Нереди у Федерацији БиХ

BiH se raspada

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Evo za rihta :D Koliko ce nam veca drzava biti ;)
29xyash.png

- - - - - - - - - -

:hahaha::hahaha:..nista od tvoje maste.a ni od ovoga sto sam ja napisao...:D
rekoh, daj nam koju godinu pa da se vratimo na ovu temu i da ponovo popricamo ;)

Ako je Srbin neka uzme slovensko ime i neka se preseli u RS . Nema šta jedan Srbin da se zove kao Arapin , niti ima šta da traži u džamahiriji .

Чедомир, Мило..јесу словенска имена па им је до српства колико до лањског снега. Нека њега са његовим именом, важније је како се осећа. Вероватно деци није дао турска имена.

Чедомир, Мило..јесу словенска имена па им је до српства колико до лањског снега. Нека њега са његовим именом, важније је како се осећа. Вероватно деци није дао турска имена.

Netačno . NOMEN EST OMEN . Gubitak imena , gubitak tradicije , gubitak pripadnosti - to je ono na šta islam uvek računa u svojim satanskim planovima . Tako je u svim zemljama . Gde god ljudi napuste svoja imena napuštaju i svoju naciju - tako je od Španije do Indije .

Слажем се да треба организација у смислу да се муслимани српског националног опредјељеја уједине у некој организацији типа српске слоге или српско-муслиманко-православне слоге и слично и да ми се мисао "врти по глави" већ годинама.
Само у свему томе треба нам искрена подршка од православних Срба, јер ако тога нема, онда се ми претварамо у инструмент православног фундаментализма који треба да провоцира муслиманки фундамнталзам.Ја по природи и своме карактеру нисам шовиниста и не жели да служим нити једном шовинизму или фундаментализму ни исламском ни православном.Желим да се направи слога муслимана и православних и у будућности одређени политички савези и удруживања у добру у слози и разумјевању а контра зла.
У том смислу очекујем од православаца да буду искрени према нама а показат ће напримјер да су искрени уколико и сами признају да и њиихово зло и религијски фунаментализам смрди ко и фундаментализам муслимана.У најмањем очекујем да не хвале Петра Петровића Његоша који у своме "Горском вијенци" према мојој опсервацији поозива на геноцид према муслиманима "потурицама".То сам им отворено "рекао" и у својим коментарима када смо коментарисали Његоша.Ја сам им написао да је Његошева књига "Горски вијенац" књига зла, која наноси ужасну штету у православно-муслиманким односима, јер он у тој књизи позива на геноцид над муслиманима.Ја желим искрен однос, дијалога, слоге и поштовања, а не да служим православном фундаментализму контра муслиманског фундаментализма, јер нисам ни фундаменталиста а ни шовиниста, и то никада нећу бити.Да сам желио да се истичем шовинизмом било које врсте (што нисам нити ћу), природније било да сам форсирао муслиманки шовинизам, него православни?Значи без покушавања да се приклањам било којем шоввинизму?Или тако или се дистанцирам од свега, остајем као анонимус, остајем сам са собом, али шовнизам нити једног вјерозакона не прихваћам и одричем га се.

Увијек сам био против свих и свачијих национализама и
фунтаметализама. Сви су опасни и сваки изазива оног другог. Оне људе
који су у томе ја сматрам болесницима од чије болести многе не само да
забили глава већ се губе најчешће невине главе. Веруј да овамо у кругу
у којем се ја крећем и са којим људима учествујем на научним скуповима
и уопште комуницирам, много је оних који кажу исто што и ти. Али,
тешко се усудити да тако нешто јавно испоље, јер је Црква веома моћна
и утицајна због својих заслуга што је у прошлости одиграла велику
улогу у очувању православља и српског етноса.
Добро је твоје размишљање о некој организацији која би
окупљала нас истомишљенике и радила на ширењу и омасовљавању. Можда би
то управо Срби требали да покрену и помогну.

Konacno na RTS-u cuh i jednog Srbina. Milorad Dodik odrza cas patriotizma EU talibanima u Srbiji. Priznajem, iznenadjujuce dobar je bio i Slobodan Samardzic. Sve to u emisiji Olje Kovacevic (koja me podsetila na onu koju sam cenio) "Da, mozda, ne"!

Dobra je emisija. LJuti Krajisnik ,Milorad Dodik vidim da ti se dopada,medjutim ovde bi ga ispljuvali samo tako. Ipak je malo despot i ima veliki ego.Njegova direktnost je na granici vulgarnog.

.

Видех данас на сајту Геополитике да је у новом броју изашао интервју са Салихом Селимовићем, историчаром, који каже:

Најисправније решење за наше муслимане је да буду оно што по пореклу и језику и јесу - Срби исламске вероисповести

http://www.geopolitika.rs/index.php/sr/246-srpski-newsflash-slider/687-2014-02-03-15-28-58

Dobra je emisija. LJuti Krajisnik ,Milorad Dodik vidim da ti se dopada,medjutim ovde bi ga ispljuvali samo tako. Ipak je malo despot i ima veliki ego.Njegova direktnost je na granici vulgarnog.

Zato ja i rekoh da sam konacno na RTS-u cuo i jednog Srbina. Da, ovde bi ga ispljuvali i tek ce ga sutra pljuvati. Jer, u zemlji Srbiji ne smes vise da budes Srbin i zagovarsa srpske nacionalne interese. U tom smislu, Dodik je bio apsolutno u pravu.
Sta je bilo vulgarno ili na granici? Istina na koju nismo navikli u direktnom obliku.

pogresno..srbi u rs ..nisu nikada odlucivali o rs..deyton..je tu...usput.onako da te samo podsjetim..srbija i rvacka su potpisnice dejtona..i garant opstojnosti danasnje BiH..mozes ti samo da se kreveljis o rs.ali rs nikada nece biti drzava..NIKADA..ende.
To da li ce nesto biti drzava ili nece reci ce Velike Sile, a ako bi pogledao Borinu temu video bi da sam postavio neke analize o jacanju Rusije u regionu Bliskog Istoka, Istocnog Mediterana, ali i Balkana.
Rusija je u usponu, a dovoljno veliki uspon Rusije znacice definitivno nezavisnost Republike Srpske.

To da li ce nesto biti drzava ili nece reci ce Velike Sile, a ako bi pogledao Borinu temu video bi da sam postavio neke analize o jacanju Rusije u regionu Bliskog Istoka, Istocnog Mediterana, ali i Balkana.
Rusija je u usponu, a dovoljno veliki uspon Rusije znacice definitivno nezavisnost Republike Srpske.

Rusija ima sve veci uticaj na balkanu, to ce se osetiti u BIH vrlo brzo.

Back