Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
JA se ne zezam,meni je ta njegova priča veoma šuplja,a i njegov odlazak u ZADRUGU je čudan

Pa covek mora od necega da zivi...Nije samo sto ce tu da uzme neki kesic, vec i racuna da ce kada izadje imati posla sto se tice te njegove producentske karijere sa tim pevacicima... Mozda mu pomogne i psihicki u nekom smislu, a i mozda oseca da ce dobiti i odredjeno saosecanje i podrsku dela javnosti koja mu fali... Na kraju tu se i igra za nagradu od 50 000... Mora da ga je Zeki licno zvao i rekao da garantuje za njegov dug ostanak u rijalitiju u smislu da vec racuna da ce zaraditi lepu svotu...

JA se ne zezam,meni je ta njegova priča veoma šuplja,a i njegov odlazak u ZADRUGU je čudan
trebaju mu pare, verovatno ima kredit (možda i u švajcarcima)

- - - - - - - - - -

Pa covek mora od necega da zivi...Nije samo sto ce tu da uzme neki kesic, vec i racuna da ce kada izadje imati posla sto se tice te njegove producentske karijere sa tim pevacicima... Mozda mu pomogne i psihicki u nekom smislu, a i mozda oseca da ce dobiti i odredjeno saosecanje i podrsku dela javnosti koja mu fali... Na kraju tu se i igra za nagradu od 50 000... Mora da ga je Zeki licno zvao i rekao da garantuje za njegov dug ostanak u rijalitiju u smislu da vec racuna da ce zaraditi lepu svotu...

to je monstruozna mišolovka koju su mu spremili Mitrović, ministar policije & co

Sa nasipa nije vidljiv nikakav kanal od siblja, ono sa oko 100m koliko je udaljeno od staze izgleda malo, ali kada se pridje ima ga.. Ne verujem da si prilazila kanalu pre rasciscavanja... Kada je sve to rascisceno to je onda druga prica... Ali u aprilu u vreme ubistva oko kanala je bilo siprazja u koje mozes da se smesti cela vojna divizija i da se ne vidi sa staze....

Sto se tice tragova krvi.. Trenerka je bila krvava... Ako je na toj slici bilo i tragova na travi u vidu kapljica, znaci da je krv prskala, a posto je ona vise od 12 h sa takvim ranama bila u vodi... Ne verujem da je iz nje curila krv kada su je izvadili...

Nema tu baš 100 metara... i kanal je vidljiv, nije celom dužinom šipražje, čak u to vreme nije bilo lišća pa se sve i moglo videti. Sa staze se još i bolje vidi jer je na visini u odnosu na kanal. Kanalu sam prilazila u raznim uslovima, nekada se u lokalnoj osnovnoj školi trčao kros između kanala i staze na nasipu. Jesenji i prolećni kros, sve je pregledno, sve se vidi.

Tragovi na trenerci, a nema na majici....možda je i ta trenerka upila krv, ali toliko ne verujem. CFI je rekao da je Jeleni curela krv u transportu i da su majica i potkošulja (atlet) bile natopljene krvlju. Zašto ne bi curila krv na nasipu dok su čekali hitnu, sigurno su morali i da fotografišu sve to. Ono je mala količina krvi na slici.

- - - - - - - - - -

Ne zezam te ozbiljno pisem vezano za kafu,ja bez kafe ko mrtav konj,,,to mi je jedini porok..

Nije ovo sajt za upoznavanje :mrgreen:

Čuj, pije pola litre kafe ujutru i puši cigare i zato nije u stanju da ubije ženu itd. Pa ako pije toliko kafe, tek će onda da dobije neku energiju, ali to nije bitno, kafa je nebitna u svemu ovome!

Pogledajte kako je on građen, ima on snage, vidi se da vodi računa o izgledu. Nagruvao je ruke i grudi, nije on vilenjak!

- - - - - - - - - -

@grom:

ovo je moja rekonstrukcija... Vučić smatra da je Zoki ubio Jelenu i pošto nisu uspeli da ga slome bljuvotinama u kuriru i ostalim govnoidima , Radama iz Beča i sličnim gadostima , smislili su poslednji manevar. preko Mitrovića su mu ponudili mnogo para da uđe u farmu pošto znaju da čovek živi od pisanja muzike i teškom mukom se krpi da preživi . On je , mučenik morao da pristane jer mu očajnički trebaju pare da se skrpi , možda ima i neki kredit koji ne može da vraća . E , sad je Mitrović dobio od vrha države zadatak da šalje kurave na njega i da mu skaču po živcima jer se nadaju tj fantaziraju da će , kad bude van sebe od besa reći "ubiću te kao što sam ubio Jelenu" . Eto to im je poslednji plan i poslednja ideja kako da "reše" slučaj ubistva Jelene Krsmanović ... jadno i mizerno, pu govnari

Podržavam donekle ovu teoriju ulaska u rijaliti. Što se Vučića tiče, on je rekao da je ovo veliki slučaj zbog velikog pritiska javnosti. Žena ubijena u sred bela dana, nema dokaza, porodica ovakva onakva, Jelenina majka umrla, ostalo je malo dete sa osumnjičenom porodicom itd. Znači samo zbog pritiska javnosti! Zorana tamo mogu da nadgledaju 24h i ostaće unutra koliko im bude potrebno...

