- Poruka
- 38.576
Ma svi ti hercegovacki Hrvati su i ovako ustase, tako da, ko ih hebe.![]()
Ustaše su ovi stariji, ovi mlađi su nadrkani zbog disfunkcionalne države, a ne zbog nacije
Osim toga ustaše vole muslimane.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma svi ti hercegovacki Hrvati su i ovako ustase, tako da, ko ih hebe.![]()
Kakve veze ovi događaji imaju sa islamistima?
To što ti je i avatar frustriran islamistima nije argument.
Ustaše su ovi stariji, ovi mlađi su nadrkani zbog disfunkcionalne države, a ne zbog nacije
Osim toga ustaše vole muslimane.
Naprotiv, podmladak je nepodnosljivo nabijen nacionalizmom, odnosno ustaslukom.
Podsecam te da je Srbija jedna od garanta dejtonskog sporazuma. Tu smo da vas sacuvamo od vas samih.![]()
Naprotiv, podmladak je nepodnosljivo zadojen nacionalizmom, odnosno, u ovom slucaju ustaslukom.
Pleme...i to jako mamu im ebem
Gde su muslimani, tu su islamisti. Sta nije jasno?
Видех коментар па реко да вас просветлим. Сада је све јасно
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/88928/sastanak-o-ocuvanju-stabilnosti-rs-u-okolnostima-krize

Видех коментар па реко да вас просветлим. Сада је све јасно
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/88928/sastanak-o-ocuvanju-stabilnosti-rs-u-okolnostima-krize

Pricaj mi o tome, obreo sam se jednom u Capljini. Hbt, osecao sam se kao crnac na tajnom sastanku Kju-Kluks klana.![]()

U Mostaru, nije, začudio bi se. Pričao sam s dosta mladih ljudi od tamo
Ma sigurno .. protiv Dodika se smije protesvovati samo u Beogradu , a i tu pomalo ..
Protes protiv Dodikovog kuma Škrbića
13.12.2013.
'Predsjednik Slobodne Republike Nikola Dronjak potvrdio je da je u Beograd stiglo oko 150 ljudi iz Republike Srpske, te da su demonstracije uredno prijavljene policiji Srbije.
-Najave ovog događaja nije bilo u medijima u Srpskoj. Nismo htjeli ništa najavljivati jer smo se plašili da će nas vlast satanizovati i napraviti nam probleme, rekao je Dronjak za Istinito.
Dronjak kaže da ga je sinoć na granici sa Srbijom dva sata pretresala policija i da mu je potvrđeno da je to zbog dojave MUP-a RS o navodnom transportu sumnjive robe, što je, kako ističe, očigledan dokaz da je vlast RS pokušala da ih kompromituje.
Nakon protesta pred Ambasadom BiH Slobodna Republika će održati konferenciju za novinare u Tanjugovom pres centru.
Ranka Škrbića, bivšeg ministra zdravlja RS i kuma predsjednika RS Milorada Dodika, Predsjedništvo BiH imenovalo je za ambasadora u Srbiji početkom maja ove godine. Iako je za njegovo ime vezano više afera u zdravstvu o milionskim pronevjerama, za njegov izbor bile su presudne političko-kumovske veze. '
http://www.istinito.com/index.php/a...testi-protiv-škrbića-i-dodika-u-beogradu.html
![]()
ŽIVELA REPUBLIKA SRPSKA 
I, kako je išla ijekavica?![]()
lepo kaže čovek da je otpor organizator

Pa to što njihova nacija niti vjera nije pozadina ovih događanja.
U Mostaru, nije, začudio bi se. Pričao sam s dosta mladih ljudi od tamo
Bez zezanja, nije mi bilo nimalo prijatno. Jedva sam cekao da zavrsim to sto imam, i da zapalim iz te apokalipticne sredine.

Што ова була качи Додикове слике?
Па видимо по данашњим нередима и хаосу ко је идентификован као лопов - кантоналне владе.
Nemaš nikakvih fizičkih oštećenja?
Ušesa na broju? Prsti također?
Ni ustaše nisu više kao što su nekada bili...![]()
Nemaš nikakvih fizičkih oštećenja?
Ušesa na broju? Prsti također?
Ni ustaše nisu više kao što su nekada bili...![]()
Mislis da nece prerasti? Mislis da mufte-pufte nece rovariti? Njima je ovo stanje kao budali samar, jedva cekaju da arapsko prolece.

Kako sada Srbi nisu najgori ?
Zar nisu uvek Srbi krivi ?