Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo me, nisam imala sta posebno da dopunim:)
Drugarica mi je iz Grcke donela nicorette , pa sada kada me uhvati neko ludilo stavim zvakacu u usta, nadam se da je to OK.
Inace sam OK, nemam nista posebno da dodam, sada vec nisam opterecena sa cigaretama nego sa jelom. Kkao sam se malo ugojila sada se bavim brojanjem kalorija:)

Meni 15ti dan, ali danas mi se bas bljakavo, sanjala sam da palim pa kao nasla one neke Moore cigarete dugacke i kao sama sebi kazem u snu :"Pa dobro ove su drugacije ove mogu" I tako sam od ranog jutra sva sasava.:(:(

Evo da ti odvučem misli... ja sam počela da pušim u 4.godini srednje škole. I tako nas 3 drugarice kupujemo zajedničke cigare i pušimo na odmoru, onda jedna nosi kući, i to nam traje nedelju dana pošto pušimo samo u školi... I jednom kupimo te moore (braon su, jel tako?) i odemo i za vreme malog odmora da popušimo, znači stukla sam je nekako na brzinu a i nisam bila neki pušač... ušla ja na čas, vidim vrti mi se, muka mi je, obliva me hladan znoj, sva pobledela, pitam da odem do wc-a i jedva stignem da se ne ispovraćam usput! :D :D :D Od tad više moore nisam probala.... :) A i da sam bila pametna pa da su mi se tada ogadile nego jok...

Ovako, otisla sam do "dole" da kupim neki film (neka babica prodaje dole na improviziranoj tezgi). Zena pusila cigaretu i toliko mi je isao u mene taj dim dok sam gledala omotnice da sam odustala i vratila se kuci.

Kako je moguce da ti se u isto vreme pusi i gadi cigareta? Dok sam stajala ispred nje zivot mi se zgadio a s druge strane ja kriziram?

Majke mi mi nije jasno!

Kada bivsi pusac pocne da dobija zelju da zapali cigaretu, to je znak da ce u najskorije vreme najverovatnije propusiti.

Nemoj vise tako da im pomazes, molim te. :otkacio:

Svaki bivsi pusac mesecima i mesecima ponekad dobija zelju da zapali cigaretu - to je samo znak da se odvikava od gadne zavisnosti, a ne da ce u najskorije vreme najverovatnije propusiti. Ta zelja je sasvim normalna pojava i kod onih koji su posustali i kod onih koji su ostavili pa istrajali.
Kad ti neko ko ostavlja pusenje kaze da mu je tesko treba da ga ohrabris da kriza kratko traje i da ce brzo proci i da mu pomognes da izdrzi, a ne da ga tovaris kako ce u najskorije vreme da pukne i odustane.

Ovako, otisla sam do "dole" da kupim neki film (neka babica prodaje dole na improviziranoj tezgi). Zena pusila cigaretu i toliko mi je isao u mene taj dim dok sam gledala omotnice da sam odustala i vratila se kuci.

Kako je moguce da ti se u isto vreme pusi i gadi cigareta? Dok sam stajala ispred nje zivot mi se zgadio a s druge strane ja kriziram?

Majke mi mi nije jasno!

Dala baba dinar da udje u kolo, a treba da da 5 dinara da bi az njrga izasla!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back