- - - - - - - - - -

Jes a sa 8 godina kada je kenjao da putuhe astralima i prica sa mrtvima.
Kakav bre IQ glup je ko *****.
Mamini sinovi koji se drze za suknju ne vuci me bre da ne kazem nesto gore.
Pogledaj Zoki trece oko pa ce ti biti jasno koja je to lažovčina.

- - - - - - - - - -

Prosvetli me...
Pa on zna ko je ubio Jelenu.
A time sto zna sve kao da je i on ubio
.

Upravo tako! Po meni i da je nije on ubio, on je najveći krivac! Ona je majka njegovog deteta, on je taj koji je trebalo da je zaštiti!

A što se tiče pomenutog Zdravka, kontam samo da živi sa njima. A ako pomenuta Zorica nije njegova majka, a verovatno nije jer bi je Jana nazvala baka ili baba, onda je to Zoričin sin. Zorica Zoka iz podrške, pretpostavljam.

Mnogo ste vi umislili da se Car , ministar i ZM brinu da se pravda sprovede u slucaju ubistva pevacice iz borce pa su organizovali sou u koji ce ubaciti osumljicenog da bi ga drzali pod budnim okom kamere... Jednog dana kada prodje taj sou i Z izadje setite se u kakvoj ste zabludi bili...
Ona nije imala 50l krvi.. Ona slika koja je procurela u javnost sasvim je relevantna.. I ono nije malo krvi.. Onako u onu travuljinu moze da iscuri i litar krvi i da nakon 20h bude vidljiv isti trag(takav)... Taj CFI se toliko blamira da ja ne mogu da verujem kako oni dozvoljavaju onom njihovom da onako istupa u javnosti i pokazuje koliko su neozbiljni... Pazi oni su uvelicali sliku kroz neko granje sa 50m udaljenosti gde se vidi njena majica i to jedan deo majice i utvrdili da na majci nema krvi, da je ta majica obucena nakon ubistva i valjda nakon sto je sva krv iscurela, znaci negde je ubijena pa joj je ta majica obucena... Strasno i smesno istovremeno... Gornji deo trenerke pun krvi ne racunaju, ni to sto je bila u vodi takodje, a to sto je slika sa 50m i sto se vidi samo jedan deo majce to se i ne uzimaju u obzir...I a osnovu toga covek tvrdi da nije ubijena tu 100%.... Da ne pominjem i onu bajku o telefonu... Predpostavljam da ti u CFI vecinom i ne misle tako kao onaj sto istupa na tv, al' sta ce ljudi, pustaju ga posto ne mogu da mu zabrane...Mozda je visi po "cinu"...

Poslednja izmena:
Ne mora Vučić da se bakće Marjanovićima, uzimamo kao mogućnost da je policija odlučila da bi to bilo dobro za dalju istragu, Mitroviću naravno skače rejting i svi srećni. Nisu organizovali samo zbog njega, nemoj pogrešno da shvataš.

Videla sam jednom kad je dečko pao sa stepenica, oko dva metra visine, razbio glavu. U životu više krvi nisam videla! Njene rane i ova krv na slici su daleko od toga.

Vratiću se kratko na priču o Zorici Marjanović i spomen ploči. Čisto da vas podsetim na te dve stvari vezane za porodicu. Zorica Marjanović kaže ne ide na groblje zbog neke energije koju ima. Ok, razumem, postoje ljudi koji ne idu na groblja...ali zašto je ranije išla na sahrane?! Baš tu u Borči. Ima dosta svedoka koji su rekli da je ona išla na sahrane, ali kod Jelene nije. Možda nije mogla da izdrži sve to ili je previše mrzela.
Spomen ploča na nasipu. Postaviše je brže bolje iako još nije poznato gde je tačno ubijena. A, da... kad je davao izjavu pred ulazak u rijaliti, pitali su ga da li posećuje grob Jelenine majke, on je rekao da ne šeta po groblju. Ajde, kontam možda su novinari napucali malo. Juče priča u rijalitiju sa onim likom, sam početak priče, priča o pokojnoj Zorici. Poslušajte šta je i kako pričao o njoj.

Pazi sliku kod ove vesti: http://www.telegraf.rs/vesti/hronik...sipu-u-borci-mobilni-otkriva-4-kljucne-stvari
Taj spomenik se skoro pa ne vidi od vegetacije i siprazja(siblja) kako vec koje je naraslo tako brzo nakon sto su taj teren potpuno rascistili... Ti tvrdis da je tu sve vidljivo itd... Do tamo od staze ima oko 100m i tu oko kanala uopste nije rasciscen prostor kao sto ti zelis da prikazes ne bili podkrepila svoju tvrdlju da je telo dovezeno...
Evo i ovde pri dnu ima slika gde je jelenina majka kod spomen ploce...: http://www.dnevne.rs/zuta-stampa/11...ovi-detalji-zlocina-ce-strpati-ubicu-u-zatvor

Da bi neko dovezao telo on treba prvo da bude potpuno ubedjen da nije ostavio niti jedan trag na telu! A to ne moze ni jedan ubica...Sta vama ljudi pada na pamet? Pa telo i sva ta odeca koju je onda neko razbacao tuda moze sa sobom da ima trag onog ko ju je ubijao, a i mesta gde je ubijena i mesta gde joj je bilo telo, a takodje tu bi bili i tragovi napravljeni prilikom dovozenja tela... Nema teoretske sanse da je telo dovezeno! Telefon je nadjen oko 3h ujutru...! Tad je jos uvek bilo istrazitelja na nasipu!

