Нереди у Федерацији БиХ

BiH se raspada

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nas forumski kolega Svarozic ( inace i uopste jako zlatan lik) juce je napisao da ni u RS ne cvetaju ruze jer je i tamo isto kao ( a to isto znaci
strasnu korupciju, goru i strasniju nego u Srbiji), ali to niko nije zeleo ni da registruje ni da komentarise.

Tacno je da su Bosnjaci nayebali kao zuti,. jer su uljuljkivani i od Kurte i od Murte da su zrtve ( srpske, naravno) i da od uloge zrtve moze da se zivi
decienijama pa i vekovima. Tacno je da su dobijali silne pare od arapskog sveta, ali namenskii, za izgradnju dzamija.

To je sve tacno. Niko nista ne radi, partijasi se do smrti, samo se grade dzamije, kuka se o zrtvama rata koji se zavrsio pre 20 godina.

Jevreji su 1965. imali jedan mocan Izrael iako su svi izginuli u DSR, Japan bio treca ekonomija sveta, SSSR imao 10 000 atomskih bombi i slao ljude u svemir, Nemacka bila druga ekonomija planete i vec tada u 21om veku, a Balkan 20. godina posle rata jedna obicna kaljuga u kojoj se svadjaju da li je nekoma plata veca za 35 maraka i kome put ima manje rupa.

Ne znam sta da mislim.

Ljude je očigledno prošla nacionalistička euforija 90-ih i shvatili su da su pokradeni i osiromašeni pod plaštom nekakvih nacionalnih interesa. Čitao sam njihove zahtjeve. Oni žele povratak samoupravnog socijalizma.i socijalnu pravdu. Nacionalizam i šovinizam se ne mogu jesti. Oni proždiru narod !

432525_zastave-foto-klix.ba_ff.jpg

Bf5IX0zIAAA1jZp.jpg

Какви дебили...

Ljude je očigledno prošla nacionalistička euforija 90-ih i shvatili su da su pokradeni i osiromašeni pod plaštom nekakvih nacionalnih interesa. Čitao sam njihove zahtjeve. Oni žele povratak samoupravnog socijalizma.i socijalnu pravdu. Nacionalizam i šovinizam se ne mogu jesti. Oni proždiru narod !

432525_zastave-foto-klix.ba_ff.jpg

Bf5IX0zIAAA1jZp.jpg

koje smišne parole. mi, na balkanu nismo više ti ljudi. nismo više spremni posadit dva stabla volonterski, nismo više spremni učinit državu boljom besplatno. nismo spremni ni kamen s ceste pomaknut, dovoljno nam je da smo ga mi zaobišli a onog iza ko hebe. mi, ni srbi ni muslimani ni hrvati ne zaslužujemo državu jer ne znamo živit u njoj. država je nama samo pojam koji treba iskoristit, ne platit porez, ukrast iz firme, namagarčit susjeda, ukrast ili ne platit struju. krade se na svim nivoima, samo su cifre različite. mi možemo nalikovat na državu i ljude samo uz nekog diktatora. jedini je problem što i on kad tad umre pa onda sve razrušimo .

Па лијепо су их упозорили да им администрација гута све паре и да им ускоро пријети банкрот.

Чему сада мудровање?

A da su pokusali da ukinu kantone vi iz Banja Luke biste prvi kmecali da ne sme da se dira u Dejton.

Isti si kao ovaj tzv. BH Srbin.

Imas neki izvor prihoda u toj Banja Luci, nisi gladan, pa bi odmah da pljujes po Turcima.

Mislim, mozes, niko ti ne brani. Ali svaka ti cast ako mislis da je to najpametnije.

A da su pokusali da ukinu kantone vi iz Banja Luke biste prvi kmecali da ne sme da se dira u Dejton.

Isti si kao ovaj tzv. BH Srbin.

Imas neki izvor prihoda u toj Banja Luci, nisi gladan, pa bi odmah da pljujes po Turcima.

Mislim, mozes, niko ti ne brani. Ali svaka ti cast ako mislis da je to najpametnije.

