Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
11. dan bez cigarete :)
Lagano, bez ikakvih kriza i gluposti :)

Sjajno!
Obzirom da si lako ostavio, chuvaj se toga da ne pomislish da mozzesh da zapalish ponekad jer chesh lako ostaviti....mnogi su se prevarili tako....a organizam svaki put reaguje potpuno nepredvidjeno, tako da pravila nema ni za jednog istog choveka.
\mnogo puta sam ostavljala, nekada lakshe nekada jedva, drugi simptomi i sve kao da je druga osoba u pitanju.
Zzelim ti dozzivotni nepushachki stazz! :cvet:

Samo da se javim.Znaci,pocela sam da pijem Tabex pre 17 dana .U pocetku sam pusila po jednu ili dve cigarete dnevno a danas mi je sedmi dan bez i jedne cigarete.Nije mi preterano tesko bez njih,s obzirom da sam bila strastveni pusac.Joj,samo da izdrzim,da vise nikada ne zapalim!Pravo iskustvo me ceka tek kad prestanem da pijem te tablete.Ne znam kakva su iskustva ljudi koji su Tabexom ostavljli pusenje.

Ja sam ostavila uz pomoch Zybana, pretpostav ljam da je slichno...posle postoji samo jedno jedino pravilo:
Ako zzelish da budesh nepushach, nemoj pushiti!
Niko i nishta te ne mozze naterati da zapalish osim tebe same, zato je ovo teshka, ali i najlaksha bitka protiv samog sebe jer sebe dobro poznajemo.

Svi uvek treba da imamo na umu Pipin osnovni zakon: Ako hoces da budes nepusac,nemoj da pusis!!! (ako hoces pobediti,ne smes izgubiti).

z:dm3:z:dm3:z:dm3:z:dm3:z:dm3:z:dm3:z:dm3:z:dm3:z:dm3:z:dm3:z:dm3:z:dm3::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

Jednostavno je, ako zelis da ne pusis treba samo da ne zapalis ni jednu cigaretu. Meni je stvarno prvih nedelju dana bilo nezgodno, kasnije je islo lakse. Svaki put kada bih pomislila da zapalim, jednostavno bih sebi rekla, zasto sam se trudila tih nekoliko dana da ne pusim i da sa tom jednom sve upropastim.
Mozda su tablete od pomoci ali mislim da je najvaznije prelomiti i od pusaca postati bivsi pusac.
:vatromet:

Poslednja izmena:
treci dan cini mi see.. ma milina bre :)
preko dana je totalna opustencija ,na faksu gledam kolege kako pale izmadju predavanja, apsolutno mi ne smeta niti me vuce...al zato ujutro kad ustanem i uvece :D

Prva tri dana su najtezza. Sad ide laganica....menjaj rituale koje inash ujutru i uveche. zameni cigaretu nechim drugim, npr ako pushish nagradice radi, smisli drugu nagradu, ako je zbog pauze, izmisli novu aktivnost koja oznachava pauzu i slichno...

Prva tri dana su najtezza.

kako neki ljudi ostave cigare tek tako, a imaju poduži strastveni pušački staž. znam par matoraca koji su tako opšuteno prestali posle 40 godina, kao da su grickali semenke, a ne pušili dve kutije dnevno. i onda kad im kažeš da piješ ziban, pa prvi dan je najteži, pa prva tri, pa samo da izguram nedelju...oni te gledaju, prevrnu očima u fazonu aj pali.

kako neki ljudi ostave cigare tek tako, a imaju poduži strastveni pušački staž. znam par matoraca koji su tako opšuteno prestali posle 40 godina, kao da su grickali semenke, a ne pušili dve kutije dnevno. i onda kad im kažeš da piješ ziban, pa prvi dan je najteži, pa prva tri, pa samo da izguram nedelju...oni te gledaju, prevrnu očima u fazonu aj pali.

Ja sam ti taj primer,pusio sam preko 40 godina.Kutija dnevno,ponekad vise.
Prekinuo u danu,bez ikakvih zibana...
Na suvo.
Sve se moze kad se hoce.
Niti sam morao,niti mi rekao lekar,konacno sam shvatio koja je to budallastina.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back