Pazi,ja sam završio elektrotehniku i radim.Zarađujem mnoogo više od proseka u zemlji,ali ne mogu reći da sam zadovoljan.Uslovi za rad su robovlasnički-radi se kampanjski.Par dana nemam šta da radim (pa kuckam poruke na krsti,čitam novine,flertujem sa koleginicom

),a onda mesec dana radim po 12 sati dnevno,a niko mi ne plaća prekovremeno.Ne znam ni sam koliko sam puta bio u 3. smeni u duvanskom dimu dok traje masovna proizvodnja.Za kiks svakog radnika u oreduzeću snosim odgovornost (i obavezno mi se odbija po 20-30%) od plate.Vlasnici i direktori imaju pravo da me zovu u 2 ujutro ako im zatrebam.Imam lepu ženu,koju često ne stignem da zadovoljim

.Ponekad sam dužan kao Grčka. Ako sutra zapalim kontejner,razbijem izloge i prebijem nekoga neću postići ništa.Biće samo u vestima da je neka sirovina maltretirala nedužne građane.A ako neke druge budale krenu sa mnom da pale,samo će omogućiti da neki novi odrpani Homen i cigan Čeda dođu do vlasti,državne kase i da postanu bogataši.Neću da pravim put ka uspehu nekoj takvoj budali.Rađe ću otići na aerodrom...