Нереди у Федерацији БиХ

BiH se raspada

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Zar ne zivimo bolje bez vas?
Normalno da zivimo al se i borimo da zivimo jos bolje

Na ovoj slici par zena sa maramama :hahaha:

Vidjecete kad se pojavi @dragon x sa izjavom da su sve zene zamotane :hahaha: :hahaha:

Ја сад ево нисам сигурна, дал људи у Тузли протестују јер им је плата 6000 еура, а они би 8000 еура?
Мислим, кад већ живите боље без нас, где вам је тај бољитак јер чујем да се протести шире и по другим градовима у Федерацији?

Kazi slobodno Propali ste kad ste odbili da ratujete i ginete za Valiku Srbiju

Da smo i pristali da ratujemo za veliku Srbiju na kraju bi nas sve ppbili ono sto ostane to bi protjerali

Srbi su Hjeli Veliku Srbiju pa sta god da kosta pa kako vidite dobili manje nego sto ste mislili umjesto velike dobili malu

kod nas Srba nikada nije postojao nikakav plan da vam nanesemo ikakavo zlo.

Cak smo vas smatrali i za Srbe islamske veroispovesti. Na zalost kod vas je kreiran i izglasan plan za unistenje Srbe u BIH i njihovo proterivanje putem nasilja i genocida.

Nakon toga smo bili prinudjeni da se branimo .

Cak i da smo vam zeleli zlo, kakva je logika da mi zapocinjemo rat sa vama, dok istovremeno imamo aktuelan rat sa Hrvatima u Hrvatskoj i Albancima na Kosmetu?

Jednostavno videli ste da svi dizu onu stvar na nas, Hrvati, Albanci, videli ste da nam je zapad zaveo sankcije, pa ste mislili, ko 1941. da je dosao vas trenutak da nam nabijete noz u ledja...

No malo ste se zajebali ovaj put

Sve sto su Srbi zeleli 1992 je bio opstanak Jugoslavije i nista vise. Ogromna vecina.

Kazi slobodno Propali ste kad ste odbili da ratujete i ginete za Valiku Srbiju

Da smo i pristali da ratujemo za veliku Srbiju na kraju bi nas sve ppbili ono sto ostane to bi protjerali

Srbi su Hjeli Veliku Srbiju pa sta god da kosta pa kako vidite dobili manje nego sto ste mislili umjesto velike dobili malu

drugo vi ste 1992 godine krenuli da pucate i ubijate vojnike JNA! Vojnike JNA koji su se po prethodno potpisanom sporazumu sa vasim vlastima se povlacili...

Niste pucali na arkanove tigrove, cetnike - vec na vojsku drzave koju ste satro voleli. Na Vojsku Jugoslavije

Znam ja da su vam vasi rekli da su sve to cetnici i da ih treba zaklati - ali nije bilo tako.

Ne samo obale.
Ja nebi dao 1m2 zemlje na Kapi Moračkoj za cijelo Sarajevo sa okolinom.
.

Nebi ni ja vala mijenjao Sarajevo za cijelu Crnu Goru.
Grad ima neki smek i tradiciju.

Grad ima gradski derbi, u gradu je nastao New Primitives pokret, u gradu su odrzane Olimpijske igre, u gradu je poceo Svjetski rat, iz grada je nekadasnji prvak Evrope u kosarci itd.

Grad ima gradski derbi, u gradu je nastao New Primitives pokret, u gradu su odrzane Olimpijske igre, u gradu je poceo Svjetski rat, iz grada je nekadasnji prvak Evrope u kosarci itd.

sve je to bilo nekad.

New Primitives pokret su osnovali Srbi i Hrvati Nenad Jankovic alias Nele Karajlic i Davor Sucic alias Sejo Sexon

Olimpijske igre nisu odrzane u Sarajevu vec u Republici Srpskoj danasnjoj na planini Jahorini pretezno.

Prvi svetski rat nije poceo u Sarajevu vec napadom Austrougarske na Srbiju, i odgovorom Rusije Engleske i Francuske napadom na Austrougarsku i Nemacke na ove 3 sile..

Bili ste neko i nesto dok su Sarajevo cinili Srbi i Hrvati. Danas ste nista.

Sad ste najobicnija kasaba od kako ste proterali 200.000 Srba i 70.000 Hrvata.

Kazi mi sta ste uspeli i ostvarili od 1995 do danas. Skoro nista.

Poslednja izmena:

Сарајево није ни бледа сенка града какав је био. На сваком ћошку џамија, зелени тротоари и пешачки прелази, раскопане улице, људи из припиздина који слажу дрва на терасу, изувају се у ходнику зграде, ма... фуј.

Ја сад ево нисам сигурна, дал људи у Тузли протестују јер им је плата 6000 еура, а они би 8000 еура?
Мислим, кад већ живите боље без нас, где вам је тај бољитак јер чујем да се протести шире и по другим градовима у Федерацији?

Niko ne trazi 6,000 ili 8,000 € nije Bosna Srbija da moze tolike plate dati al ljudi traze vise traze manje korupcije zahtijevaju manje lopovluka

Lako ja vama u Srbiji i RS kad imate visok standard kod nas se kupuje kilica po kilica a kod vas kad kupuju oni kupe na komad po cijelu VRTALJINU :D

sve je to bilo nekad.

New Primitives pokret su osnovali Srbi i Hrvati.

Olimpijske igre nisu odrzane u Sarajevu vec u Republici Srpskoj danasnjoj na planini Jahorini pretezno.

Prvi svetski rat nije poceo u Sarajevu vec napadom Austrougarske na Srbiju, i odgovorom Rusije Engleske i Francuske napadom na Austrougarsku i Nemacke na ove 3 sile..

Bili ste neko i nesto dok su Sarajevo cinili Srbi i Hrvati. Danas ste nista.

Sad ste najobicnija kasaba od kako ste proterali 200.000 Srba i 70.000 Hrvata.

Kazi mi sta ste uspeli i ostvarili od 1995 do danas. Skoro nista.

Velika vecina pripadnika New primitives pokreta je ostala u Sarajevu, a grad je napustio moralni otpad poput Neleta Karajlica koji je otisao u Beograd i promijenio ideologiju.

Olimpijske igre su odrzane u Sarajevu i okolini, kazi mi, gdje su otvorene i gdje su bili smjesteni Olimpijci?

Pa dobro, zna se da je terorista Princip ubio u Sarajevu Austrougarskog prestolonasljednika i to je bio povod za rat.

Niko ne trazi 6,000 ili 8,000 € nije Bosna Srbija da moze tolike plate dati al ljudi traze vise traze manje korupcije zahtijevaju manje lopovluka

Lako ja vama u Srbiji i RS kad imate visok standard kod nas se kupuje kilica po kilica a kod vas kad kupuju oni kupe na komad po cijelu VRTALJINU :D

Ја нисам рекла да је овде идеално, само ме боли ђока што је код вас тако, са све тим демонстрацијама.

drugo vi ste 1992 godine krenuli da pucate i ubijate vojnike JNA! Vojnike JNA koji su se po prethodno potpisanom sporazumu sa vasim vlastima se povlacili...

Niste pucali na arkanove tigrove, cetnike - vec na vojsku drzave koju ste satro voleli. Na Vojsku Jugoslavije

Znam ja da su vam vasi rekli da su sve to cetnici i da ih treba zaklati - ali nije bilo tako.

Ohoho vidi ovo Krenuli da pucamo na vojnike

Na vojnike koji su posli da opkole gradi da ga drze u blokadi kao sto su drzali Sarajevo

Na vojnike koji su ugostili Arkana u Bjljini i dali im mape grada tako da mogu znati gdje mogu slobodno ubijati

Tzv JNA opkolila Sarajevo a nas blentavi Alija vice spavajte mirno nece biti rata mi imamo JNA koja ce nas stiti

Ohoho vidi ovo Krenuli da pucamo na vojnike

Na vojnike koji su posli da opkole gradi da ga drze u blokadi kao sto su drzali Sarajevo

Na vojnike koji su ugostili Arkana u Bjljini i dali im mape grada tako da mogu znati gdje mogu slobodno ubijati

Tzv JNA opkolila Sarajevo a nas blentavi Alija vice spavajte mirno nece biti rata mi imamo JNA koja ce nas stiti

haaha vojnici krenuli u ofanzivu u kamionima pod ceradom bez oruzja na koje ste vi pucali iz kalasnjikova i bacali molotovljeve koktele. Drugom ti to.

Sta ste to konkretno napravili?

Danis Tanovic je dobio Oskara.

dovoljno je da ti kazem da smo osvajali nekoliko titula sto svetskih sto evropskih prvaka u raznim sportovima, sto smo na polju kulture kilometrima ispred vas , pocev od knjizevnosti do filmske kulture....

infrastruktura i ako nam je jadna je ipak u boljem stanju daleko nego kod vas

oskar je holivudska patetika i odavno nije merilo bilo kakvog kvaliteta...

pogotovo oskar za strani film je uvek politicka odluka...

Sve u svemu daleko ste iza nas u svim segmentima

I ako mi stojimo lose, ipak smo daleko ispred vas...

- - - - - - - - - -

Zsto onda lupas?
Vrati se malo unazad pa pogledaj koja je razlika u platama i penzijama u RS i federaciji vjervatno ni u Srbiji nije puno bolje

merilo standarda je odnos plate i potrosacke korpe

a kod vas je sve daleko skuplje nego u RS , i u Srbiji uglavnom.

Zato i protestvujete jer vam je standard nizi i pored mozda za 10 evra vecih prosecnih plata...

