Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala dundolina, uz sve to imam neobjasnjive urinarne probleme vec 3 meseca.... pocela sam cak to da vezujem za ostavljanje pusenja....

Inache, sjajno je shto si prestala da pushish, pogotovo zbog te situacije, da ne opterechujesh telo dodatno otrovom, tako da chesh lakshe i brzze ozdraviti nego da si pushach, Tvoj organizam sada mozze da se izbori sa boleshchu jer ponovo normalno funkcionishe. Biche sve dobro!

samo da se javim da se drzim i da ne pusim... Pipi, imam utisak da je neke probleme imam kao reakciju organizma na detoksikaciju.... to se mnogima desaval...
pozzzzzzzzzzz

Kako da ne, ima tu chitav niz simptoma, od glavobolje , tuge do zatvora....mada ne treba bash sve pripisati tome, ako potraje ti proveri da nije neka infekcija. Iz mog iskustva, nijedan simptom chishchenja organizma nije potrajao duzze od nedelju dana, bar kod mene, ne znam kakva su iskustva drugih...

Kako da ne, ima tu chitav niz simptoma, od glavobolje , tuge do zatvora....mada ne treba bash sve pripisati tome, ako potraje ti proveri da nije neka infekcija. Iz mog iskustva, nijedan simptom chishchenja organizma nije potrajao duzze od nedelju dana, bar kod mene, ne znam kakva su iskustva drugih...

za infekciju provereno, bila i kod lekara... jednostavno niko ne zna zasto se to javlja :dontunderstand:
moja drugarica se mucila sa raznim bolestinama jedno 6 meseci.... od pusackog bronhitisa, cistitsa, zatvora itd.... kada je prestala da pusi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back