Нереди у Федерацији БиХ

BiH se raspada

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Srbi iz Republike Srpske nisu budale. Zato i ne nasjedaju na njihove pozive na "proteste".

zato su "srbi" iz srbije zestoke budale i ovce.... RS je ostavljena na cedilu... Znao sam da ce posle kosova krenuti na jos unistavanja srpskih teritorija, ali nisam uopste pomisljao da bi mogli udariti na RS :S

- - - - - - - - - -

Koj' ****** će srpska ili hrvatska zastava u državi BiH, osim na ambasadama.

RS cete morati ukidati samo ratom ;)
Verujem da vas to veseli, jos jedno klanje i proterivanje srba...

Треба вратити устав Социјалистичке Републике Босне и Херцеговине!

394086_331812340171204_2019894688_n.jpg

Живело братство и јединство!
Доле националистичка буржоазија од Тузле, Зенице, Сарајева и Бања Луке до Београда!
И ПОСЛЕ ТИТА - ТИТО!
СМРТ ФАШИЗМУ - СЛОБОДА НАРОДУ!

zato su "srbi" iz srbije zestoke budale i ovce.... RS je ostavljena na cedilu... Znao sam da ce posle kosova krenuti na jos unistavanja srpskih teritorija, ali nisam uopste pomisljao da bi mogli udariti na RS :S

- - - - - - - - - -

RS cete morati ukidati samo ratom ;)
Verujem da vas to veseli, jos jedno klanje i proterivanje srba...

Tek je pocela nova faza!

Nakon Republike Srpske, Vojvodina i Raska su na redu!

Треба вратити устав Социјалистичке Републике Босне и Херцеговине!

Pogledajte prilog 320696

Живело братство и јединство!
Доле националисичка буржоазија!
И ПОСЛЕ ТИТА - ТИТО!
СМРТ ФАШИЗМУ - СЛОБОДА НАРОДУ!

Nikada više. Bošnjaci i Hrvati su rušili taj ustav i SFRJ. Srbi više nisu ludi pa da samoukinu Republiku Srpsku.

Nema glupljih osoba od onih koji prave podjele i granice unutar vlastite države i koji gledaju na druge ljude kroz vjeru, naciju, spolnu opredjeljenost, boju kože, ...

Znaci ljudi koji su skrojili i potpisali dejton su totalni idioti? :lol: + vi ste priznali Kosovo, + niko ne crta granice unutar nezavisne republike srpske ;) + nema jadnijih ljudi koji se nasladjuju na svaku nevolju, to je samo pokazatelj kompleksa.
E sada kada smo na provokaciju odgovorili primerno, bosna i hercegovina nije drzava srba i ukidanjem RS bi srbi bili proterani kao iz lijepe vase i kosova

Tek je pocela nova faza!

Nakon Republike Srpske, Vojvodina i Raska su na redu!

Ma znam ja to, ali sam mislio da ce RS eventualno doci poslednja na red....

- - - - - - - - - -

Yasto hrvatski Index portal ne mora da proverava komentare i ne cenzurise nista a nas AMA BAS SVAKI portal cenzurise i proverava??? U cemu je caka?????????????????????

Na Blicu npr ne mozes ostaviti poruku u kojoj spominjes pravi razlog demonstracija ;)
Vuckova cenzura radi punom parom

Od 1992.

Ne znaš gdje živiš?

Ja kada idem u republiku srpsku, niti mi traze pasos niti pise dobrodolsi u bosnu, nego dobrodosli u republiku srpsku..
Tako da ne znam o kakvoj bosni pricas

- - - - - - - - - -

Pa cfekaj, ne nasedas valjda na ove besmislene price srpskih patriota da su te demonstracije izveceri u tajnosti ua ukidanje Republike Srpske?

Jok, poverovace stranackom botu rayeli koja i sama zagovara ukidanje republike srpske :hahaha:
odvratna si

Ma znam ja to, ali sam mislio da ce RS eventualno doci poslednja na red....

- - - - - - - - - -

Na Blicu npr ne mozes ostaviti poruku u kojoj spominjes pravi razlog demonstracija ;)
Vuckova cenzura radi punom parom

Zar je vazan redosljed?
Samo mirno! Da se vidi razvoj situacije i "rezultati" narodnog gnjeva!
Mnogo im je obecano za rusenje Juge, pa su zato i prolupali!

Back