Нереди у Федерацији БиХ

BiH se raspada

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Hljeba i posla će biti kada se spale zgrade vlade,opljačkaju marketi,ukradu televizori,mobilni? Kome i kakvo dobro donosi spaljivanje istorijskih arhiva ili matičnih knjiga?

kada se spali zgrada vlade , ali sa sve vladom u njoj........to da.....ebes trafike i mobilne, kome to treba ???.........spaljivanje arhiva i maticnih knjiga? bem li ga , mozda i ne.........ali spaljivanje vila sa politicarima u njima , daaaaaaaa, iz sve snage

Ok, nije u nas ni blizu toliko lose kao u BiH, tamo je totalni kaos, ali na dobrom smo putu da i nas zahvati epidemija "proljeca".
Dok je vladao HDZ bio sam za Milanovica, sad ih (pogotovo nakon ove afere sa MILF-zupanicom Marinom L-M) ne mogu ocima smisliti.

Ja bi najrađe yebo mamu svima....zapalimo sve pa gradimo ponovo...najgore mi je gledat apatiju...sve je bolje od apatije....

Pazi,ja sam završio elektrotehniku i radim.Zarađujem mnoogo više od proseka u zemlji,ali ne mogu reći da sam zadovoljan.Uslovi za rad su robovlasnički-radi se kampanjski.Par dana nemam šta da radim (pa kuckam poruke na krsti,čitam novine,flertujem sa koleginicom :mrgreen:),a onda mesec dana radim po 12 sati dnevno,a niko mi ne plaća prekovremeno.Ne znam ni sam koliko sam puta bio u 3. smeni u duvanskom dimu dok traje masovna proizvodnja.Za kiks svakog radnika u oreduzeću snosim odgovornost (i obavezno mi se odbija po 20-30%) od plate.Vlasnici i direktori imaju pravo da me zovu u 2 ujutro ako im zatrebam.Imam lepu ženu,koju često ne stignem da zadovoljim:(.Ponekad sam dužan kao Grčka. Ako sutra zapalim kontejner,razbijem izloge i prebijem nekoga neću postići ništa.Biće samo u vestima da je neka sirovina maltretirala nedužne građane.A ako neke druge budale krenu sa mnom da pale,samo će omogućiti da neki novi odrpani Homen i cigan Čeda dođu do vlasti,državne kase i da postanu bogataši.Neću da pravim put ka uspehu nekoj takvoj budali.Rađe ću otići na aerodrom...

brate, izvini ako sam te ikada uvredio........ti zivis horor ebote , i sada bas nista ne mogu da ti zamerim , sem da ti dam savet.......pravac aerodrom, a ja cu preko veze da ti sredim kartu za sitnu kintu ....

Ja prenosim, ako on laže, a ne znam zašto bi, lažem i ja
Ви сте комуњаре, лажете, преувеличате, терате на своју воденицу. Пази сад, ово уђем на страницу ''50.000 људи на улице бла бла'' где исламисти промовишу ове нереде и видим једног ФБ пријатеља који је лајковао страницу, а знам да је комуњара, левичарски фанатик.
То је то ...

Ви сте комуњаре, лажете, преувеличате, терате на своју воденицу. Пази сад, ово уђем на страницу ''50.000 људи на улице бла бла'' где исламисти промовишу ове нереде и видим једног ФБ пријатеља који је лајковао страницу, а знам да је комуњара, левичарски фанатик.
То је то ...

Revolucija

То је то ...

Nije on *********, on je jedan od onih 5-6 Hrvata kojima nikad bolje nije bilo, zive u blagostanju.
Gle cuda, svih tih 5-6 su ovdje korisnici.

:ceka:

Има везе са незадовољством. Кад цео један народ ставиш у Трокутистан па немају где, ни лево, ни десно, онда морају некако да искажу своје незадовољаство. А комшијама не иде у главу да су социјални проблеми само малецни узрок незадовољства.

Наравно, после кантоналних Влада, први на удару су Кроасани. А зашто су Хрвати на удару? Зато што су Хрвати или зато што су Бошње незадовољне социјалном ситуацијом? Хм...ипак мислим да није ово друго...

O čemu ti pričaš?
Pratiš li ti uopće što se zbiva?
Hrvati su na udaru?
Ti si se totalno pogubio...

- - - - - - - - - -

Nije on *********, on je jedan od onih 5-6 Hrvata kojima nikad bolje nije bilo, zive u blagostanju.
Gle cuda, svih tih 5-6 su ovdje korisnici.

:ceka:

5 - 6 hrvata koji žive u blagostanju, i jedan sirotinja. :lol:

То је то ...

Kakve veze ovi događaji imaju sa islamistima?
To što ti je i avatar frustriran islamistima nije argument.

Zanimljivo je što se ne zna tačno protiv koga su upućeni protesti.Ne zna se ni ko vlada.Da su uhatili Incka za vrat ili spalili američku ambasadu,pa da ih čovek razume.Ovako,u protektoratu protestvovati protiv kolonijalnih upravnika je besmisleno.doći će novi i nastaviti po starom.To im je u opisu posla.

naravno.........malo me stranka pogurala u TOB , ali nema veze..:per:.....malo sam pauzirao nekoliko godina od krste, dok se radilo na tome, a vidim ekipica je redovno sve vreme tamo gde sam vas i ostavio.....kao pechurke ebote ispred ekrana:rotf::rotf::rotf:

Hahaha, tipican svercerski diskurs. Prvo cega se hvatas su seksualne aluzije.

Nista, zlatnu virdziniju u akt tasnu, masinice za pravljenje, cigaretni papir i na ulicu. Cela Srbija ce uskro preci na svercovani duvan, bice posla.

Back