Lady Hawk
Ističe se
- Poruka
- 2.511
Ko kaze da je lako ostavio cigarete,laze.Mnogo je zeznuto.
Tacno je da sam rekao necu vise da pusim,i nisam vise pusio.
Radio sam razne vratolomije,pa cak izmislio i Mirkove jabuke,i odlicne su,meni su dosta pomogle.
Ali kukao nisam,kome i cemu,ne vidim svrhu.
Meni je logicno da ovde dodje osoba koja se bori da ne pusi,a ne neka koja razmislja da ce da prestane sa pusenjem.Ne branimo nikome,svako moze da postuje,ali meni je to logicno.Taj koji drzi zapaljenu cigaretu i prica ovima sto kukaju bez cigarete kako ce da prestane...nisu u istom polozaju i zato sam pristalica toga da bacis duvan,pa dodji na temu.Dok ne bacis citaj,priporemaj se i [sihicki i fizicki,ali kad pocnes da kucas da budes u istom polozaju kao i svi i da delis istu muku.
Da rezimiram: ne volim nekoga ko zapali cigaretu,skuva kafu,i onda prodaje pamet kako je pusenje stetno,mora da batali.![]()
Sve je to OK. Ali i sama sam napisala da mi je baš ovaj forum jako pomogao da donesem odluku da prestanem. I sada kada sam odluku počela da sprovodim u delo nalećem na takav stav. Nisi fer. Nisu svi ljudi isti i nisu muškarci i žene isti mentalni sklopovi.
Čitala sam ja i forum madzone i shvatila da su na njemu uglavnom muški koji se hvale koliko već ima da ne puše i dele šture savete tipa NEMOJ ili SAD SI SVE ZAJEBO, NEMA NIŠTA OD TOGA, ali ne ulaze u srž nekih uzroka posrtanja. Zato i nisam došla kod njih, nego ovde. Iščitaj i sam 5 stranica foruma i videćeš koliko su žene suptilnije i koliko je njihova podrška nežna, ali istovremeno i moćna.
Nije fora da budeš vuk među ovcama, već lav među lavicama.