Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala Lamar, nisam pomislila na vas. Vi ste divni svi i odgovorno tvrdim da mi je osim moje volje mnogo pomogla ova tema, tacnije pojedini ljudi sa ovog foruma. :heart: U pravu si da je mnogo lepo kad vidimo i nove i stare na ovom forumu da su aktivni. Da znas da nekako imam sada naviku da svakoga dana dodjem da vidim sta se desava, i ako mi verujete kada procitam da je neko uspeo radujem se i setim kako sam i ja isto tako. Mnogo pozdrava i hajde muskarci, vi ste u manjku, nas ima vise!:klap:

Hvala Lamar, nisam pomislila na vas. Vi ste divni svi i odgovorno tvrdim da mi je osim moje volje mnogo pomogla ova tema, tacnije pojedini ljudi sa ovog foruma. :heart: U pravu si da je mnogo lepo kad vidimo i nove i stare na ovom forumu da su aktivni. Da znas da nekako imam sada naviku da svakoga dana dodjem da vidim sta se desava, i ako mi verujete kada procitam da je neko uspeo radujem se i setim kako sam i ja isto tako. Mnogo pozdrava i hajde muskarci, vi ste u manjku, nas ima vise!:klap:

POTPISUJEM!:klap::bye::klap:

Ghelyon.gif

Evo, ništa! :zper:

Auuu, sinoć sam bacila cigarete, sakrila pepeljare, ceo dan glancala kuću, posvađala se sa svima oko sebe....i opet fijasko! Otrčala do prvog kioska, i opet zapalila. Ne vredi. :( Ovo mi je bio Bog zna koji traljavi pokušaj, i svaki put je sive teže. :roll: A planiram da se toga otarasim, brat bratu, dvaest i kusur godina. Odvikavam se od kada sam počela da pušim, i ne mogu da se pomirim sa činjenicom da ću pušiti zauvek. :rumenko::( Baš je teško! :confused:
A ti dobro prouči Pipine postove na ovoj temi, pa ćeš mnogo lakše uhvatiti priključak (za nepušački voz). :D

Podstrek svima da istrajavaju! :klap:

Pušenje je zločin protivu čovječanstva! Trebalo bi zakonom tj. zatvorom sprečavati ljude da puše.

Trebalo bi Risto, (ali ništa od toga) prvo zabraniti njegovu legalnu proizvodnju i prodaju,a onda u aps!
Pošto se to neće desiti,preostaje nam da se ovako sami edukujemo i borimo.

Evo jedne pesmice koju bi trebalo da slušamo kada god zaboravimo
zašto smo odlučili da ostavimo cigarete.

Kako makroi dovode prostitutke u stanje da rade shta god im se kazze? Pa navuku ih na drogu. Posle im nishta nije vazzno i nishta im ne treba sem malo otrova.

Kako radnike u aziji navedu da rade za koricu hleba a nekad ni to? Pa navuku ih na krek pa che zzivot da daju za malo otrova.

Kako unishtiti ponosan narod? Pa navuchi ih na nikotin pa che sve bitno biti manje bitno zbog malo otrova

evo jedog novog člana,koji ne puši 5h i 40min.pušila sam 15god,skoro 2 kutije,pušila u trudnoći i dojenju.sad sam u bolnici,imam sutra operaciju,nevezanu za pušenje.imam 36g,pukao mi je film,neću više da budem zavisnica...čitam ovaj forum već 3 dana,puno mi pomaže,a pogotovo danas kad sam prvi put prestala.uzela nikotinske žvake,vodu,sokove,olovku u ruku umjesto cigare....treba mi malo podrške da uspijem:rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back