Нереди у Федерацији БиХ

BiH se raspada

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Dayton je u određenom trenutku bio jedino rješenje za uspostavu mira.

Nije Hrvatska kriva za Kosovo, nego Srbija. To što je Hrvatska priznala, uradila je jer je morala po instrukcijama iz EU.

Nezavisna RS ne postoji.

Komplekse imaju samo oni koji misle da će biti protjerani, mada je BiH i po definiciji i po Ustavu država 3 ravnopravna naroda.

Za razliku od RH, BiH je i država Srba, kao i Bošnjaka i Hrvata.

- - - - - - - - - -

Piše i na plotu pichka, pa ne vadiš svaki put kitu da 'ebeš.

Opet ste predali nezavisnost jacem!

Kako to, a u Hrvatskoj samo jedan konstitutivan narod?!

Kakve su to fobije?

Tko vam uzima bilo šta?

Stavi ovu stranu foruma u bookmark i kada ukinu entitete u bosni, vrati se ovde i izvini mi se kao covek.

- - - - - - - - - -

Vučić pozvao Dodika i Bosića na sastanak
Tanjug | 07. 02. 2014. - 17:03h | Komentara: 0

Eto, vucic ih je sazvao da im saopsti da predaju rs i da nece biti podrske srbije u slucaju sranja

Opet ste predali nezavisnost jacem!

Kako to, a u Hrvatskoj samo jedan konstitutivan narod?!

Naravno da je samo jedan konstitutivan narod u Hrvatskoj.

Nije nikome predana nezavisnost, nego se radi o suradnji i koordinaciji unutar organizma EU.

Hrvatska nije izgubila ništa od svoje nezavisnosti, a granice joj se protežu od polarnog kruga do Afrike i od Atlantika do Crnog mora.

Lijepo, zar ne? :heart: :)

- - - - - - - - - -

Stavi ovu stranu foruma u bookmark i kada ukinu entitete u bosni, vrati se ovde i izvini mi se kao covek.

- - - - - - - - - -

Vučić pozvao Dodika i Bosića na sastanak
Tanjug | 07. 02. 2014. - 17:03h | Komentara: 0

Eto, vucic ih je sazvao da im saopsti da predaju rs i da nece biti podrske srbije u slucaju sranja

Ukidanje entiteta ne znači gubitak za Srbe, nego dobitak.

Ukidanjem entiteta ukida se i preglomazna administracija, entitetska policija i sve brane i prepreke koje onemogućavaju razvoj i napredak građana BiH.

Pa cfekaj, ne nasedas valjda na ove besmislene price srpskih patriota da su te demonstracije izveceri u tajnosti za ukidanje Republike Srpske?

Ne bi me apsolutno čudilo da iza ovih protesta stoje isti oni koji su oraganizovali nemire u arapskim zemljama i Ukrajini. Ništa tu nije tajno. Oni ljudi lijepo kaže žele ukidaje kantona. U redu njihova stvar. Ali za bilo kakvu prekompoziciju BiH koja uzključuje RS neće dobiti podršku.

Naravno da je samo jedan konstitutivan narod u Hrvatskoj.

Nije nikome predana nezavisnost, nego se radi o suradnji i koordinaciji unutar organizma EU.

Hrvatska nije izgubila ništa od svoje nezavisnosti, a granice joj se protežu od polarnog kruga do Afrike i od Atlantika do Crnog mora.

Lijepo, zar ne? :heart: :)

- - - - - - - - - -

Ukidanje entiteta ne znači gubitak za Srbe, nego dobitak.

Ukidanjem entiteta ukida se i preglomazna administracija, entitetska policija i sve brane i prepreke koje onemogućavaju razvoj i napredak građana BiH.

Naravno, bit ce toga jos!
A sto se granica tice, sto tako skromno?!

Demonstranti u Jajcu povezali srpsku, hrvatsku i bosansku zastavu

923414_10152228301597090_964491649_n.jpg

А који је то виши циљ? Лова, брашно, зејтин?

Ja mislim da se bore za bolji život svih u BiH, a ne samo svoje nacije.

- - - - - - - - - -

Srbi neće s vama imati nikakve veze. Kod nas je stanje urdno. Jedan lep i topao dan.

Da, poznato je da u Srpskoj nitko nije obespravljen, da nezaposlenost nije 50% i da uopće nema državne korupcije i kriminala.

Strpi se malo, doći će to i tamo.

Back