Нереди у Широком Бријегу

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači,na teritoriji bivše Juge takmičenja treba da budu monoetnička i sve će biti u redu.

ne, nego znaci da

a) s..."Bosnom" nesto opasno nije kako treba
b) ako znas (a znas ukoliko nisi...skroz "autistican" ili...pandur...) kakva je situacija onda takve utakmice, za sada, igras bez publike ili na "neutralonm" terenu...
c) odustanes i das svakom svoj "entitet" da ga nose...kutji...

:)

Poslednja izmena:
a bratstvo i jedinstvo svih nashih naroda i narodnosti:(?
zar nas nije nash dragi drug tito zavetovao da ga chuvamo ko zenicu oka svoga:sad2:
i ne samo ko zenicu nego i rajevosa,bihac,gorazde,pale,banjaluku,tuzu...

pa sad....zavjetovo nas jeste, al smo...ko po obicaju...zaebali stvar...
i tako...kad smo vec zaebali aj se polako razilazimo...svako u svoju rupu....
dok se opet, prigodno, ne... zacrvenimo...kad nam stigne iz dupeta u glavu...i tako...u krug...:)

paa...otprilike koliko je i Bijeljina u Srbiji...:zper:

ne baratas dobrim podatcima:) od osnovnih do banalnih
1.imaju li svi stanovnici sirokog putovnicu i hrvatsko drzavljanstvo? DA
imaju li svi stanovnici bijeljine drzavljanstvo i dokumente srbije NE, gotovo zanemarivo, ispod 1%
2.visi li na svakom gelenderu u bijeljini zastava srbije? NE
visi li na svakom gelenderu u sirokom sahovnica rh? DA
3.jesi li primjetila na snimku grb na policijskom autu-sahovnica. iako je grb policije federacije sasvim drugog izgleda, ovaj je prilagodjen podneblju
itd

procitala zahtijeve sarajevskih "navijaca" (izmedu ostaloga politicke smjene opcine i zupanije) cini mi se da je opet netko (zlo)upotrijebio upravo te navijace...mislim, najaviti 150 navijaca, a stize ih oko 500 sve sa pjesmom "hebat cemo im majku ustasku", napasti policiju (ocito nedoraslu i nepripremljenu situaciji), divljati po gradu, upadati u privatne kuce, razbijati i unistavati sve redom...i sto su trebali uciniti sirokobrijezani..?
zali boze uludo izgubljenog zivota, sucut roditeljima....

ne baratas dobrim podatcima:) od osnovnih do banalnih
1.imaju li svi stanovnici sirokog putovnicu i hrvatsko drzavljanstvo? DA
imaju li svi stanovnici bijeljine drzavljanstvo i dokumente srbije NE, gotovo zanemarivo, ispod 1%
pogresno...

2.visi li na svakom gelenderu u bijeljini zastava srbije? NE
cuj...zastava Srbije...cemu?
pa nismo mi Srbijanci (jos...)...nego obicni Srbi...:mrgreen:

visi li na svakom gelenderu u sirokom sahovnica rh? DA
nemam pojma kakvo je trenutno stanje, al kad sam zadnji put bila tamo...nije
se toliko...pretjerivalo...cemu? :mrgreen:

3.jesi li primjetila na snimku grb na policijskom autu-sahovnica. iako je grb policije federacije sasvim drugog izgleda, ovaj je prilagodjen podneblju
itd

policije federacije?
jesu to oni sa smajlijima na kapama? :mrgreen:

ono...masis poentu...nadam se, namjerno...?

procitala zahtijeve sarajevskih "navijaca" (izmedu ostaloga politicke smjene opcine i zupanije) cini mi se da je opet netko (zlo)upotrijebio upravo te navijace...mislim, najaviti 150 navijaca, a stize ih oko 500 sve sa pjesmom "hebat cemo im majku ustasku", napasti policiju (ocito nedoraslu i nepripremljenu situaciji), divljati po gradu, upadati u privatne kuce, razbijati i unistavati sve redom...i sto su trebali uciniti sirokobrijezani..?
zali boze uludo izgubljenog zivota, sucut roditeljima....

definitvno su bosnjaci krivi.

to ti zakljucujes jer si objektivna a ne zato sto si hrvatica (mada slavonci, sklavoni stokavci su srbi po etnickom al nema veze).

u tvoju objektivnost ovde naravno niko ne sumnja.

ti kad odrezes - to je to

to ti zakljucujes jer si objektivna a ne zato sto si hrvatica (mada slavonci, sklavoni stokavci su srbi po etnickom al nema veze).

ma dje su...krivi...
zalutali ljudi...sreca pa su bili prigodno...naoruzani/naorudjani...
nikad ne zna coek sta sve more na ekskurziji po Zapadnoj Hercegovini da ga...strefi...:mrgreen:

krivi su bosnjacki huligani koji su izazvali incident, a ne bosnjaci...
p.s. ja se bar trudim biti objektivna i ne zanemarujem cinjenice..:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back