Neprijatnosti posle prvog puta

ma vidis da mu poturila laznu nevinost pazi kad kao nesto puklo i sve je nesto boli danima cak i od prsta (kakva glumica :roll:),ko zna sta danas koriste da ubede muskarca ranije je bila krv u kesici danas je sigurno tehnologija odmakla :eek:.... ,mozda ima neka nova melodija "pucanja" na telefonu koja se ukljucuje posle 5min? :think:
Definitivno nije u pitanju "lazna nevinost", u to sam 100% siguran jer joj verujem u potpunosti :) (verovatno ce se mnogi od vas smejati ovoj recenici, jer forum vrvi od humorasa)
Ocekivao sam malo zrelile odgovore na moju pricu, moram priznati da sam razocaran nacinom na koji odgovaraju mnogi.

Definitivno nije u pitanju "lazna nevinost", u to sam 100% siguran jer joj verujem u potpunosti :) (verovatno ce se mnogi od vas smejati ovoj recenici, jer forum vrvi od humorasa)
Ocekivao sam malo zrelile odgovore na moju pricu, moram priznati da sam razocaran nacinom na koji odgovaraju mnogi.

zato sam i napisao da si me nasmejao!
da ne bude da ti se rugam ili slichno!
najbolje je da odesh sa devojkom kod ginekologa,
on ce vam sve reci i objasniti.
ovde cesh dobiti samo kez u facu!

Pa mnogi jedva cekaju ovakve teme da se malo zabave ;)
Normalno da je boli, i bolece jos neko vreme dok se tkivo ne oporavi od mehanickog stresa. Tu ima i nervnih zavrsetaka, doslo je do istezanja tkiva, treba vreme dok se sve to oporavi.
Mozes da je vodis kod ginekologa, ali nisam siguran da ces da dobijes neki ekstra savet. Jedino ako bolovi ne prestaju nakon desetak dana ili ako se pojaca bol, prokrvari, eventualno vidis jos neku promenu.
Probaj da koristis neki lubrikant na vodenoj bazi (nemoj uljane na kondom jer mogu da ga ostete i da pukne).

Dobar dan svima :) nisam bio siguran da li da otvorim ovu temu u grupi "tinejdzeri" ili ovde,ali sam ubedjen da ce se naci dosta strucnih saveta :) Prica je ovakva: Moja devojka,koja ima 16 godina,i ja smo resili da to uradimo prvi put. Sve je teklo kako treba,zastita je koriscena. Nakon otprilike 5 minuta,cuo se neobican zvuk,kao da je himen pukao (nisam siguran da li se inace cuje zvuk ili ne). Medjutim,krvi nije bilo uopste,a ona je osecala jake bolove,tako da smo stali. Nakon pola sata leskarenja,bol je prosao,i sve je opet bilo kako treba. Od tada je proslo 3 dana,a ona i dalje ponekad oseca bolove(pri ulazenju,probali smo sa prstom) i jako je zabrinuta zbog toga. Da li je normalno da toliko boli prvi put(bez krvarenja),i da se bol javlja nekoliko dana posle toga? Hvala unapred svima koji ce izdvojiti vremena da nas posavetuju malo oko ove teme :)

Ziv bio.

Dobar dan svima :) nisam bio siguran da li da otvorim ovu temu u grupi "tinejdzeri" ili ovde,ali sam ubedjen da ce se naci dosta strucnih saveta :) Prica je ovakva: Moja devojka,koja ima 16 godina,i ja smo resili da to uradimo prvi put. Sve je teklo kako treba,zastita je koriscena. Nakon otprilike 5 minuta,cuo se neobican zvuk,kao da je himen pukao (nisam siguran da li se inace cuje zvuk ili ne). Medjutim,krvi nije bilo uopste,a ona je osecala jake bolove,tako da smo stali. Nakon pola sata leskarenja,bol je prosao,i sve je opet bilo kako treba. Od tada je proslo 3 dana,a ona i dalje ponekad oseca bolove(pri ulazenju,probali smo sa prstom) i jako je zabrinuta zbog toga. Da li je normalno da toliko boli prvi put(bez krvarenja),i da se bol javlja nekoliko dana posle toga? Hvala unapred svima koji ce izdvojiti vremena da nas posavetuju malo oko ove teme :)

mene bolelo bar 4 meseca:confused:
ma kakvi, minimum 6 meseci me bolelo

- - - - - - - - - -

a da, i nisam krvarila

Normalno je da boli i dosta vremena posle prvog pokušaja.I da nema krvarenja. Ako se bol pojača neka ide kod ginekologa, inače budi nežan i stprljiv pa će i to što vas ometa u uživanciji proći.

Ja sam u Kragujevcu cuo kako nesto puceeeeeeeeeeeeee...prepadoh se ,nisam znao sta je.Bas ti hvala za post sad znam o cemu se radi.:andjeo:

Back