Nekada ste imali 50% vece plate nego u RS a sada v idim da ste se skoro izjednacili stim sto u RS su cene puno nize pa se samim tim u RS bolje zivi nego kod vas.

Ne kazem da je sjajno i tamo je lose al opet je bolje nego vama.

Ne poznajem Sarajevo ali citam sta pisu stare Sarajlije .Grad nije ni nalik onom pre 1991.Otisli Srbi ,Hrvati ,Jevreji a i dosta uglednih Bosnjaka. Bio je rat a i kada prodje decenije trebaju da se sve vrati na svoje. Sarajevo je danas jednonacionalna sredina. Nema one fine mesavine kultura koja je iznedrila poznate umetnike. Cak sam procitao da ima proporcionalno broju stanovnika vise dzamija nego Instanbul .Sta hocete da pokazete da ste veci muslimani od Turaka?

dovoljno je da ti kazem da smo osvajali nekoliko titula sto svetskih sto evropskih prvaka u raznim sportovima, sto smo na polju kulture kilometrima ispred vas , pocev od knjizevnosti do filmske kulture....

infrastruktura i ako nam je jadna je ipak u boljem stanju daleko nego kod vas

oskar je holivudska patetika i odavno nije merilo bilo kakvog kvaliteta...

pogotovo oskar za strani film je uvek politicka odluka...

Sve u svemu daleko ste iza nas u svim segmentima

I ako mi stojimo lose, ipak smo daleko ispred vas...

- - - - - - - - - -

merilo standarda je odnos plate i potrosacke korpe

a kod vas je sve daleko skuplje nego u RS , i u Srbiji uglavnom.

Zato i protestvujete jer vam je standard nizi i pored mozda za 10 evra vecih prosecnih plata...

Nekada ste imali 50% vece plate nego u RS a sada v idim da ste se skoro izjednacili stim sto u RS su cene puno nize pa se samim tim u RS bolje zivi nego kod vas.

Ne kazem da je sjajno i tamo je lose al opet je bolje nego vama.

Uspjehe ste postizali dok se niste zvali Srbija i u svim sportovima ste sve gori i gori, dok se mi polako uzdizemo.

Na polju kulture iznad nas, ha?
Mozda, ako se PINK smatra kulturom.

Naravno, politicka odluka, svi mrze Srbe.

Ne poznajem Sarajevo ali citam sta pisu stare Sarajlije .Grad nije ni nalik onom pre 1991.Otisli Srbi ,Hrvati ,Jevreji a i dosta uglednih Bosnjaka. Bio je rat a i kada prodje decenije trebaju da se sve vrati na svoje. Sarajevo je danas jednonacionalna sredina. Nema one fine mesavine kultura koja je iznedrila poznate umetnike. Cak sam procitao da ima proporcionalno broju stanovnika vise dzamija nego Instanbul .Sta hocete da pokazete da ste veci muslimani od Turaka?

pa oni su se uvek trudili da budu veci turci od samih turaka.

znas onu "ako je turcin krvav do lakata , poturica mora biti do ramena"

tako na primer u Turskoj , mozes popiti rakiju ili pivo skoro svuda, Turci imaju svoje fabrike za proizvodnju alkoholnih pica, npr Efes Pilsen za pivo, dok kod bosnjaka su 95% sve mlecni restorani i skoro nigde ne mozes popiti alkoholno pice u lokalima ciji su oni vlasnici bilo to u Sarajevu ili Novom Pazaru.

Pa generealno svako ko postigne nekakav uspjeh gleda da pobjegne sa ovimh prostora, tako ti je u svim sferama.
Najbolji ti je primjer da je Djokovic zapalio za Monaco.

Uspjehe ste postizali dok se niste zvali Srbija i u svim sportovima ste sve gori i gori, dok se mi polako uzdizemo.

Na polju kulture iznad nas, ha?
Mozda, ako se PINK smatra kulturom.

Naravno, politicka odluka, svi mrze Srbe.

kazi mi jedan film koji ste izdali a da je gledan u svetskim i regionalnim okvirima. nema takvog...

dok nasih dobrih ima makar 2-3 godisnje...

haaha vojnici krenuli u ofanzivu u kamionima pod ceradom bez oruzja na koje ste vi pucali iz kalasnjikova i bacali molotovljeve koktele. Drugom ti to.

Ko je ono naredio: Na vatru vatrom?

Ko je prvi poceo pucati?

Zasto se nisu pridrzavali dogovorene rute?

Kakve su ono eksplozivi u kamionima da nisu ponijeli petarde da malo proslave?

Zasto se nisu drzali dogovora da ne oruzje i granate?

Lijep je bilo dogovoreno al rezervisti se ponapijali pa opicili po stambenim zgradama sa rafalima pa kad su poceli i po policiji dobili su naredjenje na vatru vatrom i tako je otpoceo haos

Pogledaj snimak pa ces vidjeti da eksplodiraju granate u kamionima koje po dogovoru nisu smijeli imati

Back