Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
30-Baka-Lepa-nzivanovic%20(1).jpg

http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...3.html:708428-Baka-Lepa-najstarija-Jutjuberka

Baka Lepa je najstarija jutjuberka a purnja kao parni kotao. Posle neka neko nesto kaze za cigaretu da skracuje zivot za 15 minuta.

U Srbiji je trenutno i najstarija macka na svetu, ima 31. godinu. O tome mozemo opusteno na pdf Zivotinje uz kaficu.

cigarestina je nesto najpodlije sto je ljudski um skovao , i mislim da treba zakonom zabraniti pusenje ili sve ostale droge legalizovati kao sto je legalna i cigareta ..... fabrike cigareta treba spaliti i sravniti do temelja , pusace treba demonizovati propagandom jakom, staviti ih u status heorinskih ovisnika i ukinuti im slobode da ispustaju dim na ulici a kamoli u zatvorenimn prostorima ,...... slati ih u zatvor gde ce takodje biti zabranjene cigarete pa nek puse nesto drugo

Jesam srecom. Ostalo mi je nekoliko pljuga u paklici kad sam batalio, i to sam sinoc zguzvao i teatralno zafrljacio sa prozora. Dobro je da nisam nikog pogodio. :)

Krize su manje nego na pocetku, ali me uhvati s vremena na vreme onaj jednostavan i iskren osecaj da bih prosto zapalio. Ali ne dam se, cvrsto sam odlucio da je gotovo sa trovanjem,

Da se ne bi usvinjio treba da trosis jednako ili vise kalorija nego sto ih uneses. Pojacaj fizicku aktivnost i to je to. Mada neki kazu da se ne treba boriti sa dva problema istovremeno, da treba prvo da se stabilizujes kao nepusac, pa tek onda u skidanje kilograma. Ja ne znam sta bih ti rekao, posto sam prilicno aktivan i non stop visim po terminima za basket, kosarku i fudbal. Inace, kad smo kod toga, bas sam primetio porast energije i da lakse disem odnosno da se ne zadisem kao pre. Nepusenje zakon :D

http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...3.html:708428-Baka-Lepa-najstarija-Jutjuberka

Baka Lepa je najstarija jutjuberka a purnja kao parni kotao. Posle neka neko nesto kaze za cigaretu da skracuje zivot za 15 minuta.

U Srbiji je trenutno i najstarija macka na svetu, ima 31. godinu. O tome mozemo opusteno na pdf Zivotinje uz kaficu.[/QUOT

Cigari razlicito djeluju na ljude. Dok za nekoga moze biti kobno, neko sa kutijom, dvije dnevno moze provesti i jako dug zivot. Tako da je to sve individualna stvar. Ljudi koji zele da ostave cigare, imaju neki problem.

U Srbiji je trenutno i najstarija macka na svetu, ima 31. godinu. O tome mozemo opusteno na pdf Zivotinje uz kaficu.[/QUOT

Cigari razlicito djeluju na ljude. Dok za nekoga moze biti kobno, neko sa kutijom, dvije dnevno moze provesti i jako dug zivot. Tako da je to sve individualna stvar. Ljudi koji zele da ostave cigare, imaju neki problem.

Da se ne lazamo, cigare su samo jedno, stetne!

A iskreno, ne bih da ubijam volju nikom ali pretesko je. Ubacuju sve svasta da bi bila veca zavisnost. Ja stvarno imam zelju da ostavm. Jer nit je dobro za zdravje, u Crnoj Gori kostaju moji 2.30 sto je previse, nema se novca za to.

izazov jeste , ali da je preteško , jbga onda si ve već predala. Trpaju unutra svakojake droge , a toga sam postala svesna kada samo ostavljala .... stanja kroz koja sam prolazila , svaki dan nešto novo .
Odluka i čvrsta volja je važna i najbitnije od svega da shvatiš da to nije nikakvo zadovoljstvo , niti predstavlja nešto što će ti išta pomoći u životu , stav prema cigaretama pod hitno treba izmeniti i zajebi priče o babama koje purnjaju , to nije ovde tema.
Valjalo bi da se vratiš se unazad i pročitaš sve šta su ljudi pisali , ima tu puno dobrih saveta i prepouka i meni lično su bile korisne. Isprati priče nas koji smo ostavili i uspešni smo u tome da budemo nepušači , a veruj mi svi smo bili više nego pušači , ozbbiljni zavisnici :)
aj pa srećno ti ostavljanje

Najveca kriza ni je trajala,oko godinu ipo,ali sam i do tri godine,ne bas svako vece,ali bar jednom nedeljno sanjao kako je palim,pa mi je na momenat slatko,zatim odmah mi bude krivo sto sam je upalio posle toliko vremena,pa se probudim sav u znoju i shvatim da je nisam zapalio i bide mi mnog lakse.Posle tri godine takvih psihickih problema nije vise bilo.jednom sam posle toga zapali ma jednom veselju bila je to "HB",nekada jedna od cenjenijih cigareta i kada mi taj prvi dim nije prijao,znao sam da tada kada sam pripit ne mogu da zapalim cigaretu,da vise nikada necu sigurno i tako je i bilo.'90-te sam ostavio,to se desilo '94-te i evo do dana danasnjeg ne palim,a nesmeta mi ako neko pusi pored mene i jos uvek drzim pikslu na stolu za goste,koji pale.Moze se ostaviti,ali treba stvarno jaka volja.

Evo me opet. Danas sam dobro????. Tj ova dva dana. Uglavnom kad god sam ih u proslosti ostavljala, panem posle mjesec dana. Tad je najjaca kriza koju ja ne mogu da predjem. Bar ne do sad????. Nadam se da ovaj put nece biti tako. 2 i 3 i 4 dan su mi bili grozni. Sad mi je super????. Pane mi na pamet par puta u toku dana ali odmah skrenem misli. I lagano????

Ovi znakovi pitanja su smajliji:D. Hvala svima na podrsci, drzim se! :)

- - - - - - - - - -

izazov jeste , ali da je preteško , jbga onda si ve već predala. Trpaju unutra svakojake droge , a toga sam postala svesna kada samo ostavljala .... stanja kroz koja sam prolazila , svaki dan nešto novo .
Odluka i čvrsta volja je važna i najbitnije od svega da shvatiš da to nije nikakvo zadovoljstvo , niti predstavlja nešto što će ti išta pomoći u životu , stav prema cigaretama pod hitno treba izmeniti i zajebi priče o babama koje purnjaju , to nije ovde tema.
Valjalo bi da se vratiš se unazad i pročitaš sve šta su ljudi pisali , ima tu puno dobrih saveta i prepouka i meni lično su bile korisne. Isprati priče nas koji smo ostavili i uspešni smo u tome da budemo nepušači , a veruj mi svi smo bili više nego pušači , ozbbiljni zavisnici :)
aj pa srećno ti ostavljanje

Nisam posustala:), nisam odustala:). Nije nego me uhvatio bol u misicima, kostobolja, bol u krstima, nervoza, malaksalost i ja rekoh kuku ja ovo necu izdrzat:,D. Ali ne, to je bio grip:D. Sad posto sam sva nikakva i ne pada mi na pamet na krizu

- - - - - - - - - -

Ovi znakovi pitanja su smajliji:D. Hvala svima na podrsci, drzim se! :)

- - - - - - - - - -

Nisam posustala:), nisam odustala:). Nije nego me uhvatio bol u misicima, kostobolja, bol u krstima, nervoza, malaksalost i ja rekoh kuku ja ovo necu izdrzat:,D. Ali ne, to je bio grip:D. Sad posto sam sva nikakva i ne pada mi na pamet na krizu

Sad cu da krenem da citam<3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back