i to zemljom, ne peskom.

Što se video klipa tiče, kaže ovaj deda da ih je video kako idu ka rampi Crvenka. Zoran je rekao da su kod te rampe došli i da je ona odatle otišla da trči dok su se on i Jana igrali na livadi. Čuli ste šta je još rekao, da tu ima uvek ljudi, trče, šetaju pse itd.

Postoji još jedna priča, koju ne mogu ozbiljno da shvatim jer je nisam čula od ljudi za koje znam da su u pravu. Dakle, informacija od treće osobe, već sam pisala o tome. Da je nekoliko dana nakon ubistva došao čovek u stanicu u Borču i rekao evo gledam šta pišu po novinama pa sam došao da kažem šta sam video. Navodno im je rekao da je video muža i ženu kako šetaju nasipom sa ćerkom u subotu popodne, ne znam da li su mi rekli 12h ili 14h....ali da je žena bila u farmerkama i kad je video sliku u novinama on je skontao da je to verovatno ona jer liče. Kažem još jednom, ovo je samo priča, ne znam koliko je tačna.

Који они ?

Liliputanci! Oni koji su izvršili zločin i prikrivanje istog.

- - - - - - - - - -

Malopre sam pogledao ovo u Zadruzi kad dolazi dete kod Z i mogu da kazem da me susret dirnuo... Bez obzira sto mi je jasno da je on uradio to sto je uradio meni ga je ipak zao... Toliko je propatio i toliko ce da pati da ga je ne bih osudio... Neka ga na slobodi, treba ovom detetu, a i onako je osudjen na celozivotnu patnju... Dete bi jako patilo kada bi se otkrila prava istina...

Gore od svega je da dete odrasta i vaspita neko ko je odgovoran za smrt njene majke! Čovek je pristao da mu dete snimaju u rijalitiju. Pa mogao je da da uslov da se vidi sa njom bez da dovodi dete pred kamere, ali hteo je da se ljudi sažale.

I mene je dirnulo, ne Zoran, nego mala Jana. Čuo si koliko puta ga je pitala za zlatnu ribicu i želju koju bi pomislila. Ako je odgovoran i treba da pati, a detetu treba neko ko je normalan da se brine o njoj.

INACE ZORAN JE PSIHO OD 8 GODINE.
KAKO KAZU SISAJU MAMU JOS UVEK.
TAKO DA NE ZALIM GLUMCE I JADNIKE KOJI SE PRAVE ZRTVAMA.
KURCOM NIJE MRDNUO ZA JELENU.
SAD KAD MU SE PRUZA SANSA DA CFI RESI ZLOCIN PRAVI SE LUD.

- - - - - - - - - -

Pa naravno Milena zato i postoji copy paste Jelena.
Mamicu im hostaplersku.
Vamo trenerka a vamo farmerke.
Banda pa sad glumataju nevinost.

Čoveče, šta ti napisa. Znači Jelenin ubica treba da ostane na slobodi? A koliko je patila Jelena dok su je ubijali? Koliko je patila Jelenina majka Zorica, kad je sahranila svoje dete? Koliko će da pati mala Jana bez majke? Ko god je ubio Jelenu mora da odgovara.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back