Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Da, celi zivot imam uzasno nizak pritisak. Ujutro mi bas dosta treba da profunkcijonisem. Kafa i cigara mi nisu povezani, vec sam bila dugogodisnji pusac kada sam pocela piti kafu i to bas zbog niskog pritiska i glavobolja, turska kafa mi se ne dopada, pijem vec odavno nes. Posto ujutro rano izlazim iz kuce, ne mogu doruckovati, ali cu pokusati da ujutro umesto kafe pijem limunadu. Boze, kod nekih ljudi je ovo sve bas komplikovano i tesko. Znam nekolicinu osoba koji su bili dugogodisnji pusaci i samo su presekli i rekli: "Gotovo je sa pusenjem" oni sami su govorili da nemaju neke krize, a i ja sam po njima videla da se nesto posebno ne bore, niti debljanje, niti nadutost stomaka, niti depresija...a mene nista nije omanulo
Da, probaj limunadu. Nizak pritisak, debljanje, nadutost i mnogi drugi simptomi se reshavaju uzzasno jednostavno - vodom. Samo konzumiraj po chashu vode svaki put kad osetish simptome kao shto je pad pritiska, umor, glavobolja, apstinencijalne krize, neosnovana glad i slichno. Zaprepastichesh se uchinkom! Protiv depresije kantarion, ali gledaj da ga sad uzimash samo uveche kada nema sunca, jer reaguje na sunce tako shto ostavlja fleke po kozzi.
Najtezze je pushiti malo, to je tek pravo nasilje nad organizmom. Odrzzavash zavisnost, potrebu za nikotinom a uskrachujesh mu. Ili pushi ili nemoj, pa sad kako god ovo zvuchalo. Nechesh imati nikakvih roblema ako bacish skroz, neche biti konstantnih fizichkih kriza, istrpish prvih par dana a evo da ti odmah kazzem, da sad, pushechi svakodnevno dve, imash mnogo jache krize i tegobe nego shto bi imala chak i prvog dana bez doze nikotina. Odnosno, mnogo je lakshe biti skroz bez cigarete nego zaj*#@^@ti telo sa evo malo a sad vishe nema. Dozvoli organizmu da se ochisti od nikotina i bichesh kao nova za dva dana.