Nepristojni gost

Ja mnogo volim goste....meni je uglavnom puna kuca ljudi.A ti ljudi su vecinom moji dugogdisnji prijatelji.
Takodje kako sam se pomirila sa muzem....kad je on tu....dolaze i njegovi prijatelji koje takodje dugo poznajem i postujem.Sa tim ljudima vlada krajnje lepa i opustena atmosfera....mada su i oni vaspitani i nemaju neke ispade....
Znam da je rodbina cesto mnogima problem.Mene nesto ne vole pa me i ne posecuju:-)

Ma volim i ja goste. Ovde pričamo o nepristojnim ljudima, posetiocima, gostima... A neko gore pomenu, to me stvrano do ludila dovodi, kada dođu sa decom, pa ih puste, tj. roditelji se baš fino OPUSTE,a očekuju od domaćina da im zabavljaju decu.

Ja imam jednu koja meni kaze da joj smirim dijete,kao tebe ce poslusati:roll:

I onda joj ja jednom rekla eto sad da je moj ja bi ga se nalupala pa to vise nebi radio a ovako mi preostaje nego da se nalupam tebe! Shvatila je pa mi vise ne govori da joj smirim dijete

Ma volim i ja goste. Ovde pričamo o nepristojnim ljudima, posetiocima, gostima... A neko gore pomenu, to me stvrano do ludila dovodi, kada dođu sa decom, pa ih puste, tj. roditelji se baš fino OPUSTE,a očekuju od domaćina da im zabavljaju decu.
Moja sestra od ujaka(doduse retko dolazi:-) ima obicaj da pusti decu i uziva u ispijanju kafe....posto nikada nisam ucila da budem vaspitacica....kada vidim da pocinju da skacu,diraju nesto sto moze da ih povredi,ja lepo kazem:"Majo,daj smiri ga,da se ne posece/ne udari/ne ispece..."
Deluje.

Poslednja izmena:
Šta vas najviše nervira kad vam gosti dođu
Tj šta vam najviše smeta kod istih
mene npr mnogo nervira kad se gosti predugo zadržavaju, dođu oko podneva, a odu tek kad ja kažem, ej ajde izvini, ja moram u krevet
nervira me kad mi neko diđe u kuću, pa počne da mi soli pametn o vaspitanju dece, tj kad mi nalazi zamerke. Ispočetka se rapravljam, ubeđujem - pravdam ali kad mi dozlogrdi ja kažem - svoje vaspitne metode primeni na svojoj deci
nervira me kad neko dođe, plus toga najavi se, a neće da pije kafu niti da pojede kolač,, a naročito kad dođe na dečji rođendan, a neće toru
ima toga još, samo da se setim....

pa pribegavam varijanti b u slučaju da ne želim goste..a to je da na fin način saopštim smaračima da me zaobiđu i to radim sa izuzetnom diplomatskom notom. ako ne izdam agreman-nema posete..zdrao...pod ovim mislim na višednevni boravak i tretman ne baš omiljenih osoba-gostiju....
za jednokratne posete nemam primedbi i baš je običaj, odavno već važi, da se posete najvaljuju...
ovo da neće da se posluže i soljenje pameti o vaspitanju dece je čist bezobrazluk i nevaspitanje, i ja bih to na listu nepoželjnih gostiju turio
ja sam, ko pravi srpski domaćin, navikao da baš budem 101% posvećen gostima i to radim od srca i ništa mi ne smeta.. i zato imam i tačno definisan interni šengen....

Ćao ljudi :)

Ma šta da Vam kažem, ja ono u principu volim da dolaze gosti,ali ne često :rotf:

>>> U poslednje vreme mnooogo se plašim Maratonaca (jednodnevnih doduše) !
>> A nerviraju me Oni što samo kažu : ´´Ej mi dolazimo´´ - ili - ´´Doćićemo sutra´´....A ne pitaju Da li može ili tako nešto...
> Pa čeeekajte ljudi mislim ima li to ikakvog smiiisla ??? :rtfm:

Em što volimo da smo opušteni,em što imamo neke svoje navike > Em bre ljudi živimo u jednoj sobi nas četvoro ( dvoje dece,muž i moja malenkost) ! Ta naša jedna soba je NAŠA OAZA - volimo da smo ooopuuušteni !

Mislim, neželim da me iko Ovde proglasi za Mrguda > ali realnost je realnost !

pOZdrav od Hexy iz Hexyland-a................z;)

Poslednja izmena:
Sa nepristojnim gostima samo nepristojno iz potaje. Skuvam im sikterušu, poslužim zagorelo jelo, da sam oženjen verovatno bih se izdrao u prazno kao na ženu i lego da gledam TV (tako radi moj otac)... Odu sami brže nego što su došli.

Sa nepristojnim gostima samo nepristojno iz potaje. Skuvam im sikterušu, poslužim zagorelo jelo, da sam oženjen verovatno bih se izdrao u prazno kao na ženu i lego da gledam TV (tako radi moj otac)... Odu sami brže nego što su došli.

A ja bas gledam da ih ugostim i da im sve bude potaman...
Resavala sam neki test - kakav ste gost - kaze uvek dobrodosao...
Rekoh pa jeste, ako je neko idealan gost to sam jaz:lol:

Ne volim goste koji dođu i samo oni pričaju a mi služimo samo kao pozadina.
To je uglavnom rodbina i najčešće idu kod mojih. Mada ne mogu reći da mi nije zabavno da gledam mamine užasavajuće izraze, pošto je to uglavnom tatina familija z:mrgreen:.
Isto tako ne volim goste koji uvek i samo pričaju o svojim problemima kao da ih niko sem njih nema.

Smatran da covek kada pre nego sto ide u goste treba da isprazni besiku i creva a ako se bas sedi dugo u gostima to je ok, otici u wc. Ali posle 10 minuta, mislim da je prostakluk.

То је врло чудан став. Теби је најбитније да ли је тај неко испразнио бешику пре него што је дошао код тебе???

Back