Cru*
Veoma poznat
- Poruka
- 10.148
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja sam sigurna da cu i posle dve nedelje biti OK, treba samo pregurati prvih desetak dana.Прве три недеље често, после све ређе.
Mene sinoc pred spavanje i danas (11.dan) dva puta zdrmala jaka kriza /zhelja /zheljokriz.
Taman sam mislio da sam ubio azdahu kad ona se dize i napada s ledja, kao u horor filmu.
PobediJo sam , ofkors
Pa rece Pipi da kriza traje tri nedelje, sva je sreca pa je kratkog daha ( kriza)
Ja sam se nesto danas gadno iznervirala i onda razmisljam kako da resim problem, a tu je uvek i obavezno
paljenje cigarete i duboko uvlacenje dima. Ovaj tabex zaista vrsi poso.
I ja sam mislila da je posle nedelju dana nepusenja nekako sve i proslo, ali evo, ti kazes da nije.
Svaka chast na drzhanju a drago mi da imamo zajednickog prijatelja - Tabeksa![]()
Ma super je stvar sto si mi ti bio inicijalna kapisla da i ja batalim. Moje i tvoje muke momentalne niko ne moze da razume.
Ljudi su odavno batalili pa se ne secaju kako je bilo mucno prvih nekoliko nedelja.

Konačno sam uspela!!!!
Nagovorila sam kevaricu da batali duHan
Kupila sam joj Tabex i krenuli smo od jutros.
E sad. sve je moguće... mada kakav je ona inadžija, ako se zainati neće d'upali nikada više...

aj, držite i meni i njoj palčeve, njoj da izdrži, a meni da izdržim sa njom![]()
mene niko izgleda ne moze da nagovori do ja sama...zasad ništa,došla na pola ali pridruzicu vam se uskoro...jednom sam uspela i opet cu
Ma ja te razumem potpuno. Ne moze niko sa strane da te nagovara, sama ces jednog dana ( a cenim da ni kod tebe nije taj dan daleko) reciPozdravljam vas sve i podrzavam skroz...za mozebitisamojedan nisam ni sumnjala,Rayala samo napred vec si ti ok.bravo za Ata i mamumene niko izgleda ne moze da nagovori do ja sama...zasad ništa,došla na pola ali pridruzicu vam se uskoro...jednom sam uspela i opet cu
![]()
Znam, ali sad je drugacije nego prvi put...ali djavo ima više licaMa ja te razumem potpuno. Ne moze niko sa strane da te nagovara, sama ces jednog dana ( a cenim da ni kod tebe nije taj dan daleko) reci
da je gotovo, mucices se desetak dana, ali ces biti opet nepusac.
sad kad vratim film meni bila baš frka ta tri dana a kad su prošla sve je bilo lakše...tako da si ti draga moja vec na konju vrancu samo da to još ukapiraš
Uvek je drugacije nego prvi putZnam, ali sad je drugacije nego prvi put...ali djavo ima više licasad kad vratim film meni bila baš frka ta tri dana a kad su prošla sve je bilo lakše...tako da si ti draga moja vec na konju vrancu samo da to još ukapiraš
![]()
zvakala i obicne zvake, pa muljala bombone po ustima a uvece gomila semenki raznih...a da izmedju po nekoliko jabuka...i onda samo jedan kvrc,uzas bre kako se odma pelcovala...samo zato što pelcer vec postoji u mozgu
I meni, rekoh vec imam neke frke koje me bas dave...mozak mi je opterecen preko mere zbog toga i zato ne mogu to sto sam naumila...pazi prvi put sam samo presekla i tri dana vodila racuna samo o tome dakle imala po pola zvake od 2mg za frku i nju zvakala uz kafu koju nisam htela da ostavim...i upalilo je tako tri cetiri dana i drzao me neopisiv osecaj...dakako nikom tada nisam rekla dok nije prošlo jedno sedam dana...primetili moji a ja kazem ma jok evo sad cu da zapalimzvakala i obicne zvake, pa muljala bombone po ustima a uvece gomila semenki raznih...a da izmedju po nekoliko jabuka...i onda samo jedan kvrc,uzas bre kako se odma pelcovala...samo zato što pelcer vec postoji u mozgu
![]()

Ma polako, kvrcnuce takodje jednog dana i opet ces isti sistem da primenis. Ovde ces objaviti tek posle 5 dana da si prestala, a i u svojoj okolini.
Ja nikome jos nisam ni rekla da ne pusim ( izuzev vama ovde), a kod mene je blesavo jer moj muz i ne zna da ja pusim pa i nemam kome da pricam![]()
ne zna,šalim se...pa kako jel ne oseti,msm ko ne puši oseti ove druge na kilometar
ne zna,šalim se...pa kako jel ne oseti,msm ko ne puši oseti ove druge na kilometar
![]()
Ma daPa ja pusim samo napolju, izdahnem i udahnem 5-6 puta svez vazduh, ali zaista ne oseti. Mislim da muskarci nisu tako osetljivi na mirise kao zene.
Barem je moje iskustvo takvo. Bilo me je jednostavno sramota da kazem da ponovo pusim pa sam tako to radila inkognito![]()
ne nego je tvoj muz džentlmen
mada je i moj u slicnom fazonu...ne bi ništa rekao...otprilike to je moja odluka...ipak kad sam ponovo propušila a meni bilo bzv. da se krijem samo je rekao...štetaMa dane nego je tvoj muz džentlmen
mada je i moj u slicnom fazonu...ne bi ništa rekao...otprilike to je moja odluka...ipak kad sam ponovo propušila a meni bilo bzv. da se krijem samo je rekao...šteta
Ufff de me nadje s taj poklon...jok nije dostigo taj stadijumMa ja sam dobila jedan zaista jako skupocen poklon za prestanak pusenja pa me stvarno bilo blam.
A i ja mislim da on to zna , ali se pravi lud jer je pametan covek, zna da mu isto vata i da mozda ovako mnogo manje pusim.
a pošto je Bog prvo sebi stvorio bradu
..ona sam si ja lepo sebi kupila cipele,ma nisam ni trepnula...samo rekla sebi zasluzuješ
Ufff de me nadje s taj poklon...jok nije dostigo taj stadijuma pošto je Bog prvo sebi stvorio bradu
..ona sam si ja lepo sebi kupila cipele,ma nisam ni trepnula...samo rekla sebi zasluzuješ
![]()
Au sestro slatka,najgora si od sve deceMa ovo je bilo bas nesto skupoceno, neki poveci brilijant, a ja u ime ovog sadasnjeg ostavljanja cigareta potrosih valjda vec 800 evra, naravno na cizme i tashne.
Znas ono, izracunam koliko bi godisnje dala za cigarete pa onda unapred trsoim tu sumu![]()
ako je odluka trajna i neka si