Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala Pipi. Sada sve već ide rutinski tako da kažem. Setim se ponekad kako sam pušio ali to mi izgleda kao neki drugi život iskreno.

@Poli46
Jesi samo povukla koji dim ili si krenula da pušiš? Bacaj to što pre dok se opet ne navučeš. Samo misli o tome da će ti sad biti mnogo lakše da prosto ne nastaviš sa pušenjem nego da opet prolaziš ceo proces ispočetka.
 
Najteže je da doneseš odluku i prestaneš, posle ide dosta lakše. Samo se pazi, bez eksperimentisanja sa cigaretama i bićeš ok.

Srećno!

Danas je osmi dan :) Dodje mi tako da odem do trafike i da kupim cigarete ali se suzdrzim,odem da se istusiram ili radim nesto ili prodje mi zelja.Koristim i tabex ma da kako odmicu dani ja sve redje ga i pijem takva je terapija pa vise kao i da ne deluje,dzaba se kljukam.Ali ne mogu da kazem da mi je haos sad zbog prestanka pusenja.
Ono sto mogu iz licnog iskustva da vam preporucim to je da meditirate dosta.
Ja sam se napunio pozitivnom energijom,afirmiram da sam nepusac,da mi cigare nisu potrebne,zivot je mnogo lepsi bez cigareta,ustedecu da kupim komad odece koji zelim nekupujuci cigare,zdravlje mi se popravlja itd ... dosta mi to pomaze.
 
Ja za ovu temu skroz zaboravio............

Prošlog novembra bilo osam godina kako sam ostavio cigarete.
Prosto ne mogu da se setim osećaja kad zapalim, a počeo i dim da mi smeta.
Nema baš nikakve teorije da ponovo zapalim, prosto ne vidim tu baš ništa.

A bio sam toliko strastven pušać da kada bi bilo koga ko me poznaje pitali ko nikad neće ostaviti cigarete, ne verujem da bi se iko našao koji ne bi prstom pokazao na mene.
Ma ni sam nisam verovao da ću ih ikada ostaviti.
Ali eto......
 
pozdrav društvance..kako ste?

Ja sam dobro,ali više ne mogu da se onako kunem u svoj čvrst
karakter,jer sam sebi jednom dozvolila da pokleknem..:mrgreen:

Nisi ti jedina,mnogi pokleknu,ali nastave da se bore.Cigarete stvaraju sedam puta vecu zavisnost od heroina.Sporije ubijaju,to je tacno,ali je teze skinuti se sa duvana nego heroina.To kaze Svetska Zdravstvena Organizacija,to su vrhunski strucnjaci ; lekari.psiholozi,sociolozi...vece strucnjake nasa civivlizacija nema. Zato ne treba klonuti duhom,pobediti cigarete je Nobelova nagrada.To je uzasno tesko i svako ne uspe,ali je i veliki izazov.Treba pobediti veliko zlo,nije zanimljivo odneti pobedu nad nekom sitnicom.Ovo je pravi izazov,NE DAJ SE IZ INATA.:super:
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top