Nervoza

bokermoler

Početnik
Poruka
17
Evo ovako najkrace moguce cu pokusati da objasnim. NIsam jos napunio 18 godina a koliko sam `zivcan` ili nervozan prosto recima ne mogu da objasnim. Dakle cupkanje nogama 24/7, ne mogu da saslusam nikoga do kraja, cak sto vise i ruke su mi se pocele tresti i to ozbiljno. Dakle stvarno grozan osecaj nekih vec pa godinu dana. Ako ima neko resenje voleo bih da cujem, naravno bez ikakvih tableta i raznoraznih cuda.

Evo ovako najkrace moguce cu pokusati da objasnim. NIsam jos napunio 18 godina a koliko sam `zivcan` ili nervozan prosto recima ne mogu da objasnim. Dakle cupkanje nogama 24/7, ne mogu da saslusam nikoga do kraja, cak sto vise i ruke su mi se pocele tresti i to ozbiljno. Dakle stvarno grozan osecaj nekih vec pa godinu dana. Ako ima neko resenje voleo bih da cujem, naravno bez ikakvih tableta i raznoraznih cuda.
Nabavi džak ili ga napravi sam...kada te uhvati , udaraj ga do iznemoglosti.
Vozi bajs kao sumanut , brzo , da se izduvaš....
I slušaj dobru muziku , onu koja ti prija...preporučujem slušalice , tako nećeš čuti nikoga sa strane...
Nabavi psa ...milovanje i češkanje životinja (u mom slučaju -psa) dosta opušta i smiruje....

Da li je to počelo da se dešava posle nekog događaja?

Nabavi džak ili ga napravi sam...kada te uhvati , udaraj ga do iznemoglosti.
Vozi bajs kao sumanut , brzo , da se izduvaš....
I slušaj dobru muziku , onu koja ti prija...preporučujem slušalice , tako nećeš čuti nikoga sa strane...
Nabavi psa ...milovanje i češkanje životinja (u mom slučaju -psa) dosta opušta i smiruje....
Hvala na savetima ocigledno nema drugih opcija.. Ono kad bas sve pokusas ali nista ne ide..Najvise me nervira to drhatanje misica i ruku u zadnje vreme ne mogu obavljati svakodnevne aktivnosti skoro. Kao i to da sam uvek nekako uzbudjen neki vidi ankicioznosti ali kontam da je bolje da manje citam na interntu ove gluposti.

Hvala na savetima ocigledno nema drugih opcija.. Ono kad bas sve pokusas ali nista ne ide..Najvise me nervira to drhatanje misica i ruku u zadnje vreme ne mogu obavljati svakodnevne aktivnosti skoro. Kao i to da sam uvek nekako uzbudjen neki vidi ankicioznosti ali kontam da je bolje da manje citam na interntu ove gluposti.
Da bi bila anksioznost , morali bi da postoje još neki simptomi sem drhtanja i nervoze.

potreban ti je psihijatar

Treba da odes i kod psihologa i kod psihijatra i da porazgovaras.Nemoj da se ustrucavas i stidis.Samo lepo popricaj sa njima i oni ce ti pomoci kroz ragovor kako da smiris te tikove,a sto se tice nerviranja,ako si tako rodjen,to ce te terati ceo zivot,ali kako budes stariji i sam ces uspevati to da suzbijas.Govorim ti iz iskustva.samo meni je bila potrebna neka negativna osoba da me izbaci iz koloseka.Inace sam ovak izgledao miran,ali kad se nasmesim,onda pazi da ne budes blizu mene.Tako je to bilo u mladosti,sada sam u godimama i mogu da se kontrolisem.

Ok... žuri ti se. :)
Ima li nešto što voliš da radiš i kad taj osećaj prestaje?

Prestaje kada zaspim :D
Život je takav, čupav i dlakav, ali nervoza nije dobra.
Čitaj, uzmi čitaj, to čeliči dušu i duh pored džaka koji čeliči duh i telo, i džak podržavam.
Moraš naći nešto da te relaksira, vidi isprobaj neke aktivnosti, nešto će ti se svideti-plivanje, trčanje, borilačke veštine... nešto.
Mlad si da ti psihijatri rešavaju sudbinu, to sve od njih ostaje zauvek, a tebi je to, ja verujem, samo prolazna faza.

Život je takav, čupav i dlakav, ali nervoza nije dobra.
Čitaj, uzmi čitaj, to čeliči dušu i duh pored džaka koji čeliči duh i telo, i džak podržavam.
Moraš naći nešto da te relaksira, vidi isprobaj neke aktivnosti, nešto će ti se svideti-plivanje, trčanje, borilačke veštine... nešto.
Mlad si da ti psihijatri rešavaju sudbinu, to sve od njih ostaje zauvek, a tebi je to, ja verujem, samo prolazna faza.
Nadam se da je prolazna, bavim se sportom hvala Bogu, malo cu intenzivnije sada

Nadam se da je prolazna, bavim se sportom hvala Bogu, malo cu intenzivnije sada
Bavi se sportom, ok... ne baš takmičarskim.
Moraš i duši da daš svoje da to bude celovito-15min dnevno bar idi na YT i slušaj audio knjige, izaberi neki naslov i slušaj što pažljivije možeš.
Šta je 15min? Ali moraš da budeš dosledan, da čuješ od početka do kraja, makar to trajalo i par meseci.
Književnost kad te obuzme... To je za priču, i zdrav i živ bio, pričaćeš!
To sve pod uslovom da nisi pod nekim dejstvom. Ako si pod dejstvom, e pa... onda stvari idu mnogo teže.

Bavi se sportom, ok... ne baš takmičarskim.
Moraš i duši da daš svoje da to bude celovito-15min dnevno bar idi na YT i slušaj audio knjige, izaberi neki naslov i slušaj što pažljivije možeš.
Šta je 15min? Ali moraš da budeš dosledan, da čuješ od početka do kraja, makar to trajalo i par meseci.
Književnost kad te obuzme... To je za priču, i zdrav i živ bio, pričaćeš!
To sve pod uslovom da nisi pod nekim dejstvom. Ako si pod dejstvom, e pa... onda stvari idu mnogo teže.
Tu sam oduvek bio tanak, nikada u tim vodama. Partijam previse mozda je i to neki faktor ko ce ga znati

moras natji devojku koja ima slicne probleme
jelte msm da bi ste bili kompatibilni
i onda sa njom imati seksualne odnose
sto vise i sto cesce
i za 3 nedelje do 3 meseca to bi trebalo da prestane

Tu sam oduvek bio tanak, nikada u tim vodama.
Nema razloga da budeš tanak u bilo čemu... ali ako baš hoćeš, ok.
Indigo3 te napušta, oprosti ako sam bila... nekakva, ja to iz vere u vas koji tek sad treba da imate 18.
Tvoj život je tvoja stvar... i to što si nervozan ćeš ipak rešiti na SVOJ način!
Ja se nadam da će tvoj način biti i najbolji po tebe!
Good bye, Charlie! :zaljubljena:

Back