potrebna mi je pomoc,javljala sam se tamo u novembru i bila ostavila cigare 3 nedelje uz pomoc tabexa,i opet zapalila,mislila sam ajde samo po koju na dan ali ne,dve kutije dnevno tucem,sada ponovo hocu da probam da batalim ali na suvo,dajte mi motivacije i dobar razlog da ostavim,sta da radim
Pa za pocetak, isprazni pikslu, otvori prozore od stana, izluftiraj stan, izluftiraj odecu, pokusaj da makar tri dana uzivas bez duvanskog dima, i javi kako ti je!

Meni je npr mnogo lepse bez tog dima, naj iskrenije, smetao mi je i dok sam pusio, ali od kad sam ostavio, uzivam u svakom trenutku!
Napravi spisak razloga zbog kojih pusis i zbog kojih trebas da ostavis cigare, meni je to na pocetku pomoglo!

da ti odam tajnu, sakupio sam barem 30 razloga da ne pusim..

a ako se dobro posvetis mozes da sakupis i 100 razloga da ne pusis!

Izracunaj koliko mesecno potrosis na cigarete, koliko godisnje, koliko za 10 godina itd..
Nabroji sta bi sve sebi mogla da kupis tim parama, ili koliko bi tvojoj deci znacio taj novac..

Nakon par dana, kad vec ostavis, odgledaj ovaj video, meni je dosta pomoglo..
Bitno je da naucis da gledas na pusenje sa druge strane, da sazaljevas pusace, da se ponosis sa sobom kao nepusacem, moras da shvatis da ti
nista nie uskraceno, ama bas nista!
Pusenje je po meni droga, psihicka i fizicka zavisnost i nista vise. Ako je zavisnost bolest, onda je i pusenje bolest.
Ako zelis da ozdravis i posmatras svet sa druge strane, samo napred!

Hej, pa izdrzala si tri nedelje, ti vec znas o cemu pricam!
Inace, ne bih da te plasim, ali 90% obolelih od raka pluca su pusaci!

Znas li ko spada u onih 10%? Tamo spadaju bivsi pusaci, pasivni pusaci, i svi ostali..npr deca pusaca, roditelji pusaca, rudari, hemicari itd.. Hvala Bogu pa spadam u onih 10 %!
A ti vidi, trazi, kopaj po netu, mora da naidjes na nesto sto te motivise ako sama ne mozes da se motivises..!