Skydancer
Elita
- Poruka
- 23.426
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prije bi rekao da ste komotni i lijeni šupci kao i mi u HR, kada treba demonstrirati, svi su doma na toplom i osnivaju grupe potpore na FB-u.
Steta je mizerna naspram stete koju su napravili idioti na vlasti i lako se moze pokriti sa njihovim primanjima.
cekaj i gledaj tako su govorili i u egiptu .
Demonstracije ce trajati par dana, bice povredjenih(nadam se ne i mrtvih), napravice se velika materijalna steta i sve ce se na kraju vratiti na staro. Cak i da padne vlada, postavlja se pitanje ko ce ih zameniti? Zar njima nije jasno da je za bolji zivot neophodan privedni rast, ulaganja, povoljna biznis klima, smanjenje nepotizma i korupcije Sve su to boljke koje se ne resavaju preko noci na ulici.
Pokrij se ušima, Sky te pojede za doručak i lagano podrigne
Чим потпалите све ваше градове и замените идиоте на власти генијалцима из народа бићете балканска Швајцарска.
I Srbi traže demontažu BiH.
Trenutni prosvjedi nemaju veze s time.
Neće, rekao je da ne može.
Demonstracije ce trajati par dana, bice povredjenih(nadam se ne i mrtvih), napravice se velika materijalna steta i sve ce se na kraju vratiti na staro. Cak i da padne vlada, postavlja se pitanje ko ce ih zameniti? Zar njima nije jasno da je za bolji zivot neophodan privedni rast, ulaganja, povoljna biznis klima, smanjenje nepotizma i korupcije Sve su to boljke koje se ne resavaju preko noci na ulici.

Očito da im nije jasno. Neće Dita ili Krivaja proraditi prostom smijenom vlade.
Ocito ti nije jasno, neke firme su lopovski privatizovane i niko nije odgovarao za to.
Jasno je to meni odavno. Ali to je urađeno davno. Što se nisu tada bunili? Nego se sad bune bune poslije 10-ak godina.Očito da im nije jasno. Neće Dita ili Krivaja proraditi prostom smijenom vlade.
Mislim da su ovo cisto socijalni i antikorupcijski protesti.Nema nijednog slova o etnickim ili slicno motivisanim protestima. Jednostavno doslo je vreme da politicari pocnu da nesto rade. Prosla je ta prica da su nesto ugrozeni od druge nacije.
Kada su nacisti došli po komuniste,
ja sam ćutao;
jer nisam bio komunista.
Kada su zatvorili socijaldemokrate,
ja sam ćutao;
jer nisam bio socijaldemokrata.
Kada su došli po sindikalce,
ja se nisam pobunio;
jer nisam bio sindikalac.
Kada su došli po mene,
nije preostao niko da se pobuni
Медиокритет као и ти што си. Форумско дно, укратко.
Predlažem da se Krstić iz Srbije i Linić iz Hrvatske honorarno zaposle u vladi BiH.![]()