Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Socijalna prihvatljivost kao i cena su samo neke od komponenti ovog složenog problema. Sigurno da doprinose motivaciji. Jednostavno medjutim nije.
Lako je ostaviti, lako je naći i motivaciju, ali glavna borba je zapravo u tome da se ostane nepušač.
A za to je potrebno da izvršimo transformaciju ličnosti od pušačkog, zavisničkog tipa u nepušački tip ličnosti, koji je sposoban da sebi uskrati ili odloži zadovoljenje nekih želja ako je to korisnije za njega.
Dakle, kada tu osobinu razvijemo, možemo ne samo ostati nepušači, već i postati mnogo uspešniji na svim poljima života. Jer da bi bili uspešni u bilo čemu, potrebni su trud, samoodricanje i strpljenje da sačekamo rezultate. A to su osobine koje pušači nemaju tako razvijene, skloniji su da odmah sebi udovolje da se ne bi "mučili" ma kakva nagrada bila za to što će istrpeti malo neprijatnosti.
Kada savladamo tu samosažaljivu razmaženost postajemo supermeni, nepušači naravno.

Socijalna prihvatljivost kao i cena su samo neke od komponenti ovog složenog problema. Sigurno da doprinose motivaciji. Jednostavno medjutim nije.
Lako je ostaviti, lako je naći i motivaciju, ali glavna borba je zapravo u tome da se ostane nepušač.
A za to je potrebno da izvršimo transformaciju ličnosti od pušačkog, zavisničkog tipa u nepušački tip ličnosti, koji je sposoban da sebi uskrati ili odloži zadovoljenje nekih želja ako je to korisnije za njega.
Dakle, kada tu osobinu razvijemo, možemo ne samo ostati nepušači, već i postati mnogo uspešniji na svim poljima života. Jer da bi bili uspešni u bilo čemu, potrebni su trud, samoodricanje i strpljenje da sačekamo rezultate. A to su osobine koje pušači nemaju tako razvijene, skloniji su da odmah sebi udovolje da se ne bi "mučili" ma kakva nagrada bila za to što će istrpeti malo neprijatnosti.
Kada savladamo tu samosažaljivu razmaženost postajemo supermeni, nepušači naravno.

Želimo Vam puno uspeha u dokazivanju štetnosti pušenja jer ima indikacija
za obaveznu vakcinaciju se navode ekstremni primeri baš kao i kod cigara
A da društvo brine dal pušim al da isto to društvo dušebrižnika zabole medjunožje dal imam šta da jedem zabole me za Vašu brigu kad mi lepo.
Vi treba da budete uz mene kad mi loše a ne kad mi lepo. Meni kad je lepo ja ugasim svetlo, znate...

- - - - - - - - - -

KUĆNI LJUBIMCI:

- KANARINAC će da krepa vrlo brzo u pušačkoj kući
- MAČKA će da krepa vrlo brzo ako joj ponudite štagod od Matijevića - onjuši i opet gleda u oči da joj se da HRANA a ne...

- - - - - - - - - -

Kod Matijevića kupuju Beogradjani što rodjeni od roditelja dojdoša što upravo pristigli Beogradjani
Ona gowna dovode do teških bolesti a zdravstvo ćuti - nema dokaza...
McDonalds je zločin protiv čovečnosti ali zdravstvo ćuti - nema dokaza

U hrani za kućne ljubimce nema svih vitamina pa kučići pasu odredjenu travu (umeju da osete po mirisu) zbog B17 da ne bi riknuli od kancera
Gde je puno para karakter je jeftin

- - - - - - - - - -

STRES i SIROMAŠTVO su udarni okidači za TEŠKE BOLESTI a ne puste cigare jer genetska predispozicija uvek igra ulogu
sem u stresu i siromaštvu, o ovome mudri polulekari i polupsiholozi ćute i zapale cigaru...

- - - - - - - - - -

Kad mi neko kaže da mu cigare smrde ja odgovirm da mu smrdi iz dupeta pa ako ja trpim njega može i on mene...

- - - - - - - - - -

Kancerogena gowna se stavljaju i u cigare i u hranu, pa kad ste toliko zabrinuti probajte da narušite profit bankara gangstera
Kažem probajte ali nemojte - leti glava... fijuuu...

Јап. Мош се ладно бости хорсом јер мачке не воле паштету.

Hahahhahahahahha,boze dragi,
nekima stvarno nema pomoci.
Eto ja sam srecna,danas su puna tri meseca od kada nisam smrdulju zapalila i jako sam srecna.
Mislim cak da sam ponosna na svoju moc da pobedim tu opaku zavisnost.U ostalom to je bila moja zelja i uspela sam u tome,ali daleko od toga da sam potpuno bezbedna.I dalje ja osecam blage nagone ili pak malo jace depresivno stanje ali ono netraje dugo za svu srecu ,jer sam ja pozitivac.Svakako pozivam one koji se dvoume da se pridruze.Vredi verujte mi osloboditi se makar jednog ropstva.:super: :super: :super: :super:

Три месеца! Свака ти част! Право време да напишеш себи непушачку диплому, са датумом престанка и закључком да си херој, па да је закачиш у витрину за вјекове!

Da sam na tvom mestu ni u najgorem ludilu ne bi smeo da se pohvalim ovom slikom.Ovde si ubedljivo pokazala da si totalno nepismena..I ti nekom nesto pricas,majko moja..Slova ne znas kako se pisu a ona se uce u prvom razredu osnovne skole..

Боље ружна слова него ружан карактер, брате мој. Лепим словима пишеш лоше ствари, жив ми био.

htedoh jos da te pitam baka pipi,jel ti ono u jednoj ricinus ulje,u drugoj ulje protiv kurjeg oka i trece puder za ojede??tvoja glavna preporuka ljudima koji ostavljaju pusenje je da urade klistir..a velika je sramota da si u tim godinama nepismena,kako da pokazes unucetu kako se slova pisu??auuu ko se sve ovde pravi mudar i pametan a slova ne zna kako se pisu..

p.s.hvalim ti se bogu pa ti nisam brat,inace bi i ja imao 70 god kao i ti..

Ne shvatam zasto ovde uopste i pise kada savrseno dobro zna da ce to sve biti za tili cas izbrisano.

Srculence, halat ti tjufta, a boGumi i meni:worth:

jel vidis,prva me izazivas,posle kukas kod moderatora zasto te prozivam..a nisam te dirao jedno vreme i prosto ne mozes bez mene..sto ne kazes odmah,mozemo da se dogovorimo preko pp..

p.s.ako mozes da pricas srpski i pises,da bi te svi razumeli ovde..mislim da nisu dozvoljene reci iz drugih narodnosti..

Poslednja izmena:
Нема грешака. Опет си гутао пилуле у теретани да билдујеш своју глупост.
Кладим се да и пушиш, сав си живчан ко пушач прави.

Ti si isto skontala koje je on. Tako davi ljudi, kao on je samouki doktor daje svima savete sta treba da rade u zivotu, bivsi pusac ?, a sada bilder u pokusaju.
Stavis ga na ignore, onda poludi.

jel vidis,prva me izazivas,posle kukas kod moderatora zasto te prozivam..a nisam te dirao jedno vreme i prosto ne mozes bez mene..sto ne kazes odmah,mozemo da se dogovorimo preko pp..

p.s.ako mozes da pricas srpski i pises,da bi te svi razumeli ovde..mislim da nisu dozvoljene reci iz drugih narodnosti..

Ja srpski govorim. Znaci da se jezik govori, a bajke se pricaju. Ne postoje reci drugih narodnosti:zcepanje:
Moderatori sami brisu tvoje nesuvisle gluposti, ti si za mene ulicni cirkuzant,a oni sluze da uveseljavaju publiku.

Ja srpski govorim. Znaci da se jezik govori, a bajke se pricaju. Ne postoje reci drugih narodnosti:zcepanje:
Moderatori sami brisu tvoje nesuvisle gluposti, ti si za mene ulicni cirkuzant,a oni sluze da uveseljavaju publiku.

drago mi je da priznajes da je srpski jezik onaj pravi,ali opet te molim da ne pises na albanskom kao u gornjem postu,ovo je sajt gde se pise srpskim pismom...hvala na etiketi da sam ulicni cirkuzant,tu sam da ulepsam dan ostalim ulicarkama..:super:

Da li si prestao da brojis dane? Verovatno jesi. I da li si se ugojio kilo i kusur?
Za doticnog je i Bora Stankovic terra incognita, mada je taj nasa narodnost:hahaha:

Jesam, prestao sam ;) Ima dakle nekih 2 meseca + 2-3 nedelje. Imam na poslu newgde upisan datum, ali naćići ga kad mi zatreba :)

Jesam se ugojio, iako sam odmah uradio dve stvari:

1. Smanjio sam porciju
2. Odmakao sam se od nje

Međutim, to me ne brine. Brinu me neke druge stvari, koje su se pojavile, i za koje sad nisam siguran šta im je uzrok. Nameravam sutra kod lekara da vidim o čemu se tu radi :(

halat ti tjufta, a boGumi i meni

kao sto rekoh,ovo sigurno nisu reci srpskog porekla..verovatno i vama fali koji gr sive mase..:eek:

- - - - - - - - - -

Da li si prestao da brojis dane? Verovatno jesi. I da li si se ugojio kilo i kusur?
Za doticnog je i Bora Stankovic terra incognita, mada je taj nasa narodnost:hahaha:

ti si nasa "srpska" pobegulja u njemacku,sta ti znas o narodnosti kad drzis pravni sistem,ekonomiju,poljoprivredu te zemlje u malom prstu..jedino sto i dalje pusis,to tehebe..:)

- - - - - - - - - -

Međutim, to me ne brine. Brinu me neke druge stvari, koje su se pojavile, i za koje sad nisam siguran šta im je uzrok. Nameravam sutra kod lekara da vidim o čemu se tu radi :(

da,mozak je cudna boljka..znas da naucnici jos nisu otkrili za sta sve mozak sluzi..vidi sutra kad odes sta ce ti neuro psih reci pa nam javi..bas nas zanima..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back