- Poruka
- 3.335
U okviru crkve, torrente, je i došlo do nekih ,ako ne isvih najvećih otkrića u predindustrijskoj eri...Sad drugo je pitanje što je crkva glupavo pokušavala da kontroliše progres...
Koje otkrice??? Lomaca???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U okviru crkve, torrente, je i došlo do nekih ,ako ne isvih najvećih otkrića u predindustrijskoj eri...Sad drugo je pitanje što je crkva glupavo pokušavala da kontroliše progres...
Jadni...Jel si čitala komentare ovog ''epoca'', koji mu nisu prvi put...Oni bi napravili globalni Aušvic za sve hrišćane
Poenta je što hrišćani pričaju sve i svašta a muslije rade sve i svašta
...
Inače, što je čest slučaj kod mnogih ovde tvoja tolarancija nije baš zasnovana na razumevanju i nalaženju sličnosti, već na činjenici da kao u slučaju priče o katolicima, TI ne možeš ništa da promeniš pa eto kao ''oduševljeno prihvataš''Busted
Nisi sama ,nek te to uteši:wink:
Dobro, niko ti i ne nameće bilo kakve stavove:shock:
a zasto bih trazila slicnosti? ja volim razlicitosti, dapace obozavam.
sto se razumevanja tice, u gimnazijskim danima sam bila tako besposlena da sam procitala kuran, nije uopste tako militantan, ni izbliza. sam pojam dzihada moze se tumaciti veoma siroko, najmanje kao klasican rat sad u sta se u nekim slucajevima sve to iopacilo ... dovoljno je setiti se kojik hriscanskih svetaca su ujedno bili i ubice pa da se prema kuranu manje kriticki odnosis. problem je opet pre socioloski i istorijski nego verski.
не знам само да ли је још увек код вас земља округла1998
а декрет о забрани љубави 1438
опроштајнице
авињонско ропство
има много али прво одлучите да ли је земља округле ...па јавно извињење и суочавање са прошлошћу
па онда идемо на свих девет крсташких ратова.![]()
Samo vi uživajte...Lepo je nositi veo ''lažne nevinosti''...Samo ne možete doveka8)
Takodje Vatikan je vece zlo nego islam to je vise nego ocigledno.
Pa cak je islam daleko naprednija religija bila u odnosu na hriscanstvo.
Sad danas je problem sto se u islamskim zemljama religija ima veliki uticaj na sve u drzavi dok kod hriscanskih to i nije toliki slucaj.
Takodje Vatikan je vece zlo nego islam to je vise nego ocigledno.
I ti mene na vladiku Nikolaja, ne znam zašto,al čim počnem da se raspravljam sa pravoslavnim ''zastupnicima'' iz njih progovori preuzvišeniDajte, citirajte nekog drugog, imate onih staraca, Pajsije ,Mojsije i slični...Valjda su i oni nešto pametno napisali.
Evo ,samo za ljopca...
Možda se ovako nešto ponovo zavijori, a
![]()
Nisam izabrao francusku bez razloga:wink: