Нереди у Широком Бријегу

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
odvajkada "cista" nije...tako da ne znam o cemu zboris...
no, od rata "cista" jeste...doduse, "cistija" nego bilo koji drugi budzak u BIHahaha :mrgreen:

ps na majku...lijepo, no, kako, bez cigare? :eek:

mama pazi vamo.nikad ni jedan musliman nije zivio na listici,prije rata ni poslje rata,ni kroz povijest...tako da stvarno ne znas o cemu pricas :roll:

pa bez cigare,nije pusac

najveci dobitnici ovog sukoba smo mi Srbi

Ljubav izmedju Hrvata i Bosnjaka cveta - nikad bolje z:D

jos jedan ekser zabijen u mrtvacku kovceg zvani BIH

ne radi se o etničkom sukobu, nego o sukobu navijaća. da samo pročitate ime žrtve znali bi da je žrtva hrvat navijać sarajeva, a osumljičeni za ubojstvo je hrvat navijać širokog brijega

ne radi se o etničkom sukobu, nego o sukobu navijaća. da samo pročitate ime žrtve znali bi da je žrtva hrvat navijać sarajeva, a osumljičeni za ubojstvo je hrvat navijać širokog brijega

znaci vi hrvati ste taj remetilachki faktor u bosni ponositoj
samo neki incidenti a ovde hocete da poturite miroljubivim boshnjanima neshto
e vala i treba da vas guze kad ste tako podmukli

a) "smooking girl" ti mama...Jufkice?
b) jel to "prigodno" ne znas ili stvarno ne znas? kako god da bilo..."odvajkada"..."cisto" nije...

a) nije mi mama na slici nego ti,a po pitanju nje sam se vec izjasnio

b) od kad je cisto izgleda ne znas ni ti

posto vidim da si uzivalac nikotina i poznavalac ercegovackog kraja,pretpostavljam da si upoznata sa nasim domacim duvanom i škijom i kulturom pusenja,te da si imala priliku da ga probas,mozda u samom sirokom,zar ne?

najveci dobitnici ovog sukoba smo mi Srbi

Ljubav izmedju Hrvata i Bosnjaka cveta - nikad bolje z:D

jos jedan ekser zabijen u mrtvacku kovceg zvani BIH

nema dobitnika...
izgubljen uzalud jedan zivot..
a sutra szize u Bosnu zamjenik Clintona i predstavnik EU koji ce sa Inco odrzati sastanak "da zajednicki pronadu rijesenje izlaza iz ove krize"
cinjenica je da bosnjaci zele svugdje postaviti svoje Komsice...

a) nije mi mama na slici nego ti,a po pitanju nje sam se vec izjasnio

b) od kad je cisto izgleda ne znas ni ti

posto vidim da si uzivalac nikotina i poznavalac ercegovackog kraja,pretpostavljam da si upoznata sa nasim domacim duvanom i škijom,te da si imala priliku da ga probas,mozda u samom sirokom,zar ne?

mnogo...pretpostavljas, gotovo nista ne vidis...na koga li si tako...kratkovidan?
na oca ili na majku?

od kad je "besprijekorno cisto" znaju ama bas svi...tamo i ovamo.

Није лепо да лажеш:
Svjedočenja nekih navijača govore i o tome da je cijeli Široki Brijeg napao na dvjestotinjak navijača FK Sarajevo, i da su čak i policajci koji su bili dužni smiriti nemire, uzvikivali - 'Ubij balije!' . Radi se o navodno organiziranom napadu pripremljenom za sarajevske navijače.

Trenutno se, prema navodima nekih od njih, dobijenih sa mjesta događaja, dosta navijača nalazi u policiji i izloženi su maltretiranju.
http://naslov.hr/novosti_crna_kronika...
Znam kad sam 2004 isao sa Zeljinim navijacima pod Bijeli brijeg da smo konstantno bili napadani i provocirani tako i u povratku prolazimo pored kafica i konstantno vrijeđanje i pljuvanje dok manijaci prolaze ko misevi sagnutih glava.

Ovo sto se desava u Sirokom je cisti fasizam i netrpeljivost, to nema nikakve veze sa međunavijackim sukobima.
http://www.islambosna.ba/forum/politika-i-aktuelnosti/poceo-rat-u-hercegovini/msg215867/?topicseen

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back