Нереди у Федерацији БиХ

BiH se raspada

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Prije bi rekao da ste komotni i lijeni šupci kao i mi u HR, kada treba demonstrirati, svi su doma na toplom i osnivaju grupe potpore na FB-u.

Demonstracije ce trajati par dana, bice povredjenih(nadam se ne i mrtvih), napravice se velika materijalna steta i sve ce se na kraju vratiti na staro. Cak i da padne vlada, postavlja se pitanje ko ce ih zameniti? Zar njima nije jasno da je za bolji zivot neophodan privedni rast, strana ulaganja, povoljna biznis klima, smanjenje nepotizma i korupcije Sve su to boljke koje se ne resavaju preko noci na ulici.

Poslednja izmena:
Demonstracije ce trajati par dana, bice povredjenih(nadam se ne i mrtvih), napravice se velika materijalna steta i sve ce se na kraju vratiti na staro. Cak i da padne vlada, postavlja se pitanje ko ce ih zameniti? Zar njima nije jasno da je za bolji zivot neophodan privedni rast, ulaganja, povoljna biznis klima, smanjenje nepotizma i korupcije Sve su to boljke koje se ne resavaju preko noci na ulici.

Očito da im nije jasno. Neće Dita ili Krivaja proraditi prostom smijenom vlade.

Чим потпалите све ваше градове и замените идиоте на власти генијалцима из народа бићете балканска Швајцарска.

Naravno da nece, potrebno je puno vise uraditi, ali nije nemoguce, tu ne mislim samo na biH, nego i na okolne drzave koje su u slicnim situacijama.

Demonstracije ce trajati par dana, bice povredjenih(nadam se ne i mrtvih), napravice se velika materijalna steta i sve ce se na kraju vratiti na staro. Cak i da padne vlada, postavlja se pitanje ko ce ih zameniti? Zar njima nije jasno da je za bolji zivot neophodan privedni rast, ulaganja, povoljna biznis klima, smanjenje nepotizma i korupcije Sve su to boljke koje se ne resavaju preko noci na ulici.

Predlažem da se Krstić iz Srbije i Linić iz Hrvatske honorarno zaposle u vladi BiH. :mrgreen:

Kada su nacisti došli po komuniste,
ja sam ćutao;
jer nisam bio komunista.

Kada su zatvorili socijaldemokrate,
ja sam ćutao;
jer nisam bio socijaldemokrata.

Kada su došli po sindikalce,
ja se nisam pobunio;
jer nisam bio sindikalac.

Kada su došli po mene,
nije preostao niko da se pobuni

Za sve one u BiH koji misle da ih se ne tiču trenutni događaji.

Срби из РС да се не солидаришу са балијским зликовцима из Тузле, Сарајева и осталих исламских рупа. Само нека се сете као су потурице из Тузле живе палиле српске војнике у тенковима и шта је радио Орић чије слике носе на тим протестима.

Back