Sad će da izbije rat između Hrvata i Muslimana...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na zalost samo je jos ova nasilna opcija ostala u pokusaju da se stvari poboljsaju.
Ali u nas u Hrvatskoj toga nece biti. Ako se kojim cudom neka gomila i organizira prema trgu sv. Marka dovoljan je samo jedan policajac koji ce reci da je negdje u ZG postavljena cirilicna tabla, i gomila se automatski okrece u tom pravcu, sa duplo vise iskezenim zubima nego do tada.
![]()
Sharp Dessed Man-primer takvog.Još ako na to dodaš lagodno detinjstvo u porodici viđenijih komunista koji su živeli na narodnoj grbači,jano ti je zašto je takav lik pobesneo.Pazi,sva deca jakih komunista su danas u vlasti,ili sarađuju sa njom na neki način,a samo on nije uspeo...![]()
.....malo sam pauzirao nekoliko godina od krste, dok se radilo na tome, a vidim ekipica je redovno sve vreme tamo gde sam vas i ostavio.....kao pechurke ebote ispred ekrana

Sharp Dessed Man-primer takvog.Još ako na to dodaš lagodno detinjstvo u porodici viđenijih komunista koji su živeli na narodnoj grbači,jano ti je zašto je takav lik pobesneo.Pazi,sva deca jakih komunista su danas u vlasti,ili sarađuju sa njom na neki način,a samo on nije uspeo...![]()
" Vučić pozvao Dodika i Bosića na razgovor zbog krize u BiH
Srbijanski vicepremijer Aleksandar Vučić pozvao je danas Milorada Dodika i Mladena Bosića, predsjednike dviju najjačih partije u Republici Srpskoj (RS), na sastanak u Beogradu o očuvanju stabilnosti ovog entiteta Bosne i Hercegovine u okolnostima krize u BiH, izvijestili su beogradski elektronički mediji.
![]()
Vučić je od šefa Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) i predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, te predsjednika najjače oporbene partije u RS Srpske demokratske stranke (SDS) Mladena Bosića, zatražio “očuvanje jedinstva i političke stabilnosti Republike Srpske”, te osiguranje uvjeta da se “svi problemi (u BiH) rješavaju demokratski, na izborima”.
Mediji u RS-u ovaj poziv tumače kao izraz Vučićeve želje da “RS krene putem očuvanja demokratskih i nacionalnih vrijednosti”, izvijestili su večeras beogradski elektronički mediji.
Sastanak Vučić - Dodik - Bosić bit će, kako se navodi, održan u nedjelju, 9. veljače."
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/88928/sastanak-o-ocuvanju-stabilnosti-rs-u-okolnostima-krize
Što se mladi tutor iz Srbije brine za manji bh entitet![]()

Ima jos jednu priliku. Biznis sa duvanom cveta u poslednje vreme. Prodaju se pljuge na komad.![]()
......kada se uzelis da popusis nesto debelo i dugacko , dodji kod kize ..
...imaces gratis prvi cug

Slika nije provokacija, a za ostalo si potpuno u pravu.Провокација најобичнија. Ово је унутрашња ствар Федерације БиХ. Ово је покушај да се Српска увуче у сукоб. Неће моћи!!!
Nadajmo se da demonstracije nece prerasti u gradjanski rat. Takav scenario nikome ne treba....
Lupaš, čuo sam se s frendom iz Mostara, zajedno su i Hrvati i Bošnjaci
То би био веома квалитетан ТВ програм.
Komšijama ne ide u te tvrde glave da ono što se dešava u BiH nema veze s nacionalizmom.
Ne ide, pa ne ide!

Nasiha , nećeš vjerovati ali i RS je naš entitet ..
ovako razmisljaju mishevi i ovce........nema hleba, nema posla, al ne talasaj, nemoj slucajno materijalnu stetu da pravis........ebote. Ne boj se za bracu u RS , srbi su to......ne bune se kada ih vlast kara........samo mljackaju od zadovoljstva , samo nek je vlast
Ma znas da ovdje vole slagati vise nego se brlje napiti![]()
U pravu si - neće ti verovati. RS je prošla kroz 3 godine rata i kroz krv do kolena, i svoju i tudju, da ne bi bila "vaš entitet".
U Trokutistanu radite šta hoćete, RS pripada Srbima.

Komšijama ne ide u te tvrde glave da ono što se dešava u BiH nema veze s nacionalizmom.
Ne ide, pa ne ide!
Pazi,ja sam završio elektrotehniku i radim.Zarađujem mnoogo više od proseka u zemlji,ali ne mogu reći da sam zadovoljan.Uslovi za rad su robovlasnički-radi se kampanjski.Par dana nemam šta da radim (pa kuckam poruke na krsti,čitam novine,flertujem sa koleginicomdechache........ti kada bi znao gde radim, i za koju platu , ne bi mogao da spavas od kiseline na zelucu .......ali, bajka o tome kako posla ima za elektrotehnicare i lekare u srbiji , pada u vodu na aerodromu gde ih vidis svaki dan kako putuju u jednom pravcu.......sto dalje od srbije
),a onda mesec dana radim po 12 sati dnevno,a niko mi ne plaća prekovremeno.Ne znam ni sam koliko sam puta bio u 3. smeni u duvanskom dimu dok traje masovna proizvodnja.Za kiks svakog radnika u oreduzeću snosim odgovornost (i obavezno mi se odbija po 20-30% od plate).Vlasnici i direktori imaju pravo da me zovu u 2 ujutro ako im zatrebam.Imam lepu ženu,koju često ne stignem da zadovoljim
.Ponekad sam dužan kao Grčka. Ako sutra zapalim kontejner,razbijem izloge i prebijem nekoga neću postići ništa.Biće samo u vestima da je neka sirovina maltretirala nedužne građane.A ako neke druge budale krenu sa mnom da pale,samo će omogućiti da neki novi odrpani Homen i cigan Čeda dođu do vlasti,državne kase i da postanu bogataši.Neću da pravim put ka uspehu nekoj takvoj budali.Rađe ću otići na aerodrom...Ok, nije u nas ni blizu toliko lose kao u BiH, tamo je totalni kaos, ali na dobrom smo putu da i nas zahvati epidemija "proljeca".
Dok je vladao HDZ bio sam za Milanovica, sad ih (pogotovo nakon ove afere sa MILF-zupanicom Marinom L-M) ne mogu ocima smisliti.
Ne ide, pa ne ide!