alexandra 8
Zainteresovan član
- Poruka
- 328

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јој, непристојни гости!
Имам ја два другара ( Раша и Диша) који заиста кад дођу не умеју да оду.
Једном су тако дошли у 21, а ја их истерала из куће у 5 ујутру.
Ваљда се осећају к'о домаћи кад дођу...додуше, нисам их питала да л' би да им разместим по кревет, можда су тад то и очекивали.![]()
има лека и за ненејављене госте, не отварам.
после кажем нисам чуо звоно, вероватно сам био у купатилу.
ето, да знате ако ми случајно звоните на врата.
Nerviraju me gosti koji kada dodju nose sa sobom pice koje ce da piju.
To su one flajke domaceg ovog ili onog...
Kao da u kuci nemamo nista normalno da ponudimo za pice pa mora sa sobom da ponese i flasu?!
Jer piju samo svoje, provereno, sa sela, ili sto su oni pravili ili...ma nervira me to!
Nerviraju me gosti koji kada dodju nose sa sobom pice koje ce da piju.
To su one flajke domaceg ovog ili onog...
Kao da u kuci nemamo nista normalno da ponudimo za pice pa mora sa sobom da ponese i flasu?!
Jer piju samo svoje, provereno, sa sela, ili sto su oni pravili ili...ma nervira me to!
Ма, код моје другарице свекрва дошла са ,,својом '' супом у тегли!
Као, снаја никад не скува тако добру супу, а они навикли да једу ,,само домаће''...![]()
Као, снаја никад не скува тако добру супу, а они навикли да једу ,,само домаће''...![]()
...nepristojan gost je i onaj koji se najavi da ce da dodje pa nista drugo ne mogu da planiram , pa ga cekam ceo dan ,a on ne dodje...![]()
To je namerno uvredljivo, osim što je nepristojno! Da sam joj ja snaja, kod mene više ne bi ibla poslužena ni hladnom vodom! Jela bi i pila samo što sama donese!
Da je neki drugi gost, više ne bi ni bio priman u kuću....
to bih ja shvatila da je doneo npr meni i ja to ne bih ni otvarala,,,,jer, jelte, on već ima kući pa nek pije....mene npr isto nervira kad odnesem nešto kao čokoladu deci ili sl a domaćin to otvori pa stavi na tanjir....užas
e drugo je ako tip ztaži da se flaša otvori... e taj je definitivno nepristojan....
I mene, ali mi je nekako neprijatno da predsedniku vlade ili ministrima, direktno kažem da malo skrate ...A da, nervira me i kad mi neko dodje i onda ako ga pozovu na mobilni razvuce pricu...