Neprijatnosti posle prvog puta

Dobar dan svima :) nisam bio siguran da li da otvorim ovu temu u grupi "tinejdzeri" ili ovde,ali sam ubedjen da ce se naci dosta strucnih saveta :) Prica je ovakva: Moja devojka,koja ima 16 godina,i ja smo resili da to uradimo prvi put. Sve je teklo kako treba,zastita je koriscena. Nakon otprilike 5 minuta,cuo se neobican zvuk,kao da je himen pukao (nisam siguran da li se inace cuje zvuk ili ne). Medjutim,krvi nije bilo uopste,a ona je osecala jake bolove,tako da smo stali. Nakon pola sata leskarenja,bol je prosao,i sve je opet bilo kako treba. Od tada je proslo 3 dana,a ona i dalje ponekad oseca bolove(pri ulazenju,probali smo sa prstom) i jako je zabrinuta zbog toga. Da li je normalno da toliko boli prvi put(bez krvarenja),i da se bol javlja nekoliko dana posle toga? Hvala unapred svima koji ce izdvojiti vremena da nas posavetuju malo oko ove teme :)
pa normalno je kad imas ogromno splovilo:aha:

To sto ste culi je verovatno zvuk kondoma koji nije ispravno postavljen.Normalno je da nekoliko dana oseca blag bol i peckanje,a to sto nije bilo krvi moze da znaci da ima elasticni himen.Ako je vec stupila u seksualne odnose,trebala bi da ode do ginekologa i posavetuje se o svemu sto je zanima(a i ti s'njom).
Po ovome sto si napisao nema razloga za zabrinutost.

Ma da evo sve leti da ide sa njom :D kako da ne

Dobar dan svima :) nisam bio siguran da li da otvorim ovu temu u grupi "tinejdzeri" ili ovde,ali sam ubedjen da ce se naci dosta strucnih saveta :) Prica je ovakva: Moja devojka,koja ima 16 godina,i ja smo resili da to uradimo prvi put. Sve je teklo kako treba,zastita je koriscena. Nakon otprilike 5 minuta,cuo se neobican zvuk,kao da je himen pukao (nisam siguran da li se inace cuje zvuk ili ne). Medjutim,krvi nije bilo uopste,a ona je osecala jake bolove,tako da smo stali. Nakon pola sata leskarenja,bol je prosao,i sve je opet bilo kako treba. Od tada je proslo 3 dana,a ona i dalje ponekad oseca bolove(pri ulazenju,probali smo sa prstom) i jako je zabrinuta zbog toga. Da li je normalno da toliko boli prvi put(bez krvarenja),i da se bol javlja nekoliko dana posle toga? Hvala unapred svima koji ce izdvojiti vremena da nas posavetuju malo oko ove teme :)

e svaka ti chast,ulepshao si mi dan! :hahaha: :rotf: :hahaha:

jesu li joj se rasirile bradavice na sisama nakon sto si joj ga zavukao/ jesu li joj se tresle butkice??
Au sad sam detaljnije to proucio ma nije nevina vidis da te manipulise gde je krrrrrv!?!?!?!!?
mozda je preklapaca!

Hbm mu misa, ne znam sta je moglo da pukne?
Da nije prdnula? :think:

Moze i i pizza da prdi..pa ili je to ili si joj polomio nogu :D
Eeee amateri, amateri :lol:

ma vidis da mu poturila laznu nevinost pazi kad kao nesto puklo i sve je nesto boli danima cak i od prsta (kakva glumica :roll:),ko zna sta danas koriste da ubede muskarca ranije je bila krv u kesici danas je sigurno tehnologija odmakla :eek:.... ,mozda ima neka nova melodija "pucanja" na telefonu koja se ukljucuje posle 5min? :think:

Poslednja izmena:
Daj bre jel tebi mozak izgoreo da balavca od 16g. bas zanima da ide kod ginekologa sa njom? LoL

Ima i pristojnih dečaka u tom uzrastu.
Nisu svi na drogi i pivu....
Ako ih je, možda, manje, ali ima ih.
Zašto ovaj dečko ne bi bio jedan od njih ?

Da ga ne zanima problem, zar bi se raspitivao na netu ?
Ne boli njega, već nju.....Jel' ti taj čin nešto kazuje, sam za sebe !?

ma vidis da mu poturila laznu nevinost pazi kad kao nesto puklo i sve je nesto boli danima cak i od prsta (kakva glumica :roll:),ko zna sta danas koriste da ubede muskarca ranije je bila krv u kesici danas je sigurno tehnologija odmakla :eek:.... ,mozda ima neka nova melodija "pucanja" na telefonu koja se ukljucuje posle 5min? :think:

Da, da.....
Mora biti mobilni !
Laptop, već, ne bi mogao da se ugura....!
Bilo bi to krajnje teško i neizvesno.

Back