neprezaljena ljubav

ovo je stvarno ljubavna tema.
radi se o nekim posebnim osobama koje som voleli a nesto ostalo nedovrseno, ovako-onako, ..pa se i sada ponekad setimo i mozda osetimo neku setu.
e daklen, kakve su bile te vase osobe, po cemu posebne, i sta se desilo pa ljubav nije bila "dovrsena" ?

Nije bio ni po cemu poseban,niti se odvajao od mnostva ostalih muskaraca koje sam poznavala ili bila u vezi.Jednostavno,on je bio moja srodna dusa ili mozda,moja totalna suprotnost.Nisam vise sigurna.
Ljubav nikada nije dovoljna i to se jednostavno desilo.Svako je nastavio sa svojim zivotom,ali ja znam da on mene i dalje voli,kao i ja njega,ljubavlju koja ce,sigurna sam trajati doveka i zauvek biti samo nasa.

radi se o nekim posebnim osobama koje som voleli a nesto ostalo nedovrseno, ovako-onako, ..pa se i sada ponekad setimo i mozda osetimo neku setu.
e daklen, kakve su bile te vase osobe, po cemu posebne, i sta se desilo pa ljubav nije bila "dovrsena" ?

pa sigurno da su neki ostavili neki trag na mene kao osobu i sta ti ja znam
ali nemam neprezaljeno nista
nekad mi je samo zao sto je u nekim situacijama bilo kako je bilo, uvek je moglo bolje, ne?
a jednostavno, bila sam poprilicno nezrela, nekad mi nije bilo dovoljno stalo, sta znam

Nije bio ni po cemu poseban,niti se odvajao od mnostva ostalih muskaraca koje sam poznavala ili bila u vezi.Jednostavno,on je bio moja srodna dusa ili mozda,moja totalna suprotnost.Nisam vise sigurna.
Ljubav nikada nije dovoljna i to se jednostavno desilo.Svako je nastavio sa svojim zivotom,ali ja znam da on mene i dalje voli,kao i ja njega,ljubavlju koja ce,sigurna sam trajati doveka i zauvek biti samo nasa.

Dokaz da se u srcu moze naci mesta za vise osoba. :)

Dokaz da se u srcu moze naci mesta za vise osoba. :)

To je zato sto ljubav svako dozivljava razlicito prema razlicitim osobama i voli ih zbog razlicitih stvari.
Ljubav koju sam imala sa njim je ona prava,sirova,neukaljana,jednostavna,skoro bezuslovna...Zato i nije uspela do kraja(mada,ko zna,mozda se nekada i zavrsi na nacin na koji i ne ocekujem,jer ne znamo sta nam buducnost nosi).Ma kako bilo,presrecna sam i beskrajno zahvalna sto sam je dozivela:aha:

To je zato sto ljubav svako dozivljava razlicito prema razlicitim osobama i voli ih zbog razlicitih stvari.
Ljubav koju sam imala sa njim je ona prava,sirova,neukaljana,jednostavna,skoro bezuslovna...Zato i nije uspela do kraja(mada,ko zna,mozda se nekada i zavrsi na nacin na koji i ne ocekujem,jer ne znamo sta nam buducnost nosi).Ma kako bilo,presrecna sam i beskrajno zahvalna sto sam je dozivela:aha:
Lunice, ovo je bilo savrseno objasnjenje. :ok: :)

:zag:

kad tako nesto procitam, zapitam se da li sam tu vrstu odnosa ikada sa bilo kim imala

ijao breeeee :rida:

- - - - - - - - - -

Neprezaljeno.:roll:

Kao da je neko umro, a ne da je pao raskid.

jbg, ja stvarno nisam umela da dam normalan naslov niti da bas objasnim temu u uvodnom. mada vidim, svi su je shvatili

Ljubav. To je mnogo vise od obicne reci. Neko kaze da se prava ljubav desi samo jednom u zivotu.Mozda je u pravu a mozda i ne .Ja cu to saznati pa cu mozda moci da odgovorim za neko vreme. Prava ljubav uvek ostaje urezana u srce i kad god se setite mozete zaplakati. Jedino je strasno kad ta ljubav nestane u jednoj sekundi a da joj niste stili reci ni ono volim te. Odlazis ali znaj da cu te voleti do kraja svog zivota. U sekundi se zivot srusi a u drugoj zapocinje novi u kojem treba da se borite za drugu vrstu ljubavi. Volecu ga do kraja svog zivota on to dobro zna zato sam ja i ostala a on je otisao tim tamnim putem na ko je trebao da bude za jedno 40god. To nije bio ni moj ni njegov izbor ali izbor da ga volim do kraja je samo moj i noko mi ga ne mote oduzeti.

pa ja ne mogu da zalim moje je srce staklence
ali je u redu i super ako se ima vise srodnih dusa i ako se voli vise ljudi to je cak i pozitivno
ali i iznad moga poimackog kapaciteta o tome kao necemu sto je meni u zivotu tako da molim vas da me zaobidje
MO LIM VAS :sad2:

odakle ja da znam po chemu je bio poseben

misim bila sam mlada i bio je princ na belom konju sad je veravatno konj a od princa ni P

- - - - - - - - - -

Koko od tebe nisam ochekivala teme tipa seta, momKovi proshlosti itd.:lol::lol::lol:

Kakav? Nasmejan. Obziran. Dostojanstven. Mastovit. Intuitivan. Culan.
Osmeh, glas, miris,... :aha:
Preko 30 cm visi i duplo tezi, a stalozen. Kada te zagrli znas da ti je tu mesto. :zaljubljena:
Neko ko se pojavio u pravom trenutku, uzeo i vodio. Neko ko nije do kraja prihvatio, ali jeste ispostovao moju odluku. Neko ko je daleko, ali me i sada oseti. Neko ko je bio najblizi ljubavi.

Sta se desilo? Desila sam se ja i moja luda glava. Verovala sam da zasluzuje nesto kvalitetnije, potpunije.[/QUOTE

Budala..Sad uzivaj u lepim mislima.Kao sto ja npr. razmisljam o Juliji Roberts.Na istom smo.

sve se da prezaliti...par gromova i cao, posle toga samo grmish sevash udarash i pevash...

Back