Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam počeo da pijem ziban, evo peti dan. uopšte nemam ni volju ni želju da prestanem, al' ziban odlično šljaka.
imaš fini osećaj kao da si je upravio ugasio, pa ti se i ne pali; a kad zapališ cigara ti je odvratna svakim danom sve više.
prvih par dana se pije po jedna, posle po dve; tako da kontam da ću danas da batalim skroz **** majku ko ih izmisli :hahaha:

ja sam počeo da pijem ziban, evo peti dan. uopšte nemam ni volju ni želju da prestanem, al' ziban odlično šljaka.
imaš fini osećaj kao da si je upravio ugasio, pa ti se i ne pali; a kad zapališ cigara ti je odvratna svakim danom sve više.
prvih par dana se pije po jedna, posle po dve; tako da kontam da ću danas da batalim skroz **** majku ko ih izmisli :hahaha:

Svetski hit je ostaviti duvan,tesko u svetu mozes videti obrazovanog mladog coveka a da je pusac.To je izuzetak koji potvrdjuje pravilo. Pametni i obrazovani ljudi u razvijenom svetu vode racuna o svom zdravlju,i normalno je da ne puse.Ja kad sam bio u pocetnoj fazi ostavljanja imao sam ovde po deset postova dnevno,i pomoglo mi je.Danas su ljudi lenji a hteli bi pomoc.Moras prvo da pomognes sam sebi, a to znaci kuckaj ovde svakodnevno sa onima koji imaju isti problem kao i ti.

Poslednja izmena:
sutra ujutro kad ustanem i ako ne zapalim, završio sam pos'o. ondak ću da se javim za sedam dana da se deklarišem kao nepušač :D a to neće biti svetski hit nego interplanetarni. svi u našoj i obližnjim galaksijama bacaće petarde da to proslave :))

:vatromet: Pa da. Zato sam ja prestala za Novu Godinu i svake godine se proslavlja uz vatromet. :cistinaocare:

Народе, колико кошта зибан? И ја бих да престанем.

Oko 50E, manje-vishe. Mozze da se kupuje i na table, pa onda nedeljno oko 10 E dash i to je to. Vredi kupovati samo ako si chvrsto reshio da se potrudish da prestanesh zaista, jer Zyban ne radi bash kao magichna pilula, tj. radi, otklanja ti simptome apstinencijalne krize, ali prestati morash sam. I lako je.

Sama- izvini sad videh da si devojchica.:)

Sredinom prosloga veka SZO (svetska zdravstvena organizacija) pusenje je stavila na listu bolesti zavisnosti.To je droga,zvanicno.
Niko ne moze da te izleci od te bolesti,mogu da ti pomognu,ali lecis se sam.
Nista nisam koristio,bas nista,jeo sam jabuke,,,par stotina kilograma...
I to je toliko tesko da ti se smuci,i zato je i sladje.Pada se u iskusenje,ali samo se setim koje sam muke prosao da prestanem,i odmah mi se ne pusi - ni malo.:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back