- Poruka
- 6.684
Znam,a da ih pozovu na unakrsno ispitivanje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolje da ih odvedu kod Djure i Ilije da ih ispitaju dok Smiljka ne spremi rucak....Znam,a da ih pozovu na unakrsno ispitivanje
Najbolje da ih odvedu kod Djure i Ilije da ih ispitaju dok Smiljka ne spremi rucak....
JA se ne zezam,meni je ta njegova priča veoma šuplja,a i njegov odlazak u ZADRUGU je čudan
trebaju mu pare, verovatno ima kredit (možda i u švajcarcima)JA se ne zezam,meni je ta njegova priča veoma šuplja,a i njegov odlazak u ZADRUGU je čudan
Pa covek mora od necega da zivi...Nije samo sto ce tu da uzme neki kesic, vec i racuna da ce kada izadje imati posla sto se tice te njegove producentske karijere sa tim pevacicima... Mozda mu pomogne i psihicki u nekom smislu, a i mozda oseca da ce dobiti i odredjeno saosecanje i podrsku dela javnosti koja mu fali... Na kraju tu se i igra za nagradu od 50 000... Mora da ga je Zeki licno zvao i rekao da garantuje za njegov dug ostanak u rijalitiju u smislu da vec racuna da ce zaraditi lepu svotu...
Aha..To ce najvise da bude vidljivo kad na kraju bude pobedio i uzeo cek od 50 000e...to je monstruozna mišolovka koju su mu spremili Mitrović, ministar policije & co
Sa nasipa nije vidljiv nikakav kanal od siblja, ono sa oko 100m koliko je udaljeno od staze izgleda malo, ali kada se pridje ima ga.. Ne verujem da si prilazila kanalu pre rasciscavanja... Kada je sve to rascisceno to je onda druga prica... Ali u aprilu u vreme ubistva oko kanala je bilo siprazja u koje mozes da se smesti cela vojna divizija i da se ne vidi sa staze....
Sto se tice tragova krvi.. Trenerka je bila krvava... Ako je na toj slici bilo i tragova na travi u vidu kapljica, znaci da je krv prskala, a posto je ona vise od 12 h sa takvim ranama bila u vodi... Ne verujem da je iz nje curila krv kada su je izvadili...
Ne zezam te ozbiljno pisem vezano za kafu,ja bez kafe ko mrtav konj,,,to mi je jedini porok..

@grom:
ovo je moja rekonstrukcija... Vučić smatra da je Zoki ubio Jelenu i pošto nisu uspeli da ga slome bljuvotinama u kuriru i ostalim govnoidima , Radama iz Beča i sličnim gadostima , smislili su poslednji manevar. preko Mitrovića su mu ponudili mnogo para da uđe u farmu pošto znaju da čovek živi od pisanja muzike i teškom mukom se krpi da preživi . On je , mučenik morao da pristane jer mu očajnički trebaju pare da se skrpi , možda ima i neki kredit koji ne može da vraća . E , sad je Mitrović dobio od vrha države zadatak da šalje kurave na njega i da mu skaču po živcima jer se nadaju tj fantaziraju da će , kad bude van sebe od besa reći "ubiću te kao što sam ubio Jelenu" . Eto to im je poslednji plan i poslednja ideja kako da "reše" slučaj ubistva Jelene Krsmanović ... jadno i mizerno, pu govnari
Jes a sa 8 godina kada je kenjao da putuhe astralima i prica sa mrtvima.
Kakav bre IQ glup je ko *****.
Mamini sinovi koji se drze za suknju ne vuci me bre da ne kazem nesto gore.
Pogledaj Zoki trece oko pa ce ti biti jasno koja je to lažovčina.
- - - - - - - - - -
Prosvetli me...
Pa on zna ko je ubio Jelenu.
A time sto zna sve kao da je i on ubio.
Kako mislis da pas ima veze sa ubistvom? I koja je teorija u koju se on uklapa ?Gde je pas Maks
Kako mislis da pas ima veze sa ubistvom? I koja je teorija u koju se on uklapa ?
Pas je uginuo
ili je otisao sam
ili je premesten negde
ili je jos uvek tu
ili je neko odlucio da ga se treba otarasiti
zato sto je bolestan
zato sto je neka visa sila dala znak da to tako treba
zato sto neka vradzbina tako kaze
zato sto je postao agresivan
Da su je stvarno trazili mozda bi ga i upotrebili...
Zašto da su je stvarno
E sta su sve oni rekli... Pa to su demagozi koji imaju odgovor na svako novinarsko pitanje. A pitanja o Jeleni sigurno nisu oni sami narucivali.. To se provuklo par puta... Verovatno im je do sad preneseno da nema dovoljno dokaza da se pokrene optuznica i uspesno sprovede postupak.... Oni nece insistirati i terati organe da krse zakon u ovom slucaju sve ide zakonski.. Pa njima ni iz dzepa ni u dzep... Nije ovo nesto gde se vrti i zaradjuje novac pa da mora da se siluje zakon... U ovom slucaju se zakon postuje...
Možda je to tako,ali ne verujem da je tako.
I ne verujem u te priče da su neke žene iz UDBE umešane u ubistvo.
...
Dakle ovo ubistvo ...
...