Нереди у Федерацији БиХ

BiH se raspada

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Na zalost samo je jos ova nasilna opcija ostala u pokusaju da se stvari poboljsaju.
Ali u nas u Hrvatskoj toga nece biti. Ako se kojim cudom neka gomila i organizira prema trgu sv. Marka dovoljan je samo jedan policajac koji ce reci da je negdje u ZG postavljena cirilicna tabla, i gomila se automatski okrece u tom pravcu, sa duplo vise iskezenim zubima nego do tada.

:ceka:

Šteta

- - - - - - - - - -

Sad će da izbije rat između Hrvata i Muslimana...

I idemo ispočetka u revijalnom tonu

Sharp Dessed Man-primer takvog.Još ako na to dodaš lagodno detinjstvo u porodici viđenijih komunista koji su živeli na narodnoj grbači,jano ti je zašto je takav lik pobesneo.Pazi,sva deca jakih komunista su danas u vlasti,ili sarađuju sa njom na neki način,a samo on nije uspeo...:lol:

naravno.........malo me stranka pogurala u TOB , ali nema veze..:per:.....malo sam pauzirao nekoliko godina od krste, dok se radilo na tome, a vidim ekipica je redovno sve vreme tamo gde sam vas i ostavio.....kao pechurke ebote ispred ekrana:rotf::rotf::rotf:

Sharp Dessed Man-primer takvog.Još ako na to dodaš lagodno detinjstvo u porodici viđenijih komunista koji su živeli na narodnoj grbači,jano ti je zašto je takav lik pobesneo.Pazi,sva deca jakih komunista su danas u vlasti,ili sarađuju sa njom na neki način,a samo on nije uspeo...:lol:

Ukazala mu se jos jedna prilika. Biznis sa duvanom cveta u poslednje vreme.:D Prodaju se pljuge na komad.:D

Evo sta kaze ovaj decko sto je sve ovo zapoceo na Facebook,zove se Aldin~Hvala Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Sloveniji na podršci. Narode nema potrebe da trpite to sve.

Molim vas samo, bez paljenja i rušenja. To je ljudi naša Bosna i Hercegovina, svaka uličica, svaki ćorsokak, taraba, kuća. Svaki semafor i drvo. Sve je to naše ljuuuuudi!

" Vučić pozvao Dodika i Bosića na razgovor zbog krize u BiH
Srbijanski vicepremijer Aleksandar Vučić pozvao je danas Milorada Dodika i Mladena Bosića, predsjednike dviju najjačih partije u Republici Srpskoj (RS), na sastanak u Beogradu o očuvanju stabilnosti ovog entiteta Bosne i Hercegovine u okolnostima krize u BiH, izvijestili su beogradski elektronički mediji.
607_20140207215125_aleksandar_vucic_about_serbian_economy.jpg

Vučić je od šefa Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) i predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, te predsjednika najjače oporbene partije u RS Srpske demokratske stranke (SDS) Mladena Bosića, zatražio “očuvanje jedinstva i političke stabilnosti Republike Srpske”, te osiguranje uvjeta da se “svi problemi (u BiH) rješavaju demokratski, na izborima”.

Mediji u RS-u ovaj poziv tumače kao izraz Vučićeve želje da “RS krene putem očuvanja demokratskih i nacionalnih vrijednosti”, izvijestili su večeras beogradski elektronički mediji.

Sastanak Vučić - Dodik - Bosić bit će, kako se navodi, održan u nedjelju, 9. veljače."
http://www.federalna.ba/bhs/vijest/88928/sastanak-o-ocuvanju-stabilnosti-rs-u-okolnostima-krize
Što se mladi tutor iz Srbije brine za manji bh entitet :)

Podsecam te da je Srbija jedna od garanta dejtonskog sporazuma. Tu smo da vas sacuvamo od vas samih.:per:

Провокација најобичнија. Ово је унутрашња ствар Федерације БиХ. Ово је покушај да се Српска увуче у сукоб. Неће моћи!!!
Slika nije provokacija, a za ostalo si potpuno u pravu.

Federacija neka sama rešava svoje probleme, sa svojom vladom. A lako ćemo mi, Srbi, ako nam ne bude valjao Dodo... mada i ne valja, i istina je da je u RS trebalo krenuti ovo još i daleko pre nego u BiH...

Ali, svakako, oni imaju svoju vladu, mi svoju. Nek svako gleda svoja posla...

A ako pokušaju Srpsku uvući u sukob, to će najverovatnije uraditi tako da će narod u federaciji okriviti istu za sve loše što im se dešava.

ovako razmisljaju mishevi i ovce........nema hleba, nema posla, al ne talasaj, nemoj slucajno materijalnu stetu da pravis........ebote. Ne boj se za bracu u RS , srbi su to......ne bune se kada ih vlast kara........samo mljackaju od zadovoljstva , samo nek je vlast

Hljeba i posla će biti kada se spale zgrade vlade,opljačkaju marketi,ukradu televizori,mobilni? Kome i kakvo dobro donosi spaljivanje istorijskih arhiva ili matičnih knjiga?

Komšijama ne ide u te tvrde glave da ono što se dešava u BiH nema veze s nacionalizmom.

Ne ide, pa ne ide!

Има везе са незадовољством. Кад цео један народ ставиш у Трокутистан па немају где, ни лево, ни десно, онда морају некако да искажу своје незадовољаство. А комшијама не иде у главу да су социјални проблеми само малецни узрок незадовољства.

Наравно, после кантоналних Влада, први на удару су Кроасани. А зашто су Хрвати на удару? Зато што су Хрвати или зато што су Бошње незадовољне социјалном ситуацијом? Хм...ипак мислим да није ово друго...

dechache........ti kada bi znao gde radim, i za koju platu , ne bi mogao da spavas od kiseline na zelucu .......ali, bajka o tome kako posla ima za elektrotehnicare i lekare u srbiji , pada u vodu na aerodromu gde ih vidis svaki dan kako putuju u jednom pravcu.......sto dalje od srbije
Pazi,ja sam završio elektrotehniku i radim.Zarađujem mnoogo više od proseka u zemlji,ali ne mogu reći da sam zadovoljan.Uslovi za rad su robovlasnički-radi se kampanjski.Par dana nemam šta da radim (pa kuckam poruke na krsti,čitam novine,flertujem sa koleginicom :mrgreen:),a onda mesec dana radim po 12 sati dnevno,a niko mi ne plaća prekovremeno.Ne znam ni sam koliko sam puta bio u 3. smeni u duvanskom dimu dok traje masovna proizvodnja.Za kiks svakog radnika u oreduzeću snosim odgovornost (i obavezno mi se odbija po 20-30% od plate).Vlasnici i direktori imaju pravo da me zovu u 2 ujutro ako im zatrebam.Imam lepu ženu,koju često ne stignem da zadovoljim:(.Ponekad sam dužan kao Grčka. Ako sutra zapalim kontejner,razbijem izloge i prebijem nekoga neću postići ništa.Biće samo u vestima da je neka sirovina maltretirala nedužne građane.A ako neke druge budale krenu sa mnom da pale,samo će omogućiti da neki novi odrpani Homen i cigan Čeda dođu do vlasti,državne kase i da postanu bogataši.Neću da pravim put ka uspehu nekoj takvoj budali.Rađe ću otići na aerodrom...

Poslednja izmena:

Back