Gde je pas Maks
Kako mislis da pas ima veze sa ubistvom? I koja je teorija u koju se on uklapa ?
Pas je uginuo
ili je otisao sam
ili je premesten negde
ili je jos uvek tu
ili je neko odlucio da ga se treba otarasiti
zato sto je bolestan
zato sto je neka visa sila dala znak da to tako treba
zato sto neka vradzbina tako kaze
zato sto je postao agresivan

Kako mislis da pas ima veze sa ubistvom? I koja je teorija u koju se on uklapa ?
Pas je uginuo
ili je otisao sam
ili je premesten negde
ili je jos uvek tu
ili je neko odlucio da ga se treba otarasiti
zato sto je bolestan
zato sto je neka visa sila dala znak da to tako treba
zato sto neka vradzbina tako kaze
zato sto je postao agresivan

Pa pas Maks je pametniji od psa tragača,jer pas MAKS je Jelenin pas bio mogao je da pomogne u potrazi

E sta su sve oni rekli... Pa to su demagozi koji imaju odgovor na svako novinarsko pitanje. A pitanja o Jeleni sigurno nisu oni sami narucivali.. To se provuklo par puta... Verovatno im je do sad preneseno da nema dovoljno dokaza da se pokrene optuznica i uspesno sprovede postupak.... Oni nece insistirati i terati organe da krse zakon u ovom slucaju sve ide zakonski.. Pa njima ni iz dzepa ni u dzep... Nije ovo nesto gde se vrti i zaradjuje novac pa da mora da se siluje zakon... U ovom slucaju se zakon postuje...

Slucaj "Kantrimen" dokazuje suprotno...i još niz sličnih...dakle da je cak moguce izmisliti krivca...ili bar ne saopštiti punu istinu...
BTW
A tadasnji nacelnik uprave saobracajne policije...biva unapredjen na poziciju direktora policije...

...

Poslednja izmena:
Možda je to tako,ali ne verujem da je tako.

I ne verujem u te priče da su neke žene iz UDBE umešane u ubistvo
.

Odakle sad uopšte ova informacija?
Ovo ubistvo definitivno ima tragove neceg mutnijeg...kao svojevremeno DB ubistva...a DB je bila samo perfidna skracena zamena od U-DB-E...
Kao ubistvo Dade Vujasinović...iz DUGE...u kojoj tada radiše i Milomir Marić...sadasnji urednik TV Happy...gde se vrte "Parovi"...u kojima je poslednje nastupala Jelena...

A kad smo vec kod cudnih stvari...
Jedan detalj iz ove Zoranove LIVE ispovesti...
Pomenuo je ime decijeg psihologa s kojim se konsultovao u vezi toga kako Jani saopštiti sve.
I gle čuda...to je psiholog sa VMA

Dakle ovo ubistvo po svim detaljima pokazuje umesanost i politike, sluzbi (stranih/domacih), mafije, estrade, MEDIJA...
Bio Zoran umešan u ubistvo ili ne bio... ovo ubistvo ima mnogo mutniju pozadinu ocigledno.

...

Poslednja izmena:
Jeste fina Zorica Zoka, koja ga svim čudom voli kao njenog sina. Bolest zar ne? I odkud tolika ljubav među njima? To znači da se znaju od ranije a da Jelena nije ništa primetila ili je primetila pa nastao haos.

- - - - - - - - - -

Pustio ga moj deda Pantelija.
Svakako forum će rešiti ubistvo....koliko vidim.

- - - - - - - - - -

ZATO ŠTO JE SLUČAJ DAT TAMNOJ STRANI STRUKE. ZATO ŠTO SU TO MAJMUNI POKUPLJENI SA ULICE I NISU ZAVRŠILI FAKULTET NEGO SAD ZAVRŠAVAJU SVE I SVAŠTA KAKO BI SE POKAZALI PAMETNIM.
DOŠEN JE TADIĆEV ČOVEK I BIO JE POLICAJAC GODINE NEKOLIKO PUTA, ALI JE SAVRŠENO NESPOSOBAN DA REŠI UBISTVO JELENE. ..ZAMISLI??? JBG ŠTA DA KAŽEMO SEM DA TU NE MOGU DA UBACIM ONE KOJI STVARNO ZNAJU SVOJ POSAO A VEROVATNO SE SPOTIČU U RADU.

- - - - - - - - - -

ZORICE NE LUPETAJ. NAJVIŠE SE TI BLAMIRAŠ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back