- Poruka
- 38.209
wtf???
Daj objasni nam ovo alaha ti
Kakva velika srbija i kako smo vas to 200 godina unistavali?
To što je Velikosrpski projekat prešao preko Drine ne znači da neće u rikverac .. granca Srbije je na Drini , i tu će ostati ..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
wtf???
Daj objasni nam ovo alaha ti
Kakva velika srbija i kako smo vas to 200 godina unistavali?
ekonomski sistem u bivšoj Jugi je bio milon puta bolji od ovog sada u svim državama nastalih posle pyčvajza. Jes malo urušen genijalnim potezima premijera Anta Markovića ali ne nepopravljiv. I nemoj meni pričati ko je hteo pošto poto svoje države...sećam se svega kao da je juče bilo. Slovence i Hrvate sam još i shvatao ali u celoj priči vi ste ispali najveće budale. A mogao sam da se kladim da građani BiH nikad neće dozvoliti da ih navuku na ratKako da progutaš takvu glupost, jesmo li mi bili u stanju da je uništimo .. mi smo kao narod bili obespravljeni , što ne znači da maćehu Jugoslaviju nismo voljeli , ipak nam je pružala zaštitu .. Jugoslaviju je srušio loš ekonomski sistem , na šo su se nadovezali oni koji su htjeli da prave Srboslaviju, na što su dobili nacionalno-nacionalističke odgovore ..
mi smo u svemu tome žrtva, takvu su nam ulogu dodijelili ..
To što je Velikosrpski projekat prešao preko Drine ne znači da neće u rikverac .. granca Srbije je na Drini , i tu će ostati ..
Дрина тече посред Србије, него јесте скупили кинту да надокнадите оно што сте попалили и покрали током дивљања?To što je Velikosrpski projekat prešao preko Drine ne znači da neće u rikverac .. granca Srbije je na Drini , i tu će ostati ..
ekonomski sistem u bivšoj Jugi je bio milon puta bolji od ovog sada u svim državama nastalih posle pyčvajza. Jes malo urušen genijalnim potezima premijera Anta Markovića ali ne nepopravljiv. I nemoj meni pričati ko je hteo pošto poto svoje države...sećam se svega kao da je juče bilo. Slovence i Hrvate sam još i shvatao ali u celoj priči vi ste ispali najveće budale. A mogao sam da se kladim da građani BiH nikad neće dozvoliti da ih navuku na rat
Nisi mi odgovorio na pitanje, kakvih 200 godina unistavanja?
Nezavisnoscu republike srpske, granice srpske drzave ce premasiti drinu, a sto se tice granica srbije generalno, one su se menjale tokom vremena. Pa se tako u jednom momentu srpska drzava nalazila duboko u granicama danasnje hrvatske(samim tim zauzimala je citavu bih)
Ali razumem vas strah, vestacki ste narod i hocete svoju vestacku drzavu. Ne sumljam da cete je dobiti, ali prvo ce srbi i hrvati da uzmu svoj deooz:
Граница Србије је на Дрини а преко Дрине је Република Српска.
А сад цркни од муке.
Kao što ti je poznato , RS je entitet u BiH koji ima potpuno pogrešan naziv , jer niti je republika niti isključivo srpski entitet .. a granica BiH i Srbije je prirodna granica, rijeka Drina ..
ali kad uđemo u EU granica će biti formalna![]()
Pa SANU se zalagala za slobodu govora! Ali kako ti to da shvatiš kada za to treba da se koriste moždane vijuge koje ti očeigledno nemaš.
Nisi mi odgovorio na pitanje, kakvih 200 godina unistavanja?
Nezavisnoscu republike srpske, granice srpske drzave ce premasiti drinu, a sto se tice granica srbije generalno, one su se menjale tokom vremena. Pa se tako u jednom momentu srpska drzava nalazila duboko u granicama danasnje hrvatske(samim tim zauzimala je citavu bih)
Ali razumem vas strah, vestacki ste narod i hocete svoju vestacku drzavu. Ne sumljam da cete je dobiti, ali prvo ce srbi i hrvati da uzmu svoj deooz:
Хрвати су свој део добили у Хрватској - протеривањем Срба.
У Федерацији су смртно везани са Муслиманима, то је био њихов референдумски избор.
Zaboravili ste da pišete o nekad većinski muslimanskim u gradovima u Srbiji .. ali sad je genocid kažnjiv , i nije legitmno stredstvo za sticanje državnosti .. u Dejtonu je uspostavljen mir ali i nepravda .. nepravda ko nepravda , ima ograničen rok trajanja ..
Neka uzmu i svoj deo bosne.Radije bi da hrvati dobiju taj deo pa da se islamisti nadju izmedju dve hriscanske drzave, ako pokusaju nesto da ih satremo u korenu.
Jel to u ono doba kada su nas turci porobili![]()
A ti si zaboravio da su muslimani dosli na ove prostore osvajanjem, da nikada nisu bili starosedeoci na ovim prostorima. Jest u dejtonu uspostavljena nepravda. Ali nemate brige, kada se RS odvoji, pravda ce biti zadovoljena.
p.s. Ti si zaboravio i na vecinski srpske gradove u bih koje ste ocistili![]()
Stvarno je zanimljivo u tvojoj glavi![]()
Toliko su nas oslobodili da smo dva puta morali kolektivno da se selimo i tako dospeli na teritorije gde nas ne bi bilo bez turaka. Hvala im na oslobadjanju.
A vas su porobili pa ste morali preci na islam![]()
Naročito jadni Vlasi , kad su prestali upadi s ovu na onu stranu granice oni promjenili poslodavca , premjestili se na drugu stranu granice..
A i oni što su "morali" da se kolektivno isele su se iselili nakon bune podstaknute od Austrije , pa kad su otišli tamo opet su im davali privilegije da se bore protiv Turaka .. nemoj zaboraviti ni one koje je austrijska carica htjela asimilirati pa se iselili u Rusiju i Ukrajinu gdje su ubrzo bili asimilirani .. jednostavno - da nije bilo Turaka ne bi bilo Srba![]()
Naročito jadni Vlasi , kad su prestali upadi s ovu na onu stranu granice oni promjenili poslodavca , premjestili se na drugu stranu granice..
A i oni što su "morali" da se kolektivno isele su se iselili nakon bune podstaknute od Austrije , pa kad su otišli tamo opet su im davali privilegije da se bore protiv Turaka .. nemoj zaboraviti ni one koje je austrijska carica htjela asimilirati pa se iselili u Rusiju i Ukrajinu gdje su ubrzo bili asimilirani .. jednostavno - da nije bilo Turaka ne bi bilo Srba![]()
Ондашњи градови на Балкану нису имали ни три хиљаде људи(Ужице, највећи град у Србији, већи и од БГ).Zaboravili ste da pišete o nekad većinski muslimanskim u gradovima u Srbiji .. ali sad je genocid kažnjiv , i nije legitmno stredstvo za sticanje državnosti .. u Dejtonu je uspostavljen mir ali i nepravda .. nepravda ko nepravda , ima ograničen rok trajanja ..
turci....najveci humanisti svih vremena...![]()
Сребреница.![]()
Jel ono bjaše da je Stefan Lararević osakatio pobunjene srebreničke rudare .. duga je istorija srpskih zločina u Srebrenici ..
- - - - - - - - - -
Jel ono bjaše da je Stefan Lararević osakatio pobunjene srebreničke rudare .. duga je istorija srpskih zločina u Srebrenici ..
Jel ono bjaše da je Stefan Lazarević osakatio pobunjene srebreničke rudare .. duga je istorija srpskih zločina u Srebrenici ..