Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi gde ste????
Takva me frka uhvatila, strašnoooo!!!
Doje mi da trčim kod komšinice i da kukam da mi da jednu moju cigaretu.
A blam me, samo takav.
Užassssss

A protiče 48 sat od poslednje popušene cigarete

Kako je proshlo? Nisi ishla kod komshinice, nadam se. Tj. nisi zapalila, nadam se. Pa srechom krize ne traju dugu, samo treba stisnuti zube i izgurati tih par minuta. Chasha mlake vode ili zeleni chaj, tush i sve je ok. Trebva sad izbaciti novi otrov koji je podsetio mozak na nikotin.

Ne znam ni sama, ali nervozna sam, kao zver u kavezu. U stvari besna sam. Kakav užas, kao ludi narkos.

Idem da cugnem onu valerijanu, da vidim hoće li pomoći ili ne.

GROZNOOOO

Jesu ti prvi dani zajjebani,zaboravi sam bas detalje,proslo je skoro 14 meseci kako ne pusim,ali se secam da sam setao po osam puta dnevno,spavao ,tusirao se,seckao po dva kila jabuka odjednom...
Ne mozes da prestanes sa drogiranjem tako lako,mne da se droga,pitanje je koliko si cvrsta i ko je jaci,ti ,ili narkotik u obliku duvana.

Prođe. Kakav je ovo užas, ljudi moji. Obuze me neki panični bes. Da sam imala cigare na svom krovu, sigurno bih izašla na njega iako se užasno plašim visine.
Popila sam valerijanu i pojela 2 čena belog luka bez ikakvih dodataka.
Eto, sad bazdim na beli luk, ali me prođe nervoza.
Uopšte nisam u stanju da objasnim šta me je toliko iziritiralo i dovelo skoro do ludila ovih 10-ak minuta.
Kakva droga!!!!
Moraću da razgovaram sa mojom prijateljicom koja je neuropsihijatar o onom zibanu, možda bi mi uz njega bilo lakše.

Prođe. Kakav je ovo užas, ljudi moji. Obuze me neki panični bes. Da sam imala cigare na svom krovu, sigurno bih izašla na njega iako se užasno plašim visine.
Popila sam valerijanu i pojela 2 čena belog luka bez ikakvih dodataka.
Eto, sad bazdim na beli luk, ali me prođe nervoza.
Uopšte nisam u stanju da objasnim šta me je toliko iziritiralo i dovelo skoro do ludila ovih 10-ak minuta.
Kakva droga!!!!
Moraću da razgovaram sa mojom prijateljicom koja je neuropsihijatar o onom zibanu, možda bi mi uz njega bilo lakše.

Shvati jedno,nema lakog nacina da se skines sa te droge.Svaki nacin je tezak,ali se isplati.

Sada sam potpuno mirna. Kako došlo, tako prošlo.
Ali mii dalje nije jasno zašto. Spremala sam ručak, ništa neuobičajeno za nekog ko ima muža i decu. I onda, kao da mi je nešto kvrcnulo u glavi. Sreća da mi je računar bio uključen, inače mi se čini da ne bih imala živaca da čekam da se sistem digne, nego bih odjurila u komšiluk.

NISAM BILA KOD KOMŠINICE

Srećom, komšinica nije u mojoj zgradi, pa bi me možda ludilo popustilo dok stignem do nje.
Na sve sam mislila kada sam baš njoj dala cigare.

Bravo liki! E, ovo sa belim lukom ti je odlichno.
Ja sam se skinula pomochu Zybana, jer sam pushila jako puno oko 3 kutije na dan... ali ranije, kada sam pushila koliko i ti sad, skinula sam se "na suvo" bez problema. Mislim da bi ti mogla da izgurash bez Zybana, jer on nije bash bezazlen, evo sasvim se dobro drzzish. Zapravo, odlichno ti ide!
:vatromet: za izguranu krizu! Imash razloga da budesh bash ponosna na sebe sad! Osim toga, ove prve krize su najjache. Sad kad pregurash to, sve posle je boza.

Ma i ja mislim da mi ziban nije potreban.
Posle mamine smrti i niza užasnih stvari koje su se dešavale posle nje, ta ista moja drugarica mi je bila dala zoloft da pijem (uz objašnjenje da je on najblaži antidepresiv). Ništa mi bolje od njega nije bilo, samo sam se za 10 meseci ugojila isto toliko kilograma. Poludela sam od besa, pobacala zoloft i uhvatila moju spravu. Za 3 meseca sam bila fit.
Eto zašto se plašim zibana.

Divni ste, hvala vam.
:heart2::heart2::heart2::heart2::heart2:
A to što stalno zapitkujem koliko godina i koliko cigareta dnevno je neko pušio nemojte da mi uzmete za zlo. Hrabrim sebe da ću i ja uspeti kad je uspeo neko ko ima više pušačkog staža i više dnevnih cigareta od mene.

Preko cetiri decenije,kutija minimum dnevno,i jace...
I batalim na suvo iz momenta.
Bilo je kriza ali ja sam jarac u horoskopu,podznak skorpija .:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back