Није Дејтон тај који је одредио уређење федерације бих, ниси информисан.

НИЈЕДАН политичар из Републике Српске није био против преуређења федерације бих. НИЈЕДАН.

koje smišne parole. mi, na balkanu nismo više ti ljudi. nismo više spremni posadit dva stabla volonterski, nismo više spremni učinit državu boljom besplatno. nismo spremni ni kamen s ceste pomaknut, dovoljno nam je da smo ga mi zaobišli a onog iza ko hebe. mi, ni srbi ni muslimani ni hrvati ne zaslužujemo državu jer ne znamo živit u njoj. država je nama samo pojam koji treba iskoristit, ne platit porez, ukrast iz firme, namagarčit susjeda, ukrast ili ne platit struju. krade se na svim nivoima, samo su cifre različite. mi možemo nalikovat na državu i ljude samo uz nekog diktatora. jedini je problem što i on kad tad umre pa onda sve razrušimo .

koliko surove istine u ovom postu

Tim mujkomunistima zapleniti privatnu imovinu za naknadu štete koju su prouzrokovali.
Smestiti ih u radne ustanove komune zatvorenog tipa da komunjaju tamo do mile volje dok odrađuju dug za zapaljenu državnu imovinu..

I ove naše komunoide hvatati, lišiti kapitala kogse toliko groze pa slati tamo da prave novu Jugu i samoupravljaju zajedno skupa.

20 godina posle husinske bune pale su kapitalisticke bitange
idemo countdown opet...

Од те велике политике много тога зависи. Нису ти нељуди у већини.

Neljudi jesu u vecini.

Mnogo je utesno zamisljati Genshera sa isukanim vampirskim zubima kako kolje srpsku nejac nocu.

Ali, korumpirani lekar, nadrndana salterusa zbog koje si izgubio ceo dan, profesorka koja nece nista da predaje tvom detetu nego ga salje na privatne casove kod svoje koleginice, policajac koji se smeje kad mu kazes da su ti ukrali manju cifru od 20 000 dinara (ne znam koliko je to u tim vasim KM), kasirka koja krade na kasi i vagi. Sve su to Srbi. Tvoj narod. Moj narod. Genetski srodnici.

I oni su u vecini. Bas takvi. Neljudi.

Од те велике политике много тога зависи. Нису ти нељуди у већини.

kako se grozno varaš ili sebi ne želiš priznat istinu. svi mi ubrajajjući i sebe, varajući i iskorištavajući probijamo se kroz život. tako jednostavno moramo jer bi nas pojeli vukovi. pravdajući se borbom za opstanak na neki način umivamo vlastiti obraz. svi mi.

kako se grozno varaš ili sebi ne želiš priznat istinu. svi mi ubrajajjući i sebe, varajući i iskorištavajući probijamo se kroz život. tako jednostavno moramo jer bi nas pojeli vukovi. pravdajući se borbom za opstanak na neki način umivamo vlastiti obraz. svi mi.

Da. U zivotu su nas najvise povredili oni najblizi nama, oni koji su oko nas. Sugradjani, poznanici, cak i rodjaci.

Mozda je Toni Bler isukanih zuba kriv sto nam plata nije 2000 evra, ili sto smo bombardovani pa cemo da umremo sa 60 godina.

Ali oni koji nam zagorcavaju zivot tih 60 godina iz dana u dan nisu Blerovci krvavih ocnjaka i crvenih beonjaca.

Neljudi jesu u vecini.

Mnogo je utesno zamisljati Genshera sa isukanim vampirskim zubima kako kolje srpsku nejac nocu.

Ali, korumpirani lekar, nadrndana salterusa zbog koje si izgubio ceo dan, profesorka koja nece nista da predaje tvom detetu nego ga salje na privatne casove kod svoje koleginice, policajac koji se smeje kad mu kazes da su ti ukrali manju cifru od 20 000 dinara (ne znam koliko je to u tim vasim KM), kasirka koja krade na kasi i vagi. Sve su to Srbi. Tvoj narod. Moj narod. Genetski srodnici.

I oni su u vecini. Bas takvi. Neljudi.

Моје мишљење је да нису. Не оправдавам такво понашање али нека им дају нормалне плате за живот па ће и они да се другачије односе према својој професији.

Не знам на шта мислиш, нити кога варам нити искориштавам. Могу рећи у своје име.

- - - - - - - - - -

25.11.2013 11:21 | SRNA, Dnevni avaz

Većini kantona u Federaciji BiH prijeti bankrot

Sarajevo - Većina kantona u Federaciji BiH /FBiH/ nalazi se pred bankrotom, deficit se mjeri stotinama miliona maraka, a vlasti već pripremaju teren za “kriznu komunikaciju”, jer neće biti novca za isplatu najmanje jedne, najvjerovatnije, decembarske plate.

Ovogodišnji ukupni gubitak vlada u najvećim kantonima u FBiH prelazi 400 miliona maraka, od čega je gotovo polovina u Kantonu Sarajevo.

Finansijski kolaps u kantonima biće najveći udar na stanovništvo, ali i cijelu ekonomiju, jer je najveći broj budžetskih korisnika čije su plate bile jedini motor potrošnje u BiH upravo na kantonima, piše “Dnevni avaz”.

Sarajevski dnevnik navodi da će prosvjetni radnici i policajci, zaposleni u velikim kantonalnim administracijama i javnim preduzećima, biti prvi na udaru. U većini kantona plate već kasne po najmanje mjesec, a upućeni tvrde da se vlasti, posebno u Sarajevu, spremaju “da ukradu” jednu platu i tako prevaziđu gubitak.

http://www.glassrpske.com/novosti/vijesti_dana/Vecini-kantona-u-Federaciji-BiH-prijeti-bankrot/lat/140080.html

Ima. Ljudi se bune protiv nacionalizma. Nose se Titove slike i pale uredi SDA i HDZa.
Kamo srece da na ulice izidju milijuni od Vardara pa do Triglava, sa Titovim slikama.
1800301_464392293686984_256757199_n.jpg

Како да не, и ова застава армије бих је застава мира и заједнице. :roll:

Ustaše su ovi stariji, ovi mlađi su nadrkani zbog disfunkcionalne države, a ne zbog nacije

Osim toga ustaše vole muslimane.
201110301102003.jpg

thumbnail.php

noz_zica_ahimici.jpg

Још једна лаж. Ви комунисти чим зинете слажете нешто.

Dio medija i aktivista nevladinog sektora u BiH, pa javnosti podvaljuje priče da se na noge digla cijela BiH. A nije. Kao što ni demonstracije nisu multietničke. Glas protiv bijede, gladi i nemiaštine, protiv javašluka, nerada i nemorala političara nisu digli nikakvi Bosanci (kako neki kažu za sve građane BiH), već uglavnom bošnjaci. I to je fakat koji treba jasno kazati, a ne "zbivanje naroda" zlorabiti u potpuno druge svrhe.

Zalud su svi jeftini trikovi vezivanja nacionalnih obilježja u cilju loženja emocija socijalno osjetljivog dijela hrvatskog i srpskog pučanstva... Zaprav, tek ti pokušaji jasno ukazuju koliko bošnjaci uopće nisu ni blizu svjesni koliko druge dva konstitutivna naroda ne žele ništa zajedničko imati s njima i koliko BiH u biti ne postoji kao država. Možebitno je to produkt njihovih temeljnih laži i zabluda da su jedini koji su Bogom dani sve druge teretiti za svoje ratne gubitke, da su kroz rat prošli apsolutno bez krivnje i grijeha i, konačno, da su 90-ih "obranili cjelovitu i suverenu Bosnu", iako se do dana današnjeg ništa značajno ne pitaju na oko 73% njezina teritorija (isto - inozemstvo).
Ma bosna može i gladovati, al cjelovita iz bošnjačkih snova nikada više neće biti.

Nema nikakvog "bosanskog proljeća" već je gotovo u potpunosti na djelu samo "bošnjačko proljeće"!

Stoga gospodo bošnjačka, zalud ste krečili! Sami sebe lažete!

Poslednja izmena:

Back