Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi, da se prikljucim temi!Ja sam od pre tri dana nepusac, ali se najiskrenije plasim da ne posustanem, vec sam imala takve padove, vise puta tokom pet godina pusackog staza.Trenutno i nije tako strasno :) ,najgori je onaj trenutak dok gledam svoje prijatelje pusace i nerviraju me ove glavobolje.. :/
Svaka cast turbokamila!!!
Cestitamo :D

Kler, lulu i ostali, drzite se :ok:
I lepo je sto se tema vratila u svoje okvire :)

Cestitam i ja svima!.......moja majka ne pusi vec 7 godina a prije toga je pusila 20,nije imala neki specijalan razlog da ostavi,jednostavno je rekla jednoga dana,"necu vise" i stvarno vise nikad nije zapalila :D...otac ima vec oko 5-6 godina da je ostavio poslije takodje dugoga staza (isto oko 20 godina) doduse on je nesto bio bolestan pa je bilo pozeljno ali ne i obavezno da ostavi,tako da je i on jednoga dana ostavio i vise nikad nije zapalio :D....eto da vam prenesem ta iskustva i da vam dam malo potstreka da ne posustanete...ja nikad nisam zapalio niti mislim jer se gusim od dima :D

Hvala na cestitkama, zelim i ja svima vama ovakva slavlja!:bye:

Bravo Vendikaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!! :klap::klap::klap::klap::klap::heart::klap::klap:: klap::klap::klap::klap::super::super::super::super::super::klap::klap::klap::klap::klap:

Ti i Pipi ste nam najveći oslonci u ovoj borbi , čini mi se borbi više protiv nas samih, nego protiv cigareta. Kao i ostali saborci Lamar, Mirko, Step Up, Kler, Lulu....

Prolazi vreme, mesec i po već, i stvarno je sve lakše i lakše.

Ja sam se bacila na detoks organizma, jer sam nabacila jedno 4 kilograma za ovih mesec i po, i od silnog grickanja imam osećaj da mi se digestivni trakt ušlogirao. Zato sam krenula u istraživanje po netu koji programi detoksikacije postoje, i šta bi meni najviše odgovaralo. Ruske metode su najradikalnije, pa sam izabrala Neera detoks program. Danas mi je četvrti dan. Želju za pušenjem uopšte nemam, već je otišao skoro ceo višak dobijen nakon prestanka pušenja, a organizam mi se čisti fenomenalno.
Mirko_212 pogledaj na netu ovu temu, čini se da je heavy, a ustvari zaista nije tako teško kao što se čini na prvi pogled. Rezultati su fenomenalni, prvenstveno čišćenja organizma, smanjenja kilograma i naročito stavljanja pod kontrolu osećaja gladi.

Shvatila sam da želja za čokoladom nadmašuje sve moje želje, pa i želju za pušenjem. Koga briga za pušenje kada mi je čokolada uskraćena :) Dobar trik :)

Sve vas puuuuuno pozdravljam :bye:

Da li ste se stvarno prolepsali od kad ne pusite? Ja jesam i mnogi su mi to rekli. Valjda jer mi se vratio vitalitet, zdravlje bolje, a lepota je pola zdravlja, tako da.. :per:
Lamar, Vendika, Pipi.. i ostali sa vise nepusackog staza, kakva su vasa iskustva? :manikir:

Ustvari ja sam bila zaboravila koliko sam bolje izgledala pre pusenja.

Bas je divan osecaj sad kad dolazi leto sa svim onim mirisima bija, ukusima povrca i voca. E taj miris svezine je nesto nezamenjivo.

Danas se odlicno osecam, pojela sam ogromnu kolicinu cokolade. Ustvari Toffifee, celu tablu veceras, uz dobar obrok i malo svezeg voca i povrca bas me sve to podiglo. Ali od sad sam na Toffifee :) posto su mi sve vrste cokolade odavno dosadile. A sladoled ne smem vise cesto, bas sam se bila razbolela jeduci svaki dan sladoled, onako slasno i brzo, valjda me to dokrajcilo. Cigarete su nula u poredjenju sa svim drugim divnim ukusima hrane, samo nas mozak kad smo zavisni negira sve to i hoce samo dim.

Ako se i ugojim, nece mi smetati, bolje i par kilograma viska nego izgled sparusene kruske :zcepanje: A tu je uvek i teretana, tako da ko hoce - uvek moze ;)
Pozdrav svima :bye:

Poslednja izmena:
Danas se odlicno osecam, pojela sam ogromnu kolicinu cokolade. Ustvari Toffifee, celu tablu veceras, uz dobar obrok i malo svezeg voca i povrca bas me sve to podiglo. Ali od sad sam na Toffifee :) posto su mi sve vrste cokolade odavno dosadile. A sladoled ne smem vise cesto, bas sam se bila razbolela jeduci svaki dan sladoled, onako slasno i brzo, valjda me to dokrajcilo. Cigarete su nula u poredjenju sa svim drugim divnim ukusima hrane, samo nas mozak kad smo zavisni negira sve to i hoce samo dim.
Super je sve to,samo izbaci voće i povrće,to goji!! :lol::lol::lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back