febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.510
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И сваки дрончић уништава хектаре и хектаре рафинерија? Јесу ли уништене Панчевачка и друге рафиније са много озбиљнијим бомбама?
И сваки дрончић уништава хектаре и хектаре рафинерија? Јесу ли уништене Панчевачка и друге рафиније са много озбиљнијим бомбама?
Ако сам те правилно разумео, били смо без нафте неколико месеци након ОТАН агресије? Ја се тога не сећам. Било смо без нафте током санкција, али опет су се сви мање више возили. А то је тек сирота Србијанија, а где је РФ?U suštini da,
rafinerija je vrlo osetljiva meta, bomba ili dron od samo 1kg ali na pravom mestu može je izbaciti iz proizvodnje na par meseci.
Ако сам те правилно разумео, били смо без нафте неколико месеци након ОТАН агресије? Ја се тога не сећам. Било смо без нафте током санкција, али опет су се сви мање више возили. А то је тек сирота Србијанија, а где је РФ?
Želi li Zapad zaustaviti rat ili pobijediti Rusiju?Ovaj rat nije rat za resurse niti za osvajanje novih teritorija ovo je rat za principe. Bilo bi dobro da zapad shvati da Rusiju ne može naterati, primorati, uplašiti. To mogu manjim zemljama ali Rusiju neće naterati niti primorati makar po cenu totalnog uništenja celog zapada.