Nepristojni gost

:ukras5:I naravno da svekrvu okupate, skratite joj nokte, kuvate joj jer je u godinama, spremate po kuci,kuvam kafu, umuti se neki kolac, doda se voce (vitamini) , i tako to..... I mi cemo ostariti..... ali ne vjerujemo?!z:dm3:

Alal vera za druzeljubivost. Zivela izolacija i samozadovoljstvo. Ne ono na sta vi mislite nego na zadovoljstvo samim sobom.
Pa, da bi ste se sa nekim druzili i posecivali morate ponekad i nesto da "progutate". Nisu sva deca ista, niti isto vaspitavana, kao sto nismo ni mi. Ali... kljuc u vrata, zatvorite prozorcic na spijunki, ton TV-ea na minimum i razgovarajte sa ukucanima mimikom. Eto lepote.

Јој, непристојни гости!
Имам ја два другара ( Раша и Диша) који заиста кад дођу не умеју да оду.
Једном су тако дошли у 21, а ја их истерала из куће у 5 ујутру.

Ваљда се осећају к'о домаћи кад дођу...додуше, нисам их питала да л' би да им разместим по кревет, можда су тад то и очекивали. :)

Јој, непристојни гости!
Имам ја два другара ( Раша и Диша) који заиста кад дођу не умеју да оду.
Једном су тако дошли у 21, а ја их истерала из куће у 5 ујутру.

Ваљда се осећају к'о домаћи кад дођу...додуше, нисам их питала да л' би да им разместим по кревет, можда су тад то и очекивали. :)

Док смо били млади ( добро, и сад смо, али...) имали другара који је у дворишту својих родитеља имао своју кућу, лепу, трособну, у којој смо редовно правили журке и где смо сви стизали ненајављани. Трајало то пар година и само се договоримо купимо пиће и хајд' код Нене...

Он је волео да смо тамо, а свима нам било лепо. Забављао се са неком девојком, али је није доводио у друштво. Први пут смо је видели у свадби, њиховој.
Пар дана после свадбе, ми, по навици, код Нене.

Он се обрадовао, и сви заглавили, кад,око 2 по поноћи, улази његова жена у спаваћици у собу у којој смо, и каже: ,, Нено, хајде ми да спавамо, можда би гости да иду кући...''

Ја хтедох у земљу да пропаднем...Остали се смејали, али ја више никад не одох код Нене и његове жене...

Ето, бејах један од непристојних гостију некад...

има лека и за ненејављене госте, не отварам.
после кажем нисам чуо звоно, вероватно сам био у купатилу.
ето, да знате ако ми случајно звоните на врата.

има лека и за ненејављене госте, не отварам.
после кажем нисам чуо звоно, вероватно сам био у купатилу.
ето, да знате ако ми случајно звоните на врата.

E,to je kvarno.
Ja otvorim,slazem nesto,imam posla,ili idem negde...cisto da im se ne desi opet.
Ne mogu stalno da se krijem.:sanke:

e ovako...
nerviraju me gosti koji dodju pa razgledaju sve po kuci (uglavnom "drugarice") a sta ti je ovo,a sta ti je ono?! imala sam slucaj kada je islo do te mere da mi otvore frizider i orman...
kada dodji pa mi kazu e izvini pocinje mi serija i sad ja kao budala moram to da gledam!
kad sede dugo i kada se vec svi smorimo,ali opet niko ne odlazi! kada me teraju da po najvecoj hladnoci idemo da setamo iako se meni ne seta,msm ako si vec dosla onda sedi... kada mi prevrnu sve cd-ove i odnesu sta im se svidja... kada mi donesu nesto (cips i sl) i onda sami to pojedu! hm...kada ih cekam pola sata a oni kazu da dolaze za 5 min! kada mi svrate jer im se ide u wc... msm ko da sam ja ovde baba se** i tak... bilo je raznih slucajeva... naravno ima i onih koji su skroz ok i koji mi nikada ne smetaju! z:)

Nerviraju me gosti koji kada dodju nose sa sobom pice koje ce da piju.
To su one flajke domaceg ovog ili onog...
Kao da u kuci nemamo nista normalno da ponudimo za pice pa mora sa sobom da ponese i flasu?!
Jer piju samo svoje, provereno, sa sela, ili sto su oni pravili ili...ma nervira me to!

Kao da u kuci nemamo nista normalno da ponudimo za pice pa mora sa sobom da ponese i flasu?!
Jer piju samo svoje, provereno, sa sela, ili sto su oni pravili ili...ma nervira me to!

to bih ja shvatila da je doneo npr meni i ja to ne bih ni otvarala,,,,jer, jelte, on već ima kući pa nek pije....mene npr isto nervira kad odnesem nešto kao čokoladu deci ili sl a domaćin to otvori pa stavi na tanjir....užas
e drugo je ako tip ztaži da se flaša otvori... e taj je definitivno nepristojan....

Ма, код моје другарице свекрва дошла са ,,својом '' супом у тегли!
Као, снаја никад не скува тако добру супу, а они навикли да једу ,,само домаће''... z:dm3:

Ма, код моје другарице свекрва дошла са ,,својом '' супом у тегли!
Као, снаја никад не скува тако добру супу, а они навикли да једу ,,само домаће''... z:dm3:

To je namerno uvredljivo, osim što je nepristojno! Da sam joj ja snaja, kod mene više ne bi ibla poslužena ni hladnom vodom! Jela bi i pila samo što sama donese!z:((

Da je neki drugi gost, više ne bi ni bio priman u kuću....

To je namerno uvredljivo, osim što je nepristojno! Da sam joj ja snaja, kod mene više ne bi ibla poslužena ni hladnom vodom! Jela bi i pila samo što sama donese!z:((

Da je neki drugi gost, više ne bi ni bio priman u kuću....

Моја је поручивала шта да спремим да она једе, јер не моооже свеее, а онда кад дође, намерно то не једе, јер је баш жељна нечег другог... z:mrgreen:

Но, више ми није гост, али је то тема ,,Свекрве''. z;)
Тако се ја реших свог јединог непристојног госта, негде крајем прошлог века... (1999.)

Ја само не волим кад неко буљи у ТВ док је код мене (или још гор док сам ја код њега у гостима), па разговор или не тече, или тече тек узгердно, а сви седимо и гледамо ''Знање имање'' или тако неку занимљиву емисију...z:hm:

to bih ja shvatila da je doneo npr meni i ja to ne bih ni otvarala,,,,jer, jelte, on već ima kući pa nek pije....mene npr isto nervira kad odnesem nešto kao čokoladu deci ili sl a domaćin to otvori pa stavi na tanjir....užas
e drugo je ako tip ztaži da se flaša otvori... e taj je definitivno nepristojan....

Ma da, trazi da to sto donese i pije z:((

Back