Nervoza

Nema razloga da budeš tanak u bilo čemu... ali ako baš hoćeš, ok.
Indigo3 te napušta, oprosti ako sam bila... nekakva, ja to iz vere u vas koji tek sad treba da imate 18.
Tvoj život je tvoja stvar... i to što si nervozan ćeš ipak rešiti na SVOJ način!
Ja se nadam da će tvoj način biti i najbolji po tebe!
Good bye, Charlie! :zaljubljena:

to je osoba suprotnog pola istih ili slicnih godina starosti sa kojom stupas dobrovoljno u seksualne odnose radi obostranog zadovoljstva a i sire
aa jel ima pisu ili?

Treba da odes i kod psihologa i kod psihijatra i da porazgovaras.Nemoj da se ustrucavas i stidis.Samo lepo popricaj sa njima i oni ce ti pomoci kroz ragovor kako da smiris te tikove,a sto se tice nerviranja,ako si tako rodjen,to ce te terati ceo zivot,ali kako budes stariji i sam ces uspevati to da suzbijas.Govorim ti iz iskustva.samo meni je bila potrebna neka negativna osoba da me izbaci iz koloseka.Inace sam ovak izgledao miran,ali kad se nasmesim,onda pazi da ne budes blizu mene.Tako je to bilo u mladosti,sada sam u godimama i mogu da se kontrolisem.
Poslušaj savjet ''jolemisa-'' i još samo dodaj trčanje, ali baš brzo. U svakom slučaju riječ STRUČNJAKA je prva i poslednja-. On ti može pomoći sigurno. Ne gubi vrijeme, što prije odeš brže ćeš riješiti problem.

Evo ovako najkrace moguce cu pokusati da objasnim. NIsam jos napunio 18 godina a koliko sam `zivcan` ili nervozan prosto recima ne mogu da objasnim. Dakle cupkanje nogama 24/7, ne mogu da saslusam nikoga do kraja, cak sto vise i ruke su mi se pocele tresti i to ozbiljno. Dakle stvarno grozan osecaj nekih vec pa godinu dana. Ako ima neko resenje voleo bih da cujem, naravno bez ikakvih tableta i raznoraznih cuda.
Sport

trchanje

Back