Нереди у Федерацији БиХ

BiH se raspada

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Kako da progutaš takvu glupost, jesmo li mi bili u stanju da je uništimo .. mi smo kao narod bili obespravljeni , što ne znači da maćehu Jugoslaviju nismo voljeli , ipak nam je pružala zaštitu .. Jugoslaviju je srušio loš ekonomski sistem , na šo su se nadovezali oni koji su htjeli da prave Srboslaviju, na što su dobili nacionalno-nacionalističke odgovore ..
mi smo u svemu tome žrtva, takvu su nam ulogu dodijelili ..
ekonomski sistem u bivšoj Jugi je bio milon puta bolji od ovog sada u svim državama nastalih posle pyčvajza. Jes malo urušen genijalnim potezima premijera Anta Markovića ali ne nepopravljiv. I nemoj meni pričati ko je hteo pošto poto svoje države...sećam se svega kao da je juče bilo. Slovence i Hrvate sam još i shvatao ali u celoj priči vi ste ispali najveće budale. A mogao sam da se kladim da građani BiH nikad neće dozvoliti da ih navuku na rat

To što je Velikosrpski projekat prešao preko Drine ne znači da neće u rikverac .. granca Srbije je na Drini , i tu će ostati ..

Nisi mi odgovorio na pitanje, kakvih 200 godina unistavanja?
Nezavisnoscu republike srpske, granice srpske drzave ce premasiti drinu, a sto se tice granica srbije generalno, one su se menjale tokom vremena. Pa se tako u jednom momentu srpska drzava nalazila duboko u granicama danasnje hrvatske(samim tim zauzimala je citavu bih) ;)
Ali razumem vas strah, vestacki ste narod i hocete svoju vestacku drzavu. Ne sumljam da cete je dobiti, ali prvo ce srbi i hrvati da uzmu svoj deo :poz:

ekonomski sistem u bivšoj Jugi je bio milon puta bolji od ovog sada u svim državama nastalih posle pyčvajza. Jes malo urušen genijalnim potezima premijera Anta Markovića ali ne nepopravljiv. I nemoj meni pričati ko je hteo pošto poto svoje države...sećam se svega kao da je juče bilo. Slovence i Hrvate sam još i shvatao ali u celoj priči vi ste ispali najveće budale. A mogao sam da se kladim da građani BiH nikad neće dozvoliti da ih navuku na rat

Nije taj sistem ekonomski nikad valjao ( ganjala se uravnilovka , pa je smetalo da neko ima značajnije privatno vlasništvo) , da je valjao zar bi Tito dozvolio našima da idu na rad u inostranstvo, tu su padali komentari - "neki drugovi odu u inostranstvo , pa se vrate sa automobilom" .. i Jugoslavija je izdržavana kreditima , a kad je pao Berlinski zid odlučili su da više neće finansirati Jugoslaviju, i ponudili joj tranziciju ka drugačijem uređenju .. Marković je bio zadnja šansa da se Jugoslaviji mirnim putem promijeni sistem .. ali u Srbiji su bili vlastodršci koji su htjeli da uz pomoć represivnog aparata zadrže vlast (naravno bez promjene sistema ), ograničili su se na područje gdje ima Srba ..
Mi nismo ni imali izbora osim da budemo žrtva - odmah ili na duže staze .. odlučili smo se na odmah , i tako Bosna nije šutke pala, kakva su bila nečija očekivanja.. ma koliko da smo stradali bio je to krajnji momenat da kao narod opstanemo na istorijskoj sceni ..

Nezavisnoscu republike srpske, granice srpske drzave ce premasiti drinu, a sto se tice granica srbije generalno, one su se menjale tokom vremena. Pa se tako u jednom momentu srpska drzava nalazila duboko u granicama danasnje hrvatske(samim tim zauzimala je citavu bih) ;)
Ali razumem vas strah, vestacki ste narod i hocete svoju vestacku drzavu. Ne sumljam da cete je dobiti, ali prvo ce srbi i hrvati da uzmu svoj deo :poz:

Хрвати су свој део добили у Хрватској - протеривањем Срба.

У Федерацији су смртно везани са Муслиманима, то је био њихов референдумски избор.

Граница Србије је на Дрини а преко Дрине је Република Српска.

А сад цркни од муке.

Kao što ti je poznato , RS je entitet u BiH koji ima potpuno pogrešan naziv , jer niti je republika niti isključivo srpski entitet .. a granica BiH i Srbije je prirodna granica, rijeka Drina ..
ali kad uđemo u EU granica će biti formalna :)

Kao što ti je poznato , RS je entitet u BiH koji ima potpuno pogrešan naziv , jer niti je republika niti isključivo srpski entitet .. a granica BiH i Srbije je prirodna granica, rijeka Drina ..
ali kad uđemo u EU granica će biti formalna :)

Ма какав ентитет, Српска је већа држава него што је то мртворођена БиХ.

Ваша граница је Босфор, мислим - са оне стране истог, тако да...

Zaboravili ste da pišete o nekad većinski muslimanskim u gradovima u Srbiji .. ali sad je genocid kažnjiv , i nije legitmno stredstvo za sticanje državnosti .. u Dejtonu je uspostavljen mir ali i nepravda .. nepravda ko nepravda , ima ograničen rok trajanja ..

Хрвати су свој део добили у Хрватској - протеривањем Срба.

У Федерацији су смртно везани са Муслиманима, то је био њихов референдумски избор.

Neka uzmu i svoj deo bosne.Radije bi da hrvati dobiju taj deo pa da se islamisti nadju izmedju dve hriscanske drzave, ako pokusaju nesto da ih satremo u korenu.

- - - - - - - - - -

Zaboravili ste da pišete o nekad većinski muslimanskim u gradovima u Srbiji .. ali sad je genocid kažnjiv , i nije legitmno stredstvo za sticanje državnosti .. u Dejtonu je uspostavljen mir ali i nepravda .. nepravda ko nepravda , ima ograničen rok trajanja ..

Jel to u ono doba kada su nas turci porobili :lol:
A ti si zaboravio da su muslimani dosli na ove prostore osvajanjem, da nikada nisu bili starosedeoci na ovim prostorima. Jest u dejtonu uspostavljena nepravda. Ali nemate brige, kada se RS odvoji, pravda ce biti zadovoljena.
p.s. Ti si zaboravio i na vecinski srpske gradove u bih koje ste ocistili ;)

Neka uzmu i svoj deo bosne.Radije bi da hrvati dobiju taj deo pa da se islamisti nadju izmedju dve hriscanske drzave, ako pokusaju nesto da ih satremo u korenu.

Зашто покатоличене Србе сматраш Хрватиима?

Хрвати су око Загреба, Вараждина или већ неког Светог Петра у Шуми (ланцима, зидинама итд итд...)

Jel to u ono doba kada su nas turci porobili :lol:
A ti si zaboravio da su muslimani dosli na ove prostore osvajanjem, da nikada nisu bili starosedeoci na ovim prostorima. Jest u dejtonu uspostavljena nepravda. Ali nemate brige, kada se RS odvoji, pravda ce biti zadovoljena.
p.s. Ti si zaboravio i na vecinski srpske gradove u bih koje ste ocistili ;)

Nije , to je ono vrijeme kad su Turci Srbe oslobodili a Bošnjake porobili .. a i dok su držali Srbe 'porobljene' uvelike su ih umnožili , i proširili na teritorije gdje ih bez Turaka ne bi bilo ni u teoriji a kamoli praksi ..
RS je entitet u BiH , a ta entitetska granica će postati irelevantna i izbrisaće se ..

:hahaha:
Stvarno je zanimljivo u tvojoj glavi :D
Toliko su nas oslobodili da smo dva puta morali kolektivno da se selimo i tako dospeli na teritorije gde nas ne bi bilo bez turaka. Hvala im na oslobadjanju.
A vas su porobili pa ste morali preci na islam :hahaha:

Naročito jadni Vlasi , kad su prestali upadi s ovu na onu stranu granice oni promjenili poslodavca , premjestili se na drugu stranu granice :) ..
A i oni što su "morali" da se kolektivno isele su se iselili nakon bune podstaknute od Austrije , pa kad su otišli tamo opet su im davali privilegije da se bore protiv Turaka .. nemoj zaboraviti ni one koje je austrijska carica htjela asimilirati pa se iselili u Rusiju i Ukrajinu gdje su ubrzo bili asimilirani .. jednostavno - da nije bilo Turaka ne bi bilo Srba :)

Naročito jadni Vlasi , kad su prestali upadi s ovu na onu stranu granice oni promjenili poslodavca , premjestili se na drugu stranu granice :) ..
A i oni što su "morali" da se kolektivno isele su se iselili nakon bune podstaknute od Austrije , pa kad su otišli tamo opet su im davali privilegije da se bore protiv Turaka .. nemoj zaboraviti ni one koje je austrijska carica htjela asimilirati pa se iselili u Rusiju i Ukrajinu gdje su ubrzo bili asimilirani .. jednostavno - da nije bilo Turaka ne bi bilo Srba :)

Сребреница.:lol:

:hahaha:
Stvarno si zanimljiv slucaj poturice :)
Jel vas to uce u skolama?

Ондашњи градови на Балкану нису имали ни три хиљаде људи(Ужице, највећи град у Србији, већи и од БГ).
Потурица је у Србији било испод 20к.
Него було спремај кинту треба да се плати оно што сте урнисали током дивљања по федерацији.

Jel ono bjaše da je Stefan Lararević osakatio pobunjene srebreničke rudare .. duga je istorija srpskih zločina u Srebrenici ..

- - - - - - - - - -

Jel ono bjaše da je Stefan Lararević osakatio pobunjene srebreničke rudare .. duga je istorija srpskih zločina u Srebrenici ..

Дупли постови настају као последица појачане нервозе. Цркни, балинкуро.

Back