Нереди у Широком Бријегу

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve je ovo izrezirano,samo je pitanje ko je reziser,rekao bih da su to Hrvati,kazu radio Siroki Beijeg je citav dan pustao Thompsonove pjesme,interesanto da su Sarajlije napali svi i policija i stanovnici sihhronizovano...100% rezija

A, otkuda to da pitara baš 500 dođe u Lišticu, a toliko ih ne ide ni u Mostar ili Banja Luku? Biće da su i oni štogod osmislili. :think:

Ја стварно не могу да верујем да Ви сви верујете у то да ће се нешто у БиХ десити без дозволе запада тј. Америке?

Ако је А. дала зелено светло, јао си га нама Србима.

Ако га није дала, све ће се заташкати и крај приче.

Нереди у Широком Бријегу- убијен навијач Сарајева!?

Према неслужбеним информацијама, један навијач Сарајева је убијен током данашње масовне туче и сукоба са полицијом у Широком уочи почетка сусрета Премијер лиге између домаћина и тима са Кошева.

По улицама Широког Бријега бјесне сукоби на релацији навијачи Сарајева - навијачи Широког - полиција.

За сада је потврђено да има на десетине повријеђених, од чега се једном навијачу Сарајева и једном полицајцу доктори боре за живот.

Према за сада непотврђеним информацијама, један навијач Сарајева је убијен хицем из ватреног оружја!

Навијачи Сарајева су наводно по доласку у Широки почели разбијати киоске, продавнице и аутомобиле по овом граду, а онда се сукобили са домаћим навијачима и снагама јавног реда и мира.

Убрзо су на лице мјеста стигли припадници специјалних полицијских снага, који су употријебили и ватрено оружје.

http://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=9962

no trebali su doc gledati nogomet,ne?

Шта значи реч ''шкрипар'' ?

ma to su bili neki antikomunisti vernici :mrgreen:
tacnije ostaci porazenih snaga NDH iz Hercegovine koji nisu priznali kraj rata i novu vlast i pruzali su oruzan otpor vlastima i JNA ,kao gerilci po tamosnjim tesko pristupacnim kamenjarskim vukojebinama i pecinama tzv. skripama sve do pedestih godina kada su ih konacno iskorenili

ma to su bili neki antikomunisti vernici :mrgreen:
tacnije ostaci porazenih snaga NDH iz Hercegovine koji nisu priznali kraj rata i novu vlast i pruzali su oruzan otpor vlastima i JNA ,kao gerilci po tamosnjim tesko pristupacnim kamenjarskim vukojebinama i pecinama tzv. skripama sve do pedestih godina kada su ih konacno iskorenili
Ти су бар били поштени.

Огавни су били они који су се асимиловали с партизанима, а Јосина их пригрлио.:confused:

Zašto su navijači Sarajeva sa sobom vodili i balije ?
Prvo mi objasni što je to balija, zašto plicja kantona uzvikuje "ubij balje", zašto ta policijua federacije nosi oznake "šahovnicu" a ne oznaku policije federacije.
Ipak mislim da je policija države hrvatske u pravu kad je Knin stavila pod jurisdikciju države Hrvatske, iako ne pravdam zločine koje su tom prilikom poćinili.
Država Bosna i Hercegovina treba angažirti negdašnje travničke milicajce (Avdu i Ranka) koji će prvo palicom izbrojatim rebra izgrednicima a potom ih pitati kako se zovu ko ih je pravio i ko ih je rodio i kada.

Prvo mi objasni što je to balija, zašto plicja kantona uzvikuje "ubij balje", zašto ta policijua federacije nosi oznake "šahovnicu" a ne oznaku policije federacije.
Ipak mislim da je policija države hrvatske u pravu kad je Knin stavila pod jurisdikciju države Hrvatske, iako ne pravdam zločine koje su tom prilikom poćinili.
Država Bosna i Hercegovina treba angažirti negdašnje travničke milicajce (Avdu i Ranka) koji će prvo palicom izbrojatim rebra izgrednicima a potom ih pitati kako se zovu ko ih je pravio i ko ih je rodio i kada.

Avdo Delic?

Muhamed Alaim uprtavo govori Žene navijačice Srejeva Muhamede pomozi nam pucaju na nas neznamo razlog., ja znam da su navijači Sarajeva bili naoružani šalovima i drugim reklvizitima FK Sarajeva. Na Bradini su navijaćim sarajeva pretreseni i ukupno 19 puta do stadiona u Širokjom ništa nisu našli i na kraju policija nas zaustvlja i nemio događaj.
I na krajku Muhamed pita da li je išta vrijedno jednog živoza.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back