Razliciti ljudi razlicite cudi

Dok je bio "C" market znam da se radilo sve i svsta

Ali kako je presao u Maxsi ...I papirne maramice koje su bile stare i van roka

su bile bacene i otpisane...Prvi put sam tada i videla da i hemija ima rok trajanja

Svaki trgovac ima svoj raf za koji je zaduzen da vodi racuna o datumu i roku trajanja...
Sve sto se nadje neispravno ili van roka kaznjava se trgovac koji je zaduzen za taj raf...
Par kazni i otkaz

Trgovce jos kaznjavaju ako ne nose rukavice,prljava uniforma,razgovor sa potrosacima,prljav radni deo za koji je zaduzen,rasprava sa potrosacem,kucanje vise artikla/kradja/potrosaca....da ne nabrajam ali ima toga koliko hocete...sve po prodavcu

Grebo desava se da se otvori salama koja je tek stigla i da nije adekvatnog kvaliteta...
Zamisli kad bi trgovci probali svaku salamu koju nacnu

Em bi pukli od holesterola em bi ih tresnuli po dzepu jer je zabranjeno da bilo sta jedu za tezgom ako ne plate

Ne reklamiram Maxi jer su za radnike gola g.na ..Izrabljuju ih do krajnjih granica...
Nije mi jasno zasto nikada u novinama ne pisu o tome koliko je radnika u trgovini umrlo na svojim radnim mestima

Koji je procenat invalidnosti i td...
Ali sefovima - menadzerima nije nikad dosta...I uvek rizikuju sa nekom gluposcu...
Zakidaju oni na vocu i povrcu satro pisu koji kg. vise za kalo...Prodane duse dok ih ne uhvate...A kad se to desi....cao