Die Cinderella
Zainteresovan član
- Poruka
- 435
Bice i da je cela prica i o kulturi jednog naroda, jer ja tih problema vise nemam, ali dok sam zivela u Beogradu bilo je 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sasvim te razumem, ja sam vaga u horoskopu, prototip, sve sam imala obicaj da razumem ljude, trazila opravdanja za njih, bila sam uljudna i pokusavala da budem edukativna ( koji iluzionista), i ne volim cak ni povisen ton, bas mi smeta...baki 75:Ebiga, znas kad te roditelji vaspitali da budes dobro dete, da budes ljubazna, da ne lazes ;-) ...a i ebe me moja priroda ne volim zategnute situacije, vise sam za idilu...![]()
![]()
Ako slučajno odgovorim iskreno da ne želim drugo dete, onda nayebem zbog bujice drugih pitanja i kritika. sad se samo nasmejem i kažem "ma, ima vremena". Doduše, sad ni to nije dovoljno, pa kreću sa "ma kako ima vremena, nema, vidiš koliko dete već imate, nećete valjda da pravite veliku razliku!". 
[/QUOTE]
baki 75:koliko vidim svi se slazemo da su ta pitanja odraz primitivizma al ko onda postavlja takva pitanja kad medju nam ovolikim nema takvih...![]()
![]()

Mozes misliti kako je meni kad jos iz zdravstvenih razloga ne mozemo da imamo vise dece.Queen_:Mene nervira ono čuveno pitanje koje sledi nakon što ste objavili da "ima nešto novo" i kad se to novo desi, obavezno ide " A kad ćete drugo?" "Nije valjda da ćete ostati samo na jednom"...Ako slučajno odgovorim iskreno da ne želim drugo dete, onda nayebem zbog bujice drugih pitanja i kritika. sad se samo nasmejem i kažem "ma, ima vremena". Doduše, sad ni to nije dovoljno, pa kreću sa "ma kako ima vremena, nema, vidiš koliko dete već imate, nećete valjda da pravite veliku razliku!".
ArghujhshhsgdjksaBDAjkmfb dcewf![]()

baki 75:Pisite vasa iskustva, kako ste se ponasale i osecale zbog raznih neprijatnih pitanja ako ih za vas ima. Mene licno nervira zadiranje u tudju privatnost.
evo sad sam se razbesnela.

ja ovde nesto ne razumem
ne volim ljudima da govorim stvari koje zadiru u moju intimu,a to su izmedju ostalog veze,fakultet,jednog dana deca i sve ostalo za sta sam ja licno odgovorna.za te stvari NEMAM nameru da nekoj nardkanoj babi/komsinici/poznanici/roditeljima/rodjacima/bilo kome polazem racune...ikada 
:wink:frozen1982.:Khm.....Banshee....Imas li decka,kako na fakultetu,kost i koza si,samo pazi da se ne ugojish previse bas dobro izgledas ovako,jaooo sto moja baka kaze da si slaaatka.....a kad mislis decu da radjas?![]()
![]()
:wink:
Banshee:evo sad sam se razbesnela.
bas sam neki dan razmilsljala kako su ljudi nepristojni i kako se mesaju i trpaju u tudje zivote.ja za takva pitanja nemam ni trunku tolerancije i uglavnom nesto odbrusim,ili precutim ili ako sam nervozna krenem da se derem.hvala bogu,te su oni pametniji navukli da me ne pitaju odredjene stvari iz mog zivota,jer ja ako imam potrebu nesto da kazem,reci cu spontano.
dakleM sta mrzim
1)jel imas decka/muza? ako imas ko je,sta je,cime se bavi,godine itd....cela biografija -->tu obavezno krenem da se derem,jer ne vidim zasto bi se nekoga to ticalo.to ne govorim ni za sebe,a posebno ne za druge.ako te nesto interesuje,pitaj direktno tu osobu
2)kako fakultet,skola itd
3)jel si smrsala/ugojila se? pri cemu mi u poslednje vreme govore,osusila si se ko grana,spada ti odeca,gde ti dupe nestalo itda ako se ne daj boze ugojim,jao bas steta,bas si pre lepo izgledala
ja ovde nesto ne razumem
4)jao kako mi je lep i dobar unuk(a),ja pametnije dete nisam videla.dobro ovo nije pitanje,ali je recenica koja me dovodi u naprijatnu situaciju.prvo,svi za svoju decu misle de su posebna i napredna,a drugo,ne tvoj unuk nije najlepsi i juce me je sutnuo u potkolenicu i izasla mi modrica preko cele noge
a kad me jednog dana neko bude pitao kad ce deca,oteracu ga u 3 p.m.ne volim ljudima da govorim stvari koje zadiru u moju intimu,a to su izmedju ostalog veze,fakultet,jednog dana deca i sve ostalo za sta sam ja licno odgovorna.za te stvari NEMAM nameru da nekoj nardkanoj babi/komsinici/poznanici/roditeljima/rodjacima/bilo kome polazem racune...ikada
a da,posle mi kazu da sam asocijalna.nek se nose sa tim.ja nikad ne pitam licna pitanja,ako neko oseti potrebu da mi kaze,saslusacu ali nemam nameru da smaram i insistiram.
Queen_:Mene nervira ono čuveno pitanje koje sledi nakon što ste objavili da "ima nešto novo" i kad se to novo desi, obavezno ide " A kad ćete drugo?" "Nije valjda da ćete ostati samo na jednom"...Ako slučajno odgovorim iskreno da ne želim drugo dete, onda nayebem zbog bujice drugih pitanja i kritika. sad se samo nasmejem i kažem "ma, ima vremena". Doduše, sad ni to nije dovoljno, pa kreću sa "ma kako ima vremena, nema, vidiš koliko dete već imate, nećete valjda da pravite veliku razliku!".
ArghujhshhsgdjksaBDAjkmfb dcewf![]()

)