Nerealna romantika prisutna kod muskaraca

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Danas nesto razmisljam kako smo mi muskarci cesto velika mastala i nerealni romanticari.

Zasto sam dosao do tog zakljucka? Iz vrlo jedonostavnog saznanja, seo sam u svoju carobnu stolicu koja je cak moguce riznica mudrosti i dosao do jednostavnog zakljucka. Zakljucak je taj da mi muski ako imamo zenu koja ima dobru guzaru pa se sa njom razidjemo i tako prodje par godina a mi i dalje nekad onako setimo se nje, kao neke nase velike ljubavi, a u stvari ona ko zna da li vise ima takvu guzaru i takvo telo, mozda je ona neka baba na kojoj sve visi, ali eto mi kao neizlecivi romanticari jos uvek o njoj mislimo kkao je to jedna izuzetna zena, sto mozda i je kao osoba - mada ko te to pita, mislim kome je to hitno, nismo ni tada sa njom bili zbog toga.

Da ne idem u dubioze, koliko ste puta sebe uhvatili u pogresnoj romantici?

Ja nisam na taj nacin romantican...
Moja pocetna teza je da muskarac se vremenom razvija, a zena stari i parazitira.
Izvinjavam se onim malobrojnim koje se posvete ali stvarno posvete unapredjenju porodice, ali se to vidi na njima, ne na negativan nacin.
Prvo takve tesko da se ugoje i umeckaju....koja zenska odgovorno pazi i radi oko porodice, ta ostaje vredna i radna svo vreme i nema tu guzova...
Cak i kad se promeni metabolizam oko 35te...

Naravno tu su i one koje se non stop seksaju, one su takodje cesto bez guzova ali sa ljubavnim stomacicem, ali to je vec ljubavno tesanje, a njih prepoznas po drugim nedostacima , obicno ishrana ne moze da podrzi takav zivot.

Tako da i kad je muskarac onaj koji rinta ko budala, on ce izgledati bolje i lepse , iako ce umreti ranije od zene koja ce jasno izgledati kao parazit i ziveti duze.

Ne zaboravite da su zene demagozi...a misle da ta demagogija ne ulazi u njihovu dushu i telo...

Danas nesto razmisljam kako smo mi muskarci cesto velika mastala i nerealni romanticari.

Zasto sam dosao do tog zakljucka? Iz vrlo jedonostavnog saznanja, seo sam u svoju carobnu stolicu koja je cak moguce riznica mudrosti i dosao do jednostavnog zakljucka. Zakljucak je taj da mi muski ako imamo zenu koja ima dobru guzaru pa se sa njom razidjemo i tako prodje par godina a mi i dalje nekad onako setimo se nje, kao neke nase velike ljubavi, a u stvari ona ko zna da li vise ima takvu guzaru i takvo telo, mozda je ona neka baba na kojoj sve visi, ali eto mi kao neizlecivi romanticari jos uvek o njoj mislimo kkao je to jedna izuzetna zena, sto mozda i je kao osoba - mada ko te to pita, mislim kome je to hitno, nismo ni tada sa njom bili zbog toga.

ti si meni nekad divan za citanje i proucavanje,filozofiras kroz neku prizmu zenskih brda i dolina:heart2:

- - - - - - - - - -

:lol:

puno puta sinke.-..puno puta

beskrajno mnogo puta ali nekako uvek zaboravim da ponesem mrvice da bih pratila trag za povratak...možda sam još uvek tamo a to i ne znam :lol:
uvodni post ti je upiš živi. slatko me nasmeja..

šta mi sve baguje ne mogu da postujem??

- - - - - - - - - -

Nekako mi je ružno nazivati neke bivše ljubavi ,,odronima" kako to sinke kaže, ali ajd to je sinke pa mu ne zameram :rotf:
Msm možda se i ta ženska tj sada već žena pita: šta mu je bilo sa kosom? Imao je bujnu kosu sada je ćelav. Imao je ravan stomak sad je poput trudnice :lol: Imao je tako lepe zube ...a sada....:rotf: Uzgred nije se ni porodio, šta ga snađe?
+++++++
A, ovako uopšteno, moj stav o svemu tome je da nije prijatno videti ljude koji se zapuste, a poznajemo je ih iz nekih ranijih perioda, bez obzira na godine. Mnogo toga o čoveku govori i njegov stav prema sopstvenom fizikusu (ako izuzmemo neku bolest usled koje ljudi mršave preterano ili se goje).

Back