neprijatnost pri kupovini kondoma

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
pokusajte da se priblizhite ozbiljno ovoj temi

ja nisam nesto seksualno aktivna stim mi moze paketitj kondoma sa 12 komada trajati skoro godinu dana:neutral:

sad opet treba da kupim a meni neprijatno poslala sam partnera on kazhe ---> dje od sramote da kupujem kurtone

proshle godine sam se chak posvadjala sa njim jer nije hteo da ubaci paketitj vetj mene napominjao dok sam kupovala ostale stvari a i meni je to neprijatno imam osjetjaj da svi bulje u taj paketitj i kontaju ------> ova se sprema i bitje seksa

ko kod vas kupuje ta chuda!?

da li je i vama neprijatno kad idete da pazarite kondome!?

sad odoh na poso prochitat tju vas eventualno vecheras

fala:neutral:

Ju , ja imam taj problem kad sam sam u kupovini , ono isti taj osecaj da svi bulje u mene ... vrv zato sto i ja razmisljam tako kad neko drugi kupuje

- - - - - - - - - -

Ali zato kada odem na Beerfest ili exit ili bilo gde , gde durex deli besplatno , ja uzmem sto vise mogu :D

Mislim da treba da sutnes tu budalu ako nece sa kondomom,to je prvo jednostavno lika boli ona stvar i za moguce komplikacije i sve i jednostavno mu je samo do sexa.Kondome kupujemo ili ja ili onaj moj kako se dogovorimo,pa i da gledaju u nas sta to je prirodna pojava nismo narkomani ili slicno vec sta vise vodimo racuna o sebi.Kad smo vec kod ogovaranja bolje nam polovine,ovaj moj je malo "optercen" higijenom i time svime,ono nije da ima neku fobiju ili se plasi nekih posledica vec mnogo ali mnogo vodi racuna o svemu.Desilo mi se vise puta ono ajde ajde kres ovo ono on kaze necu!Oseti mali milion puta bolje od mene neke stvari hehe.

ja nisam nesto seksualno aktivna stim mi moze paketitj kondoma sa 12 komada trajati skoro godinu dana:neutral:

sad opet treba da kupim a meni neprijatno poslala sam partnera on kazhe ---> dje od sramote da kupujem kurtone

proshle godine sam se chak posvadjala sa njim jer nije hteo da ubaci paketitj vetj mene napominjao dok sam kupovala ostale stvari a i meni je to neprijatno imam osjetjaj da svi bulje u taj paketitj i kontaju ------> ova se sprema i bitje seksa

Jel znas ti da kondomi imaju rok trajanja ? Ne znam koliko je dobar taj sto stoji godinu dana u nekoj fioci.
elem, sto bi te bilo sramota? Sramota je biti neodgovoran i pokupiti neku bolestinu, sramota je imati neplanirano koje nije pravljeno iz ljubavi itd.

Jel znas ti da kondomi imaju rok trajanja ? Ne znam koliko je dobar taj sto stoji godinu dana u nekoj fioci.
elem, sto bi te bilo sramota? Sramota je biti neodgovoran i pokupiti neku bolestinu, sramota je imati neplanirano koje nije pravljeno iz ljubavi itd.

Dobro si me setila htela sam i ovo o roku trajanja napisati,nije to za zaebavanje!Nisam kod momka inace bi on napisao citav roman na ovu temu a i stvarno je u pravu pa bi se dobro premislila da ostavis godinu dana kondom u fioci!

Mozes da kupis hirurske rukavice pa odesces na njima prste i resena stvar!kad kupujes mislice ljudi ,vredna neka spema se da riba kupatilo!;)

Dobro si me setila htela sam i ovo o roku trajanja napisati,nije to za zaebavanje!Nisam kod momka inace bi on napisao citav roman na ovu temu a i stvarno je u pravu pa bi se dobro premislila da ostavis godinu dana kondom u fioci!

nisam pala na glavu ima otisak na kutiji a ne drzhim ih izlozheno vruchini suncu vlagi itd.

vi cete meni retji da ja trebam paziti na rok trajanja ohhhhhhh ne ne

- - - - - - - - - -

Mozes da kupis hirurske rukavice pa odesces na njima prste i resena stvar!kad kupujes mislice ljudi ,vredna neka spema se da riba kupatilo!;)

rekla sam da se ozbiljno pridje mom problemu a ne se zaebavati

Necete vjerovati ali jos nisam imao seks sa kondomom .Nikada nisam imao ni najbanalnije oboljenje .
Ni jedna djevojka nije imala nezeljenu trudnocu jer imam odlicnu samokontrolu . Bilo je djevojaka koje
su na njemu insistirale ali sa njima nisam imao seks i nije mi zao . Samo gimnasticiranje bez emocija
i povjerenja me ne interesuje i to ostavljam drugima . Apsolutno bezbjedan seks mi ne treba . To mi je
kao da vozim motocikl na klocnama , kao da se rukujem u rukavicama itd...

nisam pala na glavu ima otisak na kutiji a ne drzhim ih izlozheno vruchini suncu vlagi itd.

vi cete meni retji da ja trebam paziti na rok trajanja ohhhhhhh ne ne

- - - - - - - - - -

rekla sam da se ozbiljno pridje mom problemu a ne se zaebavati

Ok .Previse ti tome pridajs znacaja. Koga danas briga sta onaj ispred njega trpa u korpu. Sem toga u hipermaketima i na pumapama kondomi su pored same kase uzmes kutiju dve das pare ili karticu i ne vidim problem?to ti je kao kad bi se tripovala kad kupujes toalet papir sta ce da misle ovi iza tebe a svi to koriste...Opusteno kupi ti i uzivaj!

Necete vjerovati ali jos nisam imao seks sa kondomom .Nikada nisam imao ni najbanalnije oboljenje .
Ni jedna djevojka nije imala nezeljenu trudnocu jer imam odlicnu samokontrolu . Bilo je djevojaka koje
su na njemu insistirale ali sa njima nisam imao seks i nije mi zao . Samo gimnasticiranje bez emocija
i povjerenja me ne interesuje i to ostavljam drugima . Apsolutno bezbjedan seks mi ne treba . To mi je
kao da vozim motocikl na klocnama , kao da se rukujem u rukavicama itd...

x2
:mrgreen:

Back