Слажем се да треба организација у смислу да се муслимани српског националног опредјељеја уједине у некој организацији типа српске слоге или српско-муслиманко-православне слоге и слично и да ми се мисао "врти по глави" већ годинама.
Само у свему томе треба нам искрена подршка од православних Срба, јер ако тога нема, онда се ми претварамо у инструмент православног фундаментализма који треба да провоцира муслиманки фундамнталзам.Ја по природи и своме карактеру нисам шовиниста и не жели да служим нити једном шовинизму или фундаментализму ни исламском ни православном.Желим да се направи слога муслимана и православних и у будућности одређени политички савези и удруживања у добру у слози и разумјевању а контра зла.
У том смислу очекујем од православаца да буду искрени према нама а показат ће напримјер да су искрени уколико и сами признају да и њиихово зло и религијски фунаментализам смрди ко и фундаментализам муслимана.У најмањем очекујем да не хвале Петра Петровића Његоша који у своме "Горском вијенци" према мојој опсервацији поозива на геноцид према муслиманима "потурицама".То сам им отворено "рекао" и у својим коментарима када смо коментарисали Његоша.Ја сам им написао да је Његошева књига "Горски вијенац" књига зла, која наноси ужасну штету у православно-муслиманким односима, јер он у тој књизи позива на геноцид над муслиманима.Ја желим искрен однос, дијалога, слоге и поштовања, а не да служим православном фундаментализму контра муслиманског фундаментализма, јер нисам ни фундаменталиста а ни шовиниста, и то никада нећу бити.Да сам желио да се истичем шовинизмом било које врсте (што нисам нити ћу), природније било да сам форсирао муслиманки шовинизам, него православни?Значи без покушавања да се приклањам било којем шоввинизму?Или тако или се дистанцирам од свега, остајем као анонимус, остајем сам са собом, али шовнизам нити једног вјерозакона не прихваћам и одричем га се.