neprijatnost pri kupovini kondoma

pokusajte da se priblizhite ozbiljno ovoj temi

ja nisam nesto seksualno aktivna stim mi moze paketitj kondoma sa 12 komada trajati skoro godinu dana:neutral:

sad opet treba da kupim a meni neprijatno poslala sam partnera on kazhe ---> dje od sramote da kupujem kurtone

proshle godine sam se chak posvadjala sa njim jer nije hteo da ubaci paketitj vetj mene napominjao dok sam kupovala ostale stvari a i meni je to neprijatno imam osjetjaj da svi bulje u taj paketitj i kontaju ------> ova se sprema i bitje seksa

ko kod vas kupuje ta chuda!?

da li je i vama neprijatno kad idete da pazarite kondome!?

sad odoh na poso prochitat tju vas eventualno vecheras

fala:neutral:

Ne verujem šta čitam...:eek:

Najnormalnije kad kupujem na veliko u Idei ubacim u kolica i nekoliko pakovanja kondoma. Na kasi dok čekam,odmah su pored. Ako nema mog brenda(Durex Real Feel),prođem do sledeće kase i uzmem.
Nisam primetio da me bilo ko "čudno" gleda zbog toga. A i da me gledaju baš bi me to doticalo :cool: Nisam primetio da je ni devojci ako je pored mene to neprijatno. Koliko puta se desilo i da devojka izvadi iz fioke ako ja nisam poneo.

Sram me je bio kada sam imao 17-18 godina pa sam obilazio apoteke čekajući pogodan trenutak,pa na kraju uzmem 5 kafetina,andola i flastera dok se ne okuražim da u jednoj stidljivo tražim kondome. Ali vremenom je stida normalno nestalo.

A svog đuvegiju malo "pritisni" pa da vidiš kako će se sjuriti do prve trafike kad mu zagusti. I meni je uvek bolje bez i pokušam po default-u da se prošvercujem i često uspem,ali kad god sam bio stavljen pred izbor ili/ili i vidim da nema druge sjurim se do prodavnice(u stvari izađem ispred zgrade i izvadim iz džepa). Pa zar ja treba žene da učim manipulacijama sa...;)

pokusajte da se priblizhite ozbiljno ovoj temi

ja nisam nesto seksualno aktivna stim mi moze paketitj kondoma sa 12 komada trajati skoro godinu dana:neutral:

sad opet treba da kupim a meni neprijatno poslala sam partnera on kazhe ---> dje od sramote da kupujem kurtone

proshle godine sam se chak posvadjala sa njim jer nije hteo da ubaci paketitj vetj mene napominjao dok sam kupovala ostale stvari a i meni je to neprijatno imam osjetjaj da svi bulje u taj paketitj i kontaju ------> ova se sprema i bitje seksa

ko kod vas kupuje ta chuda!?

da li je i vama neprijatno kad idete da pazarite kondome!?

sad odoh na poso prochitat tju vas eventualno vecheras

fala:neutral:

:heart:
Tebi je seks doneo samo probleme. Bolje da si ostala nevina kao ja.:heart:

- - - - - - - - - -

Hihihi koliko me boli K sta ko misli ili posmatra i gleda sta kupujem.

:heart:
Da si "slobodna" devojka, drugu bi ti pesmu pevao.:heart:

Back