- Poruka
- 91.980
Popustila sam na kratko..stidim se,ali i to je valjda deo procesa..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgubila si jednu bitku, nemoj kapitulirati. Posle koliko vremena te stigla ova kriza?
Poli, ja sam ti jos odavno savetovala da tu i tamo uzmes el. cigaretu, ako vec ne umes i ne mozes da izdrzis a da ne povuces jedan "dim".Popustila sam na kratko..stidim se,ali i to je valjda deo procesa..![]()
Probala sam to Rayela ali nisam mogla..Ne brini proći će i ova kriza..
Ipak je sve u nama.
Da se javim i ja.Tabex mi pomaze dosta,i vecuni vremena provodim na poslu,ok je drzim seMislim da je to to.
PETI DANAli mudro cutim
![]()
Najteže je da doneseš odluku i prestaneš, posle ide dosta lakše. Samo se pazi, bez eksperimentisanja sa cigaretama i bićeš ok.Da se javim i ja.Tabex mi pomaze dosta,i vecuni vremena provodim na poslu,ok je drzim seMislim da je to to.
PETI DANAli mudro cutim
![]()
Najteže je da doneseš odluku i prestaneš, posle ide dosta lakše. Samo se pazi, bez eksperimentisanja sa cigaretama i bićeš ok.
Srećno!
pozdrav društvance..kako ste?
Ja sam dobro,ali više ne mogu da se onako kunem u svoj čvrst
karakter,jer sam sebi jednom dozvolila da pokleknem..![]()
Za nedelju dana punih osam godina bez duvanskog dima.
Be bas sam se nadala, Mirko, da ces ovo objaviti. Znaci, meni za novu godinu punih devet godina nepusackog staza i ulazim u desetu, famoznu. Kako je vreme brzo proslo!