- Poruka
- 4.419
a jesi li nevina il i tu treba da se dodaje?![]()
Dodaj pet godina na tih 16,ja sam u 21oj

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jesi li nevina il i tu treba da se dodaje?![]()
Dodaj pet godina na tih 16,ja sam u 21oj![]()
Definitivno nije u pitanju "lazna nevinost", u to sam 100% siguran jer joj verujem u potpunostima vidis da mu poturila laznu nevinost pazi kad kao nesto puklo i sve je nesto boli danima cak i od prsta (kakva glumica),ko zna sta danas koriste da ubede muskarca ranije je bila krv u kesici danas je sigurno tehnologija odmakla
.... ,mozda ima neka nova melodija "pucanja" na telefonu koja se ukljucuje posle 5min?
![]()
Definitivno nije u pitanju "lazna nevinost", u to sam 100% siguran jer joj verujem u potpunosti(verovatno ce se mnogi od vas smejati ovoj recenici, jer forum vrvi od humorasa)
Ocekivao sam malo zrelile odgovore na moju pricu, moram priznati da sam razocaran nacinom na koji odgovaraju mnogi.
Definitivno nije u pitanju "lazna nevinost", u to sam 100% siguran jer joj verujem u potpunosti(verovatno ce se mnogi od vas smejati ovoj recenici, jer forum vrvi od humorasa)
Ocekivao sam malo zrelile odgovore na moju pricu, moram priznati da sam razocaran nacinom na koji odgovaraju mnogi.
Nisam znala da se još uvek koristi dijafragma, mora da je to puklo
Ili ta ima neke specijalne efekte, lasere,konfete i to...
Dobar dan svimanisam bio siguran da li da otvorim ovu temu u grupi "tinejdzeri" ili ovde,ali sam ubedjen da ce se naci dosta strucnih saveta
Prica je ovakva: Moja devojka,koja ima 16 godina,i ja smo resili da to uradimo prvi put. Sve je teklo kako treba,zastita je koriscena. Nakon otprilike 5 minuta,cuo se neobican zvuk,kao da je himen pukao (nisam siguran da li se inace cuje zvuk ili ne). Medjutim,krvi nije bilo uopste,a ona je osecala jake bolove,tako da smo stali. Nakon pola sata leskarenja,bol je prosao,i sve je opet bilo kako treba. Od tada je proslo 3 dana,a ona i dalje ponekad oseca bolove(pri ulazenju,probali smo sa prstom) i jako je zabrinuta zbog toga. Da li je normalno da toliko boli prvi put(bez krvarenja),i da se bol javlja nekoliko dana posle toga? Hvala unapred svima koji ce izdvojiti vremena da nas posavetuju malo oko ove teme
![]()
Dobar dan svimanisam bio siguran da li da otvorim ovu temu u grupi "tinejdzeri" ili ovde,ali sam ubedjen da ce se naci dosta strucnih saveta
Prica je ovakva: Moja devojka,koja ima 16 godina,i ja smo resili da to uradimo prvi put. Sve je teklo kako treba,zastita je koriscena. Nakon otprilike 5 minuta,cuo se neobican zvuk,kao da je himen pukao (nisam siguran da li se inace cuje zvuk ili ne). Medjutim,krvi nije bilo uopste,a ona je osecala jake bolove,tako da smo stali. Nakon pola sata leskarenja,bol je prosao,i sve je opet bilo kako treba. Od tada je proslo 3 dana,a ona i dalje ponekad oseca bolove(pri ulazenju,probali smo sa prstom) i jako je zabrinuta zbog toga. Da li je normalno da toliko boli prvi put(bez krvarenja),i da se bol javlja nekoliko dana posle toga? Hvala unapred svima koji ce izdvojiti vremena da nas posavetuju malo oko ove teme
![]()
mene bolelo bar 4 meseca
ma kakvi, minimum 6 meseci me bolelo
možda si imala sretje pa si naletala sve na patkašemene bolelo bar 4 meseca
ma kakvi, minimum 6 meseci me bolelo
- - - - - - - - - -
a da, i nisam krvarila
možda si imala sretje pa si naletala sve na patkaše![]()
to je bio jedan isti, 3,5 godine
ako se dobro secam, sad kad mogu da uporedjujem, nije bio nesto preteran, vise prosecan.
Vidi, tvoje prosečne mere su sasvim diskutabilne![]()